Wednesday, September 30, 2009

my life...

Posted by norzillawatie binti zahidin at 7:21 AM 0 comments

tah....malam ni kebosanan...serabut.
assgment banyak xsiap lagi
knp dan knp...
sebab aku xleh wat kat umah..
bile aku wat kat umah..
jiwa asgment aku kosong..
aku sibuk ngan hal famili kat umah..
ngan gelagat adik2 aku lagi..

life aku sekarang...tah..macam sorot je..
Ya Allah,berikanlah aku cahaya..
terima kasih di atas rezeki yg kau beri..
em..berikanlah aku kekuatan untuk tempuh segala dugaanmu..

aku ade asgmnet SOC xbuat lagi...
asgment business pon xbuat lagi
lat account pun xbuat lagi..
tahla..
event minggu depan tah macamne lagi...
makin lama makin serabut...
cepat2la habis kat kpm ni..

aku sedih bile tgk asgment aku tadi..
agak teruk..aku manela tau asgmnet kat cni camne..
aku pon asyik ikut org je..
xpela..
at least aku da blaja dr kesalahn..
aku nk buat betul2 pasni..

nk cakap pasal masalah..mmg banyak.
n aku ni leh kata = problem n trouble..
mmg xbaikkan cakap macam tu...
sedih mmg sedih..

zila..
sabar n sabar...ade hikmah..
aku harap hari esok lebih baik dr hari ini..
yakin n yakin..
n jangan biar org pijak kpale aku..

lagu saya

Celine Dion - The Power Of Love

Powered by mp3soup.com


Get your own Digital Clock

 

ohzila lova Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea