Thursday, January 28, 2010

mlm jumaat...

Posted by norzillawatie binti zahidin at 6:36 AM 1 comments
combi n su..harap mereke bertaubat..amin..


doa munajat la konon..
(blakang zzzzzzz....sape tah..)

mlm ni dok baca yasin je...kat surau..
berjemaah...nothin to do...
sejahat2 aku...jejak gak rumah Allah tu..
sekurg2nye xlupe yg kat atas tu..
same2la kite berpesan..
mud banyak baik..
suke hati aku nk tulis ape..
chow!

Wednesday, January 27, 2010

aca ngek

Posted by norzillawatie binti zahidin at 6:41 AM 0 comments
cacat





dis beloved gurl name aca..
or natasha...
suke begosip gasap....becakap..
mengumpat-ngumpit-ngemput...
nyanyi-nyanya..jerit-merit..
gile...pempuan ni gila...
tah....gile....da r macam pokok ketapang..
padan muke kaw.. aca...

Monday, January 25, 2010

weekenda of us!

Posted by norzillawatie binti zahidin at 5:15 AM 0 comments

aku.qusya


mereka


cuya.gg


aku.nabil

gamba ni dicaptcha at midnite...masa tgok the spy next door..
(aku pantang betol owg tgok blog aku tgh buat..babi..!!)
bored..nothing to do..ape sangat kat ipoh...
hati terguris sndiri....bile di down kan oleh ko..
plz dont make me sad anymore..
ipoh is my memories eva n eva...
jangan tanye kenape..tu life aku..
even past..
well...back to the story...
dat nite...mud biasa2 je..xnatural sangat..
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++


muke.ta.mandi

waterfallerS

indahnye.batu.kecuali.die


behind.da.scene.aku

gamba2 above...plak kat waterfall chemor..
area2 ipo gak...
airnye sejuk..sangat sejuk..
vibrate satu badan.....
ala2 hampe gitu...
kami berenam menyempit dalam satu kereta yg xbesar xkecik..
trimas menumpangkn kami ber5 yg lain...
bawak jalan2...viva agv9520 sangat berjasa..
walaupon tuannye kadang2 agak mbengangkan aku..
n always bg aku bengang..bangang
watever....
critenye di sini....cuya n gg xmandi..stakat rendam kaki..
adik aku pon bole...

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++


blacky

ini.bukan.3line

"bia muke xhensem jangan pekak.."
betol...aku suke statement tu..dr qusya..
nothing..xde pape....
well....gamba ni pada ari yg sama gak....
sebenarnye srabut...mud xde..
mampos...suke ati aku...
jangan kacau aku...
blah!!

berdiri dalam kelas...bodo

Posted by norzillawatie binti zahidin at 4:55 AM 0 comments

sekadar gamba hiasan



time: 8.05 a.m
day: today
venue: lab 2 kpmsi
subject: programming
lecturer: miss ina

ho...sigh~~~ nate...aku diberdirikan arini gara2 lambat 5minit masuk ke kelas adey...xbagi can langsung even da jawap soklan.. ape kan daye.. arini ari aku... pengajaran la konon arini... sampai dak kelas lain tau.. tergelak2 kan aku...sepak kang... bukan skeejap alang2 nye....2 jam kot... as-sobarul minal iman la.... sori ye kakak......even kadang2 gue tergeram sama lo... mana xnye...i dont like to be treated like a child... cuz i'm not 18 anymore... 21 to be..... salam~

Saturday, January 23, 2010

the spy next door

Posted by norzillawatie binti zahidin at 12:46 PM 0 comments


arakianla cite ni aku tengok at midnite..(tadi la..)
mmg best...action movie n comedy...
mmg klaka la dengan jackie chan..
anyway this is the last film by him...
dengar2 cte la...
the spy next door...
bersame nabil,gg n cuya,botak n qusya..
n another 4 macam cipsmore da..kejap ade..kejap xde..
hai la....
tp gua kat blog ni nk promote la cte ni..
mmg besh la....
so,tgok2la cte ni k...

Thursday, January 21, 2010

babi punye pempuan

Posted by norzillawatie binti zahidin at 5:59 AM 0 comments

wah...selambe betol pempuan gemok ni nk memboikot aku..
denagn dak2 bilik aku skali kena...
wei gemok...seco'et ko sentuh dak bilik aku..
taula camne aku siat kulit ko sikit2 pakai garpu...
nate ci betolla....
da la tu..aku lalu kat cafe tadi..selambe gile..
ko dengan lahanat2 geng ko dok mengutat aku..
sial la ko..so wat kalau aku cantik..
taula ko gemok..aku bukan bermakna nak memburuk2kan ko la babi...
tp ape masalah ko ngan aku..
aku bukan ade pape pon ngan mamat tu...
ske ati akula nk kawan ngan sape pon..
n ske ati ammat tu gakla nk kawan ngan sape pon...
ko da kire bekas die bole jalan la dengan hidup ko..
ko da xcontact die kan..sudahla....pegi mam la dengan hidup ko...
wah..ko semakin naik tembelang ek dengan aku...
ko betul2 ke nak tengok norzillawatie yg betol ni..
mati ko....sape lagi kawan2 ko tu...
dengan diorg2 skali kena....
hai muke kalo lawa xpe.....hati bapak busuk gile korg ni..
nk dengki sangat dengan org korg dapat ape la...
macam xde ajaran la doe korg ni..
kalau ye pon kurag diajar janganla tunjuk sangat kebodohan yg nyata tu...
plz la le'a..jangan kacau life org..hang da la tunjuk kat org hang tu gatal merenyang..
xmalu ke...fuck la ko ni...
g mam...

Wednesday, January 20, 2010

blah!

Posted by norzillawatie binti zahidin at 5:10 AM 0 comments
ni nk kasi tau sket...
bole x kalau nk kua ngan aku...
b punctual...aku pon paham..
hang dengan masalah dunia hang...
tp pk la wey...
kalau ade prob..gtaula..payah sangat ke nak mesej..
susah sangat ke nk bagitau..
hang blaja..aku pon blaja..
xpasal2..xdapat join jamm td..
mmgla bukan nye besar sangat hal tu...
tp...tau x..bnda kecik leh jadi besar tau..
plz la..aku pon ade had kesabaran gak...
ko pun same kan...
ko nk aku paham ko...camne aku nk paham...
ko sndr yg wat org sakit ati...
camne nk paham....
ni la maslah hang bile aku bkawan ngan hang...
aku pon xde hal la bile ko xdapat hantar..
g pon aku da cakap nganhang awal2....
aku nk g sndr...degil..nk juga hantar aku...
so, xpela.....tengok la sndr ape hang da buat kat aku...
ko tau x,knpe aku nek gak ngan hang aritu..
sebab aku tengok ade viva hitam sejiban kat depan hostel aku..
ingat kan geng babi hutan tu..rupenye bukan..
hang pon da datang xleh watpe la...
plz la...........dengan aku....tlgla...jangan gini ag..
aku da la tengah peyed ni...ko tanyela qusya camne temper aku td..
jangan wat aku lari dr ko....thanks..

Tuesday, January 19, 2010

3 stories in a day

Posted by norzillawatie binti zahidin at 5:12 AM 0 comments
apa itu compiler...interpreter..assembler..
wah pening kepale aku menterjemahkan kpd budak2 ni..
tensen aku di downkan oleh miss ina sekian tadi..
gempreng...
mmgla aku penah blaja C programming before..
tp apekan daye..
aku pon dapat gred c je dulu..
tensia la do..
tp ok jela tadi..
agak2 ek nk halau aku kua..
aku bukan dak skola nk disamekan begitu rupe..
nk disamekan begitu rupe...
shut the fuck up!!

******************************************************

dis week kena g taiping la plak..
program mentor mentee...
adoiya duit pon yelek...
apa macam la...hum...aku plak jadi penyelaras program..
mmgla kan..macam2 plak kena buat..
payah nye gini..
kena cari plak ade ape benda kat taiping tu..
konon2 nk isi masa 3 hari 2 mlm la kat sana..
ala....mmgla sonok enjoy..
tp kena hipokrit la sket...mati aku..
3 hari plak tu...
apekan daye..nk jaga hati org tue punye pasal...
follow jela...mentor mentee je..
as long i follow da rule...no prob at all..
sejak bile aku skema plak ni..
adeh...

*********************************************************

aku suda menjalani program PMS...selama 2hari da..
PMS tu aku peyedla bangang...
jadi mud aku agak senang2 je nk pecah anytime..
rase2 nk pukul org pon ade je ni..
so dun eva break my temper..
aku sebenarnye nk pukul pempuan gemok tu..
tp kalau xdapat pukul pempuan tu..kaula nabil..
jadi mangsa aku...
mampos kau..sape suruh...
ko jadi sasaran die skrg ni aku yg kena...
mati kau nabil..dush dush!!

Monday, January 18, 2010

polis dan rimau

Posted by norzillawatie binti zahidin at 6:26 AM 0 comments
orang asli: selamat pagi tuan

polis: selamat pagi

polis: apa hal

orang asli: saya nak buat repot tuan

polis: fasal apa tu

orang asli: kawan saya di baham harimau

polis: pukul berapa

orang asli: dia tak pukul, terkam

polis: habis?

orang asli: tak habis, tinggal kepala

*******************************************************

p/s: mengong..

gemok la kau!

Posted by norzillawatie binti zahidin at 5:23 AM 0 comments
hei gemok..gemok macam gajah...macam badak..
le'a PJK stand for perut jauh ke depan..
kau siape ha..aku xkenal...
ape ko nk dr aku...
wei kalau da 'bekas' tu watla cara da bekas..
aku da la xkenal kau.pastu nk aim aku plak diam2 apehal...
wei cakap blakang ape barang..
xpuas hati meh cakap depan2..
bangang..aku ade kisah ke ko sebaye aku ke,tua dr aku ke..
kat cni bukan aku nk cte pasal kesenioritian...
tp respek n hormat sesiape aje ade kat depan kite..
kau apehal nk bengang2 ngan aku..
elo kakak gemok...gua xkacau lu..yg lu sibuk2 hal gua apehal..
gua xkacau pon duit mak bapak lu...
nabil anta aku kat depan asrama pon nk kecoh ke kak..
agak2 jeles tu...pegila cakap ngan ex kau tu..
nk kat die balik..
ape leh wat kan...aku pon xpaham ngan ko..
perlu ke tanye syed...knp rapat dgn aku..
perluke tanye nik..macamana kenal aku..
apehal...biarla diorang nk kawan2 dengan sape2 pon...
diorg punye ske la...yg ko susah hati sangat tengok diorang rapat ngan aku nape..
satu lagi maslaahnye adelah bile kawan2 ko amik port..
setahu aku...ex nabil sorg je...kau la..
xtau la plak kawan2 ko tu simpan gak prasaan kat nabil..
sampai nk sibuk2 hal aku...
wah mmg dunia ni korg yg punye..
sampai ape aku nk buat pon korg nk amik port..
yg sibuk nk kecoh aku g penang dengan diorg tu knape..
wah...hebat gak ek kau gemok...
no wonder la mmg ramai xske ko...
ske jaga tepi kain org..tp kain sendri koyak rabak...
n kawan ko tu..sape name tah..yg tergedik sorg xde sape nk layan tuh..
'mas'???huh..kalau tersalah maaple...pagi mam la korg...
mata aku cantik kan...sampai bole kate aku jeling korg..
kepale otak kau....aku kalau xkenal watpe nk tegur..
da tu aku...so what...ade org bayar korg ke nk cakap pasal aku..
apesal?da xde duit sangat ke sampai nk jaja cte aku kt org..
lepas tu...leh plak...kate nk slamatkan nik..
apehal..aku wat nik sesat ke...aku rase die wat aku sesat adela..
da kple kitorg mmg same2 weng2..
ape ko kisah...apesal...ko pon nk jeles ke aku ngan nik..
xpahamla korg ni...hey le'a..org kalau da xske...xpayahla nk menyendeng2 agi..
ko kan gatal...gi la cari laki lain..aku xcakap ek ko gatal..
tp org yg cte kat aku..
ko ni agak kurg ajar ek bile drop2 aku kat tgh jalan..
wah..mmg ko ni nk cr nahas ngan aku nampaknye ek babi hutan..
mmg bile dekat ngan ko ni..
aku kena amik air semayang..takut panas baran aku melepas kat ko..
jin gemok...ko tu pempuan...jaga sket dr tu..jangan tau nk cakp org..
mampos kau!

Tuesday, January 12, 2010

missin'

Posted by norzillawatie binti zahidin at 6:23 PM 1 comments
bile ku dengar lagu menghitung hari dr salamiah hassan
macam terase sumthing
i miss someone...
tp nk wat camne kan...
seperti da xleh bersame die lagi..
yup..past is past..
tp the memories stil xleh lupe..
mmg..ni lumrah..
bnda bile da jumpe..or alami.
susah nk lupe..
apekan daye la..
da sayang sangat..camni la jadinye..
menangis tu perkare biasa..
termenung n pikir macam2 hal..
he's the one yg different from the others..
should i lupekan die..or..
tunggu...
mmg macam2 da jadi...buat rase xtahan..
tp boleke perasaan sayang tu xde macam tu je..
sakit mmgle sakitkan..
bile cakap benda buruk..mmg sakit hati..
but how about sebaliknye...
bile sebaliknye..benda tu akan buat aku rindu die sangat2
macamna??i dunno whether he miss me or not..
maybe rite now..he really hate me..totally..
camane...aku pon xtau nk cakap..
bile kenang..nangis...
tu je..keje aku..nanti ape keje pon xleh buat..
ya Allah..kuatkanla hati ni..
nk hadapi hari2 mendatang..
2 tahun berlalu macam tu je...
makin banyak tulis..makin bergenang air mata aku,
life da xmacam dulu..
aku tau..tiap2 masa dia care pasal aku..
aku suke...protect aku bile aku susah..
tp kadang2 die juge tinggalkan aku..
aku sedih...yela...sape xsedih kan..
kadang2 aku rase xpenting bagi die..
tp kadang2 aku rase penting sangat bg die..
rase2nye ade lagi xpeluang utk aku merase
menjadi org penting....diperlukan..
tp janganla cr aku bile perlu..
teringat gelak tawa die...
masakan ibu die..macam belangkas nye aku n kakak die..
aku nk juge merase disayangi macam dulu..
tp tau...da xkn ade peluang tu..
bole x tolong reversekan balik masa lalu..
nk rase kejap pon xpela...
pastu janji xjumpe die lagi..
kenape rindu yg teramat2 sangat ni..walaupun aku rase kadang2 pahit
bile bersame ngan die...
plz..................
cakapla camanepon..xkn berlaku benda tu zila..past is past..
patutke aku lupekan die...plz...
aku kena istikharah...mmg ade yg cakap..lupekan aje..
cakap senang kat mulut..aku yg menanggung.aku je tau..
knp hidup aku ditemukan org macam die..
ujian ke untuk aku..??
mmg kami da berpisah...broke up..
tp bg satu hubungan yg bagi aku agak lama..
sangt2 perit nk lupekan die..
sori to say...
satu keje pon xleh buat skrg ni...
pengubat hati aku..kawan2 aku je skrg ni..
family pon kadang2 tunggang langgang..
ujian..aku tau ni tuhan nk test aku..
utk lagi tabah..knpela aku ni ade perasaan sayang..
knpe ha..bole x tuhan tolak perasaan sayang aku ni..
ya Allah..aku x berniat nk cakap camtu..
tp..bile ade perasaan sayang..macam ni jadinye..
tgokla aku skrg..kadang2 aku ngelamun sorg2..
kadang2 termenung tah pandang ape pon aku xtau..

kadang2 aku nk juge rase..n harap..
die masih sayangkan aku lagi..
masih sayangkan aku lagi...
sayangkan aku lagi..

aku rase bile aku tulis benda ni..
akan ade hati lain yg rase terluke..
aku minx maap..tp kat sape2 aku xpenah ngadu..
kat cni la aku nk lepaskan sgale perasaan aku..
plz..pahami aku...aku minx maap sangat2..

ampunkan aku...

assalamualaikum...

Monday, January 11, 2010

yuna!!

Posted by norzillawatie binti zahidin at 2:29 AM 0 comments



well...congratz to yuna...
2nd place in Anugerah Juara Lagu 2009..
wohhooo.....
tabek sama kakak...love u so much..
u sangat tenang...nyanyi lagu tuh..
i like deh!dapat bape riban tah aku pon lupe...
pape pon...troskan usaha menghasilkan lagu2 gitu..
u did it sis!!



stay away!

Posted by norzillawatie binti zahidin at 12:47 AM 0 comments
plz jangan dekati aku lagi...
if ko nk kat aku..buat cara nak..
bile aku wat salah...baru cr..
knp?...
aku baru nk hadapi ketenangan...
ugut2 aku....da la sok nye 1st class..
aduh....benci betol la...plz r...
da abes da kan cte tu...
ko da la wat ak cam sampah..
xpenah tau..yap at least kalau da broke up pon..
wat la cara broke up..
u kata nk tunggu la apela...
but then...u always nk cr salah aku..
amboi..ak wat baik ade sape nk cakap..
you just keep nothing to say when i got quite success 4 my pointer..
u say nothing...!!nothing!...but bile ade je bnda salah..
amboi ko mmg perfect..xpenah wat salah..
plz la...ko da mwat ak gile sepanjang hidup aku..
plz stay away...cukup...aku buruk ke ape ke..
da xde kena mengena dgn hidup ko...
no pick up fon da afte dis..
no smses or ape2 da...
waiting 4 u pon da xguna...
menyesal..sangat menyesal...
kalau ko sayang aku..ko tau ape nk buat..
n plz la muhasabah diri la sket..
ade x benda ko buat utk aku n knp patut wat ak camni..
plz la...ok...aku rase da sangat slmt kat kpm ni..
jgn ganggu aku lagi...jgn cr aku bile perlu...
xnk...
assalamualaikum...

Friday, January 8, 2010

nk pegi ke x..

Posted by norzillawatie binti zahidin at 9:16 PM 0 comments
aku nk la try audition af..
nk pegi ke x...nk ke x...nk ke x...
adoi...
nk la...teringin nk cube..
adoi..kang kalau ter'dapat' kang lain cite plak..
nk pegila..nk sangat pegi..
tp..adoi..tah r

result da kua!!

Posted by norzillawatie binti zahidin at 7:50 PM 0 comments



3.47...

alala...cket je ag nk dean list...ala...xpela..
xmerase aku award platinum...
huih....
nak nak gak..
xpe sem depan wat terbaik ag...
mane xnye..mase mule2 sem je semangat sket..
adoiyai...
jadile....account aku distinction...hahahah..
ite jangan katela kan..ofkosla distinction gak..
business math pon begitu..
cume business yg subjek membace xmampu nk skor..just merit aje..
n subjek managing self yg hanye pass+..
mengong...biole...
hahha..xpela...agak mmbanggekan la..
hahah..
lalala...

Wednesday, January 6, 2010

back to school!

Posted by norzillawatie binti zahidin at 9:45 AM 0 comments
mohamad nazrul a'limy bin zahidin

wakakaka...adik aku yg sorg ni da masuk dajah 1..
alahai...comeynye..
tengokla sape kakaknye..(yg sulung je aku mention)
die masuk kelas 1 arif...xtaula kelas ape kan..
hope study leklok ek aul...
cayang aul!!!

ko xnk balik ko punya pasal

Posted by norzillawatie binti zahidin at 9:16 AM 0 comments

mmg air dicincang xkn putus...
masalahnye ni bukan nk cte pasal air..
tahla...selambe betol...
laki yg merupakan adik aku sampai ati tumbuk aku..
ah slambe..ngat aku nk duk diamla..
aku tumbuk die balik..
sakit tengkuk aku die tolak sampai kna kayu sofa...
til skrg sakit kot..sampai aritu bawak g hosp..
mak hanye mampu nangis tengok kitowang..
da r suruh g semayang jumat xnk pegi..
bongok..ade aku kisah ke ko penat ke ape..
aku menjerit macam org gile da masa tu..
ah gile xgile..hanye kerane hanset..
so what..benda tu aku da repair tetibe minx..
time benda tu rosak brape bulan xpenah minx pon..
amboi..banyak cekadak ko..
k finela nk amik..amikla kalo nk amik...
tp bateri kasi pulang....duit kasi ganti...
aku bukan nk berkire la wei ngan adik bradik..
tp aku xsuke sue kesenangan macam tu je..
ko nk bayar hujung bulan...bile dapat gaji...
tp kalau tiap2 pagi g keje kejut mak minx duit ape jadahnye..
ko duk umah langsung xmembantu ape2...
blahla wey..ko nk blah..blah r..bawak sume baju ko..
skit sangat ko bawak aritu..
pasal ade balnce2 lagi baju ko dalam bilik tu..
aku da buang pon...baju2 tu...
sakit ati aku tengok..dok bilik xpenah kemas..
mmgla bujang..org lain pon bujang tp kebersihan jaga gak...
aku xcakap ko pengotor la tapi aku xtau la ko ni
nk dipanggil atas dasar ape..
mmg sakit ati bile cakap pasal ko...
tu la..taksub sangat ngan ko punye pekida ke 3 line tu ha...
ape...kakak sendri takleh hormat..tp org lain ko tinggi2kan..
ko suruh aku hormat ko tetibe apehal...
ko sape..aku sape...
aku xminx pon la ko cium kaki aku tetiap hari..
tp please la jadi org bergune ...skit pon jadila angah..
eh da la k..aku rase lega ko xde kat umah..
ap nk jadi2la...ko leh blah..
agak2 da hebat sangat..xpayah balik langsung...
kalau ko nk berkire ngan topup yg rm5 ko bagi aritu...
10xganda aku leh ganti..tp ko ngat aku nk ganti ke..
xpayah..ko kan da hebat.,.leh hidup sndr..
da la ..ko leh blah...


lagu saya

Celine Dion - The Power Of Love

Powered by mp3soup.com


Get your own Digital Clock

 

ohzila lova Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea