Wednesday, November 18, 2009

bebal-an..

Posted by norzillawatie binti zahidin at 6:36 AM 1 comments
kali ni plak bebal..aku terase bebal ngan manusia yg bernama ...
perluke aku sebut nama die d sini..
xpayahla...juz nk mention yg ko tu even lecturer..
plz....pk dulu sblm cakap...
ko leh scratch aku punye assignment..
yg setengh mati aku buat...
pegi kuar dalam hujan..print xnk mahal la plak kan..
tp aku ade ke minx wet...aku juz minx...ko evaluate la aku punye assgment aku betol2..
plzla....org lain pon pk macam xfair ko wat aku camni...
tahla..cam xadil je..
hanum ngan syikin yg buat ape2pon tibe2 je leh dapat distinction...
ape kes....padahal aku rase ramai je yg layak ag dapat distinction...
tp knp dapat P je..n even ade yg fail pon!!
bute ke mata ko..bile nk minx tolong..
bukn main lagi bodek..panggil sayang la...
apela.....elo miss...gua bole jamin la..sape student yg suke kat hang..
kerat jari aku...hey...u sndr yg xde manner...
bla r...kalau nk cte pasal ko mmg xabis la wey...
malas r....sakit ati....

bebel-an 1

Posted by norzillawatie binti zahidin at 6:02 AM 0 comments
wel wel wel....
2morrow....last paper...SOC..stand for managing self..
ohoho....
ku xsaba2 nk get out from this hell la!!
bosan...tah macam gampang duk sini..
ari2 wat benda sama...
ai..cam da xde point nk tulis doe...
awat tadape nk tulis ha...
alala....
bosan..tade sape nk mesej..
da la wet xde ni....
ai kering gile la weh...kontang nye bukan main kemarau tah..
poket aku..
kesian aku...ta lama lagi mau pegi program cuti2 malaysia..
ta saba jugak......
zuhail kedekut tanak bagi bege...
td kate nk bagi..buruk siku...wlaaupon ta bagi lagi....
ahaha..merepek syial..ta tau nk ngomong apa sih...
ya..ade hal mau cite tibe2 teringat...
aku sangat sedih...tu la pasal...
kalau da berkawan baik sangat pon leh jadi masalah...
aku geram ngan sorang miss COM ni...
ko ni mmg jenis xrespek org ke...
so wat kalau bapak ko polis....aku xminx pon ko respek aku even aku lagi tua dr ko..
tp apehal dak2 lain ok je ngan aku......
ko mmg bermasalh ke dgn sume org..ellolo...
ramai je pon org kutuk ko tp aku xpulak join sekaki memandngkn apebile
adenye status aku sebagai salah sorg dr kawan kau yg agak "baik"...ni..
da la xbersyukur..apehal..mulut xleh blah..
how come ko nk sume tunduk kat ko...
elo....walaupon ko hebat mana pon bergado..
u never see norzillawatie lagi...
u'll kno her then bile masa tu da tbe..
alhamdulillah..aku ade lagi org yg masih lagi bersama ngan aku..bukan ko sorg je...
oh sudahla COm...ko malas lagi nk bercakap..
bersyukur juga kerana ade kawan seperti kau...

Saturday, November 14, 2009

boys over flower!!romantika!!

Posted by norzillawatie binti zahidin at 6:35 AM 0 comments
citer boys over flower ni agak bestla gak...mmg bestla..rugi r kalau x tengok....hehe...romantik..pastu mak ai....memg sentap top la....lala..jan di alala comel nye...jung pyo pon begitu xnk kalah hidungnye mancung n ensem kacak bgaye lah katekan terune ni..alhai sudike jadi terune ku bukan ku...aku saje nk promote cite ni walaupon aku agak lama ketinggaln tengok cte ni...yela xdidedahkan dengan cte ni....ape aku leh wat....hahai mmg seronok n menjerit tepekik la dan lolong ku tengok btape romantisnye cte ni....lalala.....so cr la kat mane2 cte ni ye.....jgn ketinggaln...lalala...F4!!!!hakhak....

Friday, November 13, 2009

kalaula ayah ade....

Posted by norzillawatie binti zahidin at 5:25 AM 0 comments
kalaula ayah ade...
nk je along cte sume kat ayah ape yg jadi masa ayah xde...
macam2 jd tau...
sedih along tgk family along camni..
dengan mak lagi camtu..
adik2 lagi...
ayah along nk minx maaf kat ayah banyak2..
ampunkan along ayah..
along da cube sebaik mungkin nk jaga family kite..
tp along sedih sangat ngan prangai mak..
langsung xleh ditegur sket...
ayah....kalaula ayah ade...nk je along peluk ayah kuat2..
along da xde semangat nk wat pape...
along salu ingat ayah....
ayah.....even ayah dulu salu pukul along..marah2 kat along..
tp along tau ayah mmg sayang along...
along pcaye sume tu....ayah....knpela pegi cepat sangat....
banyak benda nk cte kat cni...mmg xkn abis.....
ayah..along sayang sangat2 kat ayh....
along doakan ayah berada dalam golongan org mukmin dan beramal soleh...

p/s : rindu sangat kat ayah

corot2 kpm

Posted by norzillawatie binti zahidin at 2:03 AM 0 comments
1. cencorot

lepas suda 2 paper yg xdela killer mana pon..
tp ku mmbawa harapan penoh n tinggi pd exam ni..
kamis paper business..
banyak baca bikin kpala serabut..
jumaat paper english..
main tulis2 surat plak da..
tah ape tah aku tulis tibai cincai je..
format surat lupe a sket..
tapela..da lepas...
menunggu lagi 4 paper yg akan datang berturut2 nih..

*********************************************************************

2. cencorot 2

aku baru je lepas baik ngan dak bilik aku..
em..baik2 anjing je la kot..
tahla..tu pi mampos kat u all la..
hey!hu cares!
lemak serabai taik lembu ko la nk kena ikut cakap ko mmnjg..
tah..mmg ku xsuke ko sejak kejadian tu..
bajet bagus ke hoi @*y...
sebb ko yg len pon cam turut serta..
lepas aku buat tmbakan mendadak kat bilik tu..
barula nk peluk2 aku,minx2 maaf ngan aku...
tu tanda sedar kesalahan mereka..
tp ko??ko blah..xnk solvekan prob..
ade aku kisah ke pempuan???
g mampos la...ape sangat ko pon kat bilik tu..
wateverla...skali je lagi..tau la ko...
ko xtengok lagi Norzillawatie yg sebenar..
she never appear here...

*******************************************************************

3. cencorot 3

lecturer plak satu hal...
hei kamu n kamu...
yg bernama lecturer..
xde otak-kah??
ape hal ko nk wat assgnment aku camtu..
u scratched it n wrote aku xde manner??
hei gemok...apehal lu???wak lu?
beza ko ngan aku pon bape tahun je...
ko jgn perasan aku leh hormat ko kalo style ko camni r doe..
mnyesal aku letak kpcayaan pade ko...
aku stgh mati wat projek utk subjek ni..
utk ko...tp apehal balas camni bai..
even ko lecturer pon...to ingatla...
lu jgn ingat sume student leh tunduk kat lu..
kalo pk pasal lu...geram je doe..
pastu ko ni mmg jns ske mengapi2kan keadaan ek...
ko nk sangat ke tgk aku berapi syial..
hei if SOC aku fail@pass je@merit 1...
ko tgkla...norzillawatie bangkit time tu camane...
ok...miss ija (beware!!)


p/s : name je lecturer padehal ko yg xde manner...

Sunday, November 8, 2009

video mpg

Posted by norzillawatie binti zahidin at 5:33 AM 1 comments
video

ni la time MPG hotel UiTM P.Pinang... sangat layan ye aku dengan lagu fantasia bulan madu sore tade la sedap mane weh tp cube la untuk mnyanyikan lagu tuh dgn baik huhu....cube2la komen video ni.. hehehhe.... anyway thanks to the ez band.. luv u all... n thanks for everything... bertemakan red carpet...aku cube kenakan dress yg ala2 ladies.. n xpenah pon ku pake sebelom ni.. rambut by pipa n intan.. thanks...4 sponsored me... wakakaka.... hope enjoy watch my video nih..

p/s: zach poyo..hakhak!!
thanks dude!!

Saturday, November 7, 2009

KS 360 - LG handphone

Posted by norzillawatie binti zahidin at 7:45 AM 0 comments

amacam...hp aku..smart x....
hehehhe.....
sheronok shial....
camera clear gile...sound gempak...
hahah....
mmg syokla pakai hp ni stakat ni...
keypad xnk kalah keyboard pc...
haikal dak kelas aku da beria nk beli hp macam aku...
hahahahha...
mari mari pakai ks 360...
best doe!!

p/s : xpenah2 aku pakai LG ni..mesin basuh LG aku ade r..hehe

muet madness

Posted by norzillawatie binti zahidin at 4:39 AM 1 comments

muet ini hari macam ape je..
muet madness...
mule2 reading kot..
mengantuk...
nk hilangkan ngantuk..
aku baca passage tu macam baca berite..haha
mmgla kan..ngantuk juga..
sebab banyak cte pasal hal ehwal semasa..
perkataan die..power xnk kalah la plak kan..

pastu...writing plak...
hentam labu kot aku buat...
selambe pakai ayat pasar...
peduli ape..janji tulis..

last skali listening...
sape xkorek telinge awal pagi sebelum exam..
mmgla xleh jawab punye..
aku yg korek telinge ni pon..
cam xdapat tangkap gak...
apela..hahahha

tah band apela aku dapat..
ciken da sumpah seranah ape tah xleh buat...
hahahha...

nanti2 crte lagi yea...

p/s: aku korek telinge 2 ari lepas...hehehe

laptop bodo

Posted by norzillawatie binti zahidin at 4:34 AM 0 comments

laptop ku ape hal ha?
g kapitan xkena...
g route69 xkena...
syaitan la...
tolonla.....jgnla wat hal lagi kali ni ye babe...
asgment xleh buat if xde u lah...

p/s: padahal nk on9 fb ngan ms je...

Tuesday, November 3, 2009

mish them again

Posted by norzillawatie binti zahidin at 7:24 PM 0 comments

memori tercipta






mish them...



well...xkn lupe kot time2 camni ngan diorang...
each person have their own characters..
n all are different...

bino..ske bebel cam makcik...macam aku jugelah
cafiq..silencer..but direct..and care person
danny..have his own leadership..
huzail...act like a big bro in the company

the new people..
zach...klon of 6th sense..
lonet...cute keyboardist
syafiq...love his voice...damn much
sidi...drummer gilak..haha
aqib...addicted to music..
alan....suke kacau org...

well....all those things will make me miss them so much
n thanks again 4 invite me to the MPG..


by bino


luv damn much kot pic nih..wat aku rase ni macam knangan terindah plak
well..thanks to alan yg captured this...
big thanks to u.....


p/s: xsaba nak g penang jumat ni..love 2 see u all




Monday, November 2, 2009

i luv them much!ez band!

Posted by norzillawatie binti zahidin at 2:22 AM 0 comments



time practise





miss this damn much!!




briefing





well.....last week...
i went to p.pinang...coz ade muet (speaking test)
n..tros g perform MPG hotel uitm p.pinang
aku perform for band..
mmg bestlah....lagu ku bawak..
fantasia bulan madu...alhamdulillah..terlaksana hendaknye..
well,thanks to bino,cafiq,alan,aqib,zach,huzail,danny,sidi,lonet...
well..thanks 4 invite me 2 perform n join u all guys...
mmg bestla aritu..
just practise every nite......

guitarist




testing(alan,bino,cafiq)


rindu d saat2 ni....pasni...xdapat la nk meleter ag kat budak2 ni
i'm one of them yg berusaha 4 this band music
di uitm p.pinang
evan i'm not anymore a part of uitm..
but,this will lovely 4eva in my mind...
hope afte tis...we'll meet again...

lagu saya

Celine Dion - The Power Of Love

Powered by mp3soup.com


Get your own Digital Clock

 

ohzila lova Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea