Friday, February 26, 2010

i want swift!

Posted by norzillawatie binti zahidin at 3:19 AM 0 comments

bole x kereta ni skrg..nk skrg..
aku gile idamkan kereta swift ni...
aku penah naik skali..mak ai...mmg best la..
kereta kawan lan..tah sape name die tah aku lupe..
tp kete die kaler silver...
hai....best gile dapat kete ni..
da la smooth je..aku yg xreti bawak kete
naik kete ni tros tau bawak..kot2la kan...
hahahahahhaha.....harga bole tahan la...
xboleh tahan do...euuuuwwwwwwwwwwww...
kat Malaysia...mau 1000000$$$$ tau x...
nate cih tol..jual kete mahal2...
yela...ne xmahal...sedap pon sedap....cam dok atas sofa sambil
tgok tv cite senario je dok dalam kete ni...
yarhhhg.....ade duit t..taula....hahaha

Thursday, February 25, 2010

karokekerakok!

Posted by norzillawatie binti zahidin at 1:14 PM 1 comments

sonok berkarok n bernaynyi-nyanya bersame mereka ber2 ni..
yg bername AWE~yg aw aw!!merangkap 'gurl' adhwa
yg ngikot aje ke mana pakcik ADHWA tu pigi...
hahaha...sonok beb..da lama xkarok ni..
nk2 karok 1st time besame mereka...
elokla..sorg suare macam MAWI....ok wat ADUH SALIHA nyet!
sorg agi...da macam AIZAT..LAGU KITA beb....
hey..FAIZAL TAHIR pon ok wat dear..
hahahah..relek r...
but i ske kalau u nyanyi ku katakan ngan indah by PETER PAN..
saje je karok rini..meraikan cuti yg agak lama..
10 ari kot...hai..sonoknye cuti lama..
u al xcuti pon kan...padan muke...
wel...thanks 4 da karok today...
lalala...tataa

p/s: aku da la xabis nasi ayam arini...sori mama....

Wednesday, February 24, 2010

hotcikas FHND2C

Posted by norzillawatie binti zahidin at 5:41 AM 1 comments

aku yg tersenyom termalu2 pakai baju kurong biru bersame classmates aku
yg sumenye xtau malu....muke nampak je baik diorang ni...
mengade2 padahal sumenye.....
dis pic shows kitorg dalam library...
hahahha...sini juz nak cakap...i luv u damn much sisters....
i'm as the big sis here just want 2 say...
u als gedik2 nk mmpos...
ok dear..

Sunday, February 21, 2010

damn english carnival!

Posted by norzillawatie binti zahidin at 8:45 PM 0 comments
English Carnival di KPM Beranang ade le sedikit bentuk rupe karnivalnye
walaupon xbest...haha mmg xbest...mcm tah pape...
bosan+xde air+makan kureng+berbukit2 penatnye mendaki


aiyye.....mmg bisa nya panas ag kat sana...
English Carnival je pon..pastu jumpe plak dak2 yg skema nk mampos...
skema,skema sangat..mampos nk melayan...
poyo,poyo sangat..lagi letih...
diam,diam sangat jugak..adeh.ponat ko gaya gini jumpa org..
dapat jugak dak yg blagak,balgak nak mampos...
rase macam nak amik pokok kelapa tu tumbangkan atas die je..
nk wat camne..anak org kan....mampos kau...




booth time


drama session



zam gile



nabil.syed lagi gile



epol.kam.aku
mencapap depan bas tata KPM


Aladdin & The Magic Lamp menjadi tema dalam Twisted Folk Tales kali ni..
so.....nk wat camne kan..cdo rezeki la nk monang...
competed with the other 9 colleges of MARA...
xpe...biasa la tu..hai...


tp kan.we al enjoy kot...ne taknye masa balik..hujan..
pastu bus bocor plak tu....abis sume amp basah ngan gitar2 skali
termasuk la effect syed....abis kau....
pastu kitorg singgah RnR Tapah...mak ai.....
mmg la..makan da mahal..mase tgh makan nasi berlauk aku yg ade sayur kangkung
dengan ikan goreng masak kicap tu..(xsedap syial)...5bucks kot..
sid yg tgh makan depan aku...ternampak satu benda yg agak pjg jari kelingking aku..
berjalur2 kaler gelap....ingat kan bawang(nk sedapkan ati)
mak ai..dekat punye dekat ngan mata aku yg rabun ni..
mmg....CACING SYIAL!!!!amik ang...pstu sid pon g la kedai tu minx ganti rugi..
aku pon tros ke sinki mengeluarkan segala lauk pauk yg da masuk dalam badan aku ni...
n da xsanggup menahan ape yg ade......
ape pon da xselera..g mam....
mmg....dan2 lepastu..sid dpt anma baru...sid cing....hahaha..kalaka la kau..
pape pon....mmg best la..dgn ade kak bel,kak saila...n kak azie mary kay..
amik ang.....
dats all ajer tuk crite ni......
yaya...!








Thursday, February 18, 2010

preparation 4 aladdin

Posted by norzillawatie binti zahidin at 12:50 PM 1 comments
kak bella with me


we dance!


picca ni ditangkap last nite time rehearsal..kebetolanla kan dapat costume on dat day..tros pakai..brg2 segala pakaian aksasori sume la..we dance arabian alike..4 aladdin story 4 english carnival di kpm beranang esok...bidang tari mmg xku tinggal dr dskola..sampaila aku masuk blaja uitm penang..sampaila aku masuk kpm ni..lantak org nk cakap ape..yg menari aku bukan korg...aku xkacau korg..aku menari pakai tangan aku sndr xpakai tangan kaki korg...well, xsabar menunngu hari esok sampai tgok ni ha sepatah pejam mata tak tertutup gara2 excited g kpm beranang esoknye ...so pray 4 us....we will win...win win win..xpayah menangla hai janji enjoy..xkacau org lain,kakak2 n abg2,pakcik2 n makcik2..

da....


FHND 2C

Posted by norzillawatie binti zahidin at 3:11 AM 0 comments


FHND 2C

aku bersyukur gakla ditemukan dgn dak2 macam diorang ni..
ealaupun character diorang macam org sakit selalunye..
tp hepi la dgn diorg yg salu wat kelas jadi happening..
so dis 2nd sem i stil with them..
punyela aritu berebut masa nk berdaftar to make sure sume satu kelas..
hahaha...
ok here below...

nama kakak ni hasniza...hassan..kakakla konon..
ni combi org panggil...awek pineng...mai dtg dr utara..
aku kenal bapak die dulu baru kenal die..
sebab masa aku kat uitm pinang aku excident..
aku buat repot polis ngan bapak die..
hahahahah...prasan priyanka chopra la,paris gurl la..
aiyark...sakit kepale pikior persamaan die dgn chopra...
sebab xde langsung kesamaan itu combi..
padan muke ko...
hahaha
nasib kaula combi...



ini budak ex-skola agama...
wahaha..kecik2 orgnye...
nama afif panggil fifi....lalalala..
ske ngusik org tp die ni actely agak silencer gakla..
tgok muke macam nk gado dgn org...
tp sebenarnye..bile dengo suare..
mak ai...m daud kilau punye cuc..macamla kan..
hahahaha..tadela...



ok..ni org gile nama nye..haikal..
anak banker...tp mak ai...
suke datang kelas lambat..hahahahha..
kakak angkatnye banyak bebenor sampai membe aku
pon jd sasaran kak angkat die..
pastu suke kacau org...ske menjawab bile lecturer mara..
ngok tol haikal ni...org panggil gendut...
xtau sebab ape...gendut kat mana lagi kalau bukan perot kan..
so..pk pk kanla...



ni bobo dgn su....
bobo ni pon same je macam haikal...
tp ske wat klas jadi happening..
sangat cute...sama macam awek die la...hahha
su ni silencer la jugak...tp agak2 xpuas ati..
men cakap je....hahahaha
xpon lepas kat combi xpon aku....



sahanum(tudung kunin) n nori(tudung purple blah kiri)
diorang ni silencer gak tp kalau cakap leh tahan r gak
ikut kakak diorang la kan....hahahhah
well..mereka2 ni pandai2 belake....
pointer pon leh tahanla.......dalam gambar sembang rajin
masuk je bilik terlentang cam buaye sume...
hahahaha...

nothing 2 story....
t ada crite ade la aku tulis...
k..
daaa


fahmi da kawen!

Posted by norzillawatie binti zahidin at 1:59 AM 2 comments
geng2 zaman skola-gurls



geng2 zaman skola-boys


congrats fahmi!



moge bahagie!


aritu masa cuti raya cina..
aku g kenduri kawen membe skola aku...
iaitu FAHMI SARKININ.....
da kawen da membe aku sorg ni....
aku bile tah lagi...
so masa kenduri tu aku berkesempatan berjumpe kawan2 lama...
macam aqidah,liyana,rosalia n ramai lagi la...
pastu yg lakinye,abdul rauf,mat,shahrul,faris n ramai ag..
segan jumpe diorang pon ade cebenarnye...
aku sangat kagum ye ngan fahmi ni...
sebab die umo da la sebaye aku...21 tahun ni..
tp bini die umo 26....wow..mmg best...
beza umo antara mereka agak panjang...
but his wife look so cute..kecik2 je orgnye
mek ganu weh....
hahahah...so aku harap kome bahagia la sampai anak cucu..
hahaha...kalau dikenang balik kisah2 skola dulu mmg best
tau x disebabkan aku..fahmi penah kena pukul dengan pembaris panjang
untuk pembaris papan putih tu...sebab die bising dalam kelas...
n i reported tu pn raja norliza slaku cikgu klas bi aku..
aku dulu ketua tingkatan..so aku tulis la nama sape bising..
hahahaha....maap ye fahmi....
skrg masing2 da besar...
aku teringin nk jumpe membe2 aku yg lain..
macam syed khalis(ak penah benci mamat ni dulu)...
pastu syarfahanim....ish..ramai lagila...n termasuk umar hasif..
well....masing2 da bawak diri masing2..
well.....hopefully kite kawan forever...
da kawen jempot la aku ea....tada.....



Monday, February 8, 2010

feel in doubt

Posted by norzillawatie binti zahidin at 9:54 PM 1 comments

oi...sakit pale otak aku skrg ni...
mane xnye..this 20 of feb aku ade english carnival kat kpm branang
and at the same date...makcik aku kawin..
mak ai..mamposla aku..2 2 event besar..
wat should i do..
kang xpegi kawin kang kecik ati plak...ne taknye family punye hal..
bile xpegi english carnival tu plak..
mau kena maki aku...ngan advisor..
camane..da la head of dancer..pastu xpegi..
aku plak telupe yg 20hb tu makcik aku kawin..
adoi.....mampos aku....camane tah ni...
da la bertunang hari tu xdatang...kawin pon xdatang..
die engaged aritu pon sebab aku ade kat sabah..
mmg xleh la kan...
adoi kawin ni camane ni...
.............................pening,pening.............................
mampos aku....

miss him

Posted by norzillawatie binti zahidin at 9:48 PM 1 comments


miss him but xde gunenye da......
tah..aku da terase begitu..nk jadi amcam dulu tu..
aku rase macam tahap 1% pon xsampai..
sebab aku dapat rase..die ade yg lain..
n xkn da pegi kat aku 4eva...
i just hope...u hepi ever after ngan org yg u sayang..
hopefully...

Tuesday, February 2, 2010

cabut gigi

Posted by norzillawatie binti zahidin at 6:21 PM 0 comments

hilang suda gigi ku yg graham tu satu....
xsanggup lagi aku tanggung derita acap kali makan
acap kali minum,mengunyah dan mengkrok2 makan keropok..

ni ubat2an yg diperlukan utk tahan sakit gigi aku
seminggu sebelum dicabut..
yak aih!benci aku makan ubat..da r sakit perut dibuatnye..
alhamdulillah juge kerane aku dapat mc smlm..mungkin efek dr ubat
yg diberi...aku tido sehari suntuk xsedar2 la..
JPA pun xpegi....amik hang..
jadi sementara ade masa yg xdapat buat ape...
aku kemas la bilik manakala yg lain pula sedang duduk di bilik kuliah
mendengar syarahan dari lecturer2 KPM..
padan muke korg..aku MC...hahaha...

luv bed..


time table klas aku

sempat juge ak buat time table smlm...simple je..
tp aku suke...haha..
xpek sangatla kelas pun sem ni...
tp yela...on the day aku mc..ade subjek programming yg aku missed..
sori miss ina.....i baru pas cabut gigi..so xdapat nak g kls u..
huuhuu..sori again..
so..today...better da la...
xsakit mana da..pas ni leh da aku mengkrokkrok sanan sini..
xdela makan sebelah mulot aje...
makan kfc la pasni..nk meraikan gigi aku yg da tercabut..yuhuu...

lagu saya

Celine Dion - The Power Of Love

Powered by mp3soup.com


Get your own Digital Clock

 

ohzila lova Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea