Wednesday, March 30, 2011

cerite jela,takde tajuk.sorry =.=

Posted by norzillawatie binti zahidin at 9:02 AM 6 comments

malam malam mata mesti macam burung hantu.tak tutup dan terbuka buka. sampai siang waktu mata buka time tu la nak tutup tutup. kerja yang banyak, assignment yang banyak plus plus aktiviti kolej yang padat membuat seluar yang dulu sendat jadi lendat. lendat ke lendut. dua dua boleh. kalau tak pernah dengar "welcome to sesame street". the word for today is 'lendat'. quote kan nama ohzila.sekian terima kasih.

+_+*
sekejap ke tandas .... saksikan iklan ini..
wowowoowowowwwoooooo..


nak gelak pon dah tak larat. hati berkarat. badan da takde serat.

seharian kepenatan. siang belajar. malam menari. dan begitulah harihari seterusnya. dah tak da masa menggeletis sana sini bersama sahabat handai. kiranya kalau pegi makan tu bukan menggeletis namanya. kalau bahasa memang tak seindah mana, maapla, bukan bidang sastera tapi bidang kirakira. kirakira, kalau bahasa tak menepati kata, biasala. cakap ERROR. bukan syntax ERROR.

bagaimana nak kata, kalau update blog pukul 12.20 tgh malam. otak bukan fresh pon. kaki betis paha semua da low battery. jari jemari pon da tak macam jari. mata berpinarpinar. kalau ada mencurah duit depan mata mungkin bersinar sinar. belum lagi intan permata. mesti semua macam tu kan. tak ape. tak payah fake. sume duitlistik.

berbulu da dengan keje keje sume ni. redha bagai. untuk sekian dan sekian kalinye. harihari tanpa disedari last last might be jadi macam ni (rebonding habis =.=)


=.= ni la ikon yang salu ditaip taip kadangkadang tanpa disadari. takpela kalau da pelat indon sekali kala. ade orang cakap aku ni suke sangat buat assignment kesayangan. tolongla. hey orang, aku ni buat mmg sebab terpaksa, kalau tak dipaksa, aku tak buat. sape nk buat? kadangkadang terasa lagi bagus kalau buat exam dari buat assignment even hakikatnye kadang2 jawapan da depan mata. tapi seyes susah. susah macam macam. susah nak bahagi masa. susah nak fulfill. macam macam susah.


scary tak macam ni. kan =.='

kalau lah badan badan aku ni boleh dibelah belah, aku da divide da untuk each of body part buat satu part assignment, tak sampai satu hari kompom bole siap. tak payah bergabung tenaga dengan body part yang lain. tak berdarah darah pulak aku kan.

oh.paper work tak siap lagi. harusss x lagi nak bercerita. macam tak. so, sampai sini je. beban da sampai limit.


sekian,

Saturday, March 26, 2011

=.= takde tajuk

Posted by norzillawatie binti zahidin at 9:59 PM 6 comments
image

citer kak limah ini sangat memberi impak yang banyak kepada rakyat Malaysia. hidup org perok la chor!!ce cite ce cite. d jadi macam satu quote. agaknya tak lama lagi bole diterima pakai dalam subjek Bahasa Malaysia. tibe tibe la kan.soleysoley!

mari ke tajuk utama



pokok pangkal hari weekend je aku balik. dulu tak macam ni. sekarang kalau xbalik, omai__. bosan. so better balikla. hari ni Ahad. bangun pagi da berpeta. mak kejut suruh sidai kain, tukar cadar, mengemas and plus masak plus plus.bukan plus minus.


kan bagus kalau bilik tido aku macam ni.harapan -.-'

jap lagi nak balik.kena bersiap.


notedisini: ini entry takde motif

everyone has an annoying friend

Posted by norzillawatie binti zahidin at 4:58 AM 7 comments
saksikan filem pendek di bawah terlebih dahulu =.='
chill n lepak.kan.



kan da kantoi.jangan high di manamana.high school tak ape.otak kena pandai.tak pandai tak ape.jangan tunjuk bodo.mari kite scroll ke bawah.mahu bercerita lanjut.








pasal kisah seorang kawan yang agak annoying.but i think everyone has an annoying friend. bukan agak.salah.MEMANG annoying.makin lama makin yeyekk. dulu masa die tak ade kawan gado2 dengan membe die, aku backup die, aku tarik die.kesian. tak ape. as long she nice to me.lamalama jadi rapat BUT. ok.nanti aku sambung BUT tu.dulu die diam.sekarang kepoh macam lobang tong sampah macam nak bgtau orang mulut tu busuk.aku rasa la kawan die dulu juge ade rase annoying terhadap die.kesian.


chill dulu.


kendian, kan, aku rasa she only nice to those people opposite her.i mean guys. oh. aku ni kan pempuan. ni aku paling pantang. macam ape die buat kat aku tu HIPO. bile ade keturunan HIPO dekat dengan aku ni, mmg aku pantanglah. lepastu nak pandai sorangsorang. pergh.belagak tahu semua. kawankawan, aku tak nak ngumpat die. tapi aku tak cite kat sapasapa pon. no need to know la sapa nama dia. lantak la. sometimes aku nak panggil dia ni perempondan.lepas tu menyendeng kat aku ingat aku ni tiang kau, dinding kau. ni la sebab kenapa ada BUT tadi.

pastu pantang aku bergosip sikit, mula da pulak die menyisip tanye balik ape kitorg dok cite dok gosip. ok sangat annoying macam ni. lepas tu kompom la muke aku jadi hodoh paling dalam dunia.

image

tolonggggggla...aku geli.aku rimas. aku lemas. you are so called 'annoying'. kadangkadang suara da la macam jantan. nak jerit kat telinga aku. bongokla. boleh tak die tanye aku da siap keje ke, walhal aku tak siap apepon sebb aku mmg malas nak buat keje bawak balik rumah and then tanye aku macam die tak siap rupenye die nak bgtau die da siap. oh. F untuk kau banyakbanyak. sekarang aku diam and da tak banyak cakap macam dulu. aku malas. sebab makin lama sembang, makin kuncup otak aku ni.


aku sarankan la untuk kau. stop hasad dengki. stop menyendeng geligeli. stop menjerit kat telinga aku. stop buat aku macam dnding. stop segalagala. sebab satu je. kau talam. kalau kau naturally macm tu tak ape. please dont let other people ponting at u with their middle finger selain dari aku.


madam kam kate: bukan sume suke kat kite.chill =.='

macammacam

Posted by norzillawatie binti zahidin at 3:20 AM 4 comments

gelak jugakla 5 saat tgok ni. ni bukan iklan pizza.xayah bayar boleh copy paste kalau mau.bukan hak cipta aku dan sapa2 and tak terpelihara tu sebb sapa2 bole copy paste.xda legal.


=.=' saya mula.


sekarang ni macam macam dok nak jadi.siap nak bunuh diri kenapa dik oi.kalau takat spm jatuh gedebang ada lagi aku rasa terok dari hang dik oi. hang pi balik skola mak pak kasi duit belanja bagi hang makan hang pk tak dik noi. aku malas pulak nak tag video budak kat KB Mall tu kat sini tapi korg tau kan. jangan la dok harap ada superhero datang terbang macam batman superman amik hang kat bawah tu. xdenye.

busukbusuk spm hang tu busuk lagi org yang pandai tapi buat keje bodo rogol anak org. hang pkla kak. hang pempuan. nasibla hang selamat. aku bukan org kelantan aku xtau cita. org KB Mall tau la.xpasai2 saham KB Mall naik sekarang ni garagara ang. ang mmg betoi na buat org lagi kasi datang kat KB Mall tu. pk la syurga neraka sikit. pk neraka pon jadila.xtau nak cakap apa.



tak payah mimpila kalau hang bole jadi macam ni.cicak man pon xnak kat hang.


Wednesday, March 23, 2011

munajat cinta by minah salleh

Posted by norzillawatie binti zahidin at 8:28 PM 2 comments


i found this. minah salleh main lagu indon. sangat kagum tengok pon mendagu nampak tak aku khusyuk menonton dia. kalau da melutut mata tak berkedip oh of course la " she's awesome!"lagu fevret pula die dendang mestilah kedip mata 2kali macam xpercaya.saksikan saksikan seksis ni play guitar lagu indon.nak tengok jugak cover lagu melayu.boleh tak.

aku pulak nak main gitar xbape minat main lagu english ke or even bahasa2 lain but this gurl show her effort to play this song even she can't speak in Malay. but as long the melodic sound sedap didengar xde hal la kan.

nanti aku buat cover untuk korang nak.
cover page.=.=
baik aku pegi dulu.bye.

Sunday, March 20, 2011

study=fail

Posted by norzillawatie binti zahidin at 5:49 AM 10 comments

malam ni nak tgok chelsea berentap. penat2 aku pakai baju chelsea ni kena la tgok. So, Bayan mamak, here i come. assignment semakin berjalan sikit demi sikit. oh, saye terjumpe ini formula. ada betol or ade biol. givin me some ideas but sometimes givin me some fools.


formula atas ni sangat tak berguna tapi kirakiranya betul. berdosa kau cakap study tu akan fail.kalau kau tak usaha kau fail lah.kata cikgu. penat tak penat kena study kata cikgu. nanti korang akan teringat2 balik masa korg blaja ni. because the most sweetest moment in life adelah masa blaja. nanti kau da keje kau mmgla bole blaja tapi da xbole full time mcam sekrang.half time bolela tapi masa tu kau kena bagi anak susu, cuci anak berak bagai. da xde student life.tak ade sape da kesian kat kau masa tu.

sekarang ni kau pengsan pon org tolong angkat bawak pi klinik.(=.=')kan zilla?

bukan nak cakp pasal ilmiah sekarang tapi nnti kau da tua kau nak cakap pasl blaja lagi ke.mesti kau asyik nak cakap pasl kaweeeeennnn je kan???pasal laki bini anak kau je kannnnn??

skrg ni pon da 22 da rase macam nak kawen. da xnak lengah2 da.

oh nak kawen.
nak kawen.

xde maknanye, mak aku bising kang da la duet makan pon kena suap lagi ngan mak aku nak kawen bagai.aku xdesperate sangat la nak kawen. stop kawen dulu.blaja la bagi abis dulu.nnt aku dah ade jodoh betol2 baru aku expose sape bf aku, sape laki aku. dah beranak nanti aku expose plak sape anak aku ye.insyaALLAH.



ni untuk tatapan dan santapan umum. sape terliur tgok diorang ni mmg korang punye taste xbole celen la.high taste oi. kalau baju tu reti cakap, da lama diorg cakap. sempit sendat padat and tak muat. bukan tangkap muat!haha.


sekian

Saturday, March 19, 2011

letih lagi

Posted by norzillawatie binti zahidin at 11:42 PM 7 comments

image

hari ni ahad. tak suke. dah kena balik. dah tak da istilah rehat pasni. kerja belambak, esaimen, test, koko, kelas. tak boleh dating, lepaking.ni kan lagi jamming.kena sambung buat keje.bukan ape.dah xde idea.


lepas ni letih lagi.T___T.jangan pengsan lagi sudah.sape larat nak angkat aku kan. boleh tak KPM bagi saya cuti lgi.saya penatla.xcukup rehat seminggu.boleh tak.


sekian.letih sangat.

my name is godzilla

Posted by norzillawatie binti zahidin at 5:05 AM 3 comments

assalamualaikum wbt

berita hari ini=.='

daniel: hai gozzilawati!!

ok macam biasa, aku pon hai.da tak bape kisah da nak panggil aku ape pon.dari kecik mmg org panggil aku godzilla.sejak filem godzilla tu klua, makin popular aku kat skola.sume dok ejek2 aku godzilla tanpa kire dosa dan pahala.sebb sume kecikkecik lagi masa tu.yang jongang pon aku ejek jo.ngang.kisah nye.yang xkenal aku pon kadang2 buzz aku dengan sopan dan hormat "selamat pagi GODZILLA, jangan mare..." kalaula die tau character Godzilla tu kejenye ngamuk je.die tak takut ke aku mengamuk.dengan character yang sama juge aku ade, makin sukela mereka memanggil aku Godzilla.panggilla."godzilla da mengamuk!!"ciss...bedebah kau.kenapela filem tu klua nama godzilla.takde nama lain ke.sebb tu la aku kena ejek sampaila skrg ni.tapi xmenyimpan ape2 rase dendam pon.saya sukahati saja (+~+')


nasebla muke xcamni T___T aku pon baik gak nok!


sekian berita hari ni
from godzilla


Friday, March 18, 2011

assignment punye tajuk untuk ke berapa kali da

Posted by norzillawatie binti zahidin at 2:58 AM 3 comments

assalamualaikum wbt. ^^


sekarang da petang.hari ni plak Jumaat.masa cuti tinggal 2 jari lagi kalau dikira lah dengan jari.pening2.assignment satu apah tak siap.semalam da buat cash budget bagai,kirekire padam balik sampai 3 kali buat tinggal tak koyak aje lagi kertas tu.salah kire salahla kau.tak.salahla aku.aku yg salah.nak buat assignment kena ade mood berbungbunga dot dot datang baru bole buat. kalau tak idea tak jalan.macam kete, xde minyak camane nk jalan. kalau tak da mood, terbongkang la aku atas katil terbang melayang bebas macam G6.mmg keje aku amik modal orang.tak ape.bukan untuk dijual.skali lagi tayang. =.='


cara belajar sangat2 mempengaruhi aku, kalau aku blaja baring, maka selepas minit ketika itu aku tidor. kalau aku belajar berdiri, mmg tak pernah dibuat orang jadi aku bukanla golongan itu. kalau aku belajar mencangkung, tak boleh.nanti buasir.kalau aku belajar bersila, mungkin akan ada sedikit concentrate kat situ.tapi bukanla concentrate pada assignment sebb yang aku pasti aku akan sesat jalan ke arah fb dan lainlain dan pangkal jalan akan dijumpai setelah aku bosan dengan jalan sesat yg aku pilih. dan for sure kembali ke pangkal jalan tu hanye untuk beberapa minit saja dan aku for sure tekan butang shut down.

aku ni sangat bersosial orangnya walaupon tidak di luar. dalam rangakaian liputan serbaguna sebegini da cukup melalaikan aku.pergh.dunia kan.bile da menyesal lepas ni for sure janji nak study betul2.lepas tu ke jadah nye la cakap.kepala hotakla.tak de nye.tunduk dan muhasabah diri kejap.assignment ni kalau nak bermuhasabah tak sampai seminit punye pastu dongak balik.


nanti kan macam haritu la.assignment buat last2 minute pastu pengsan depan lab lagi.oh tak nak da.menangis tak berguna lepas ni kalau anta assignment lambat sebb lec da kasi tau jangan anta lambat or it ill be rejected.so usaha last minute itu akan sia2 hendaknye.aku da janji taknak macam tu.taknak da. T____T. lepastu mule la tak cukup tido mata lebam and masa tu la aku rasa eye cream akan laku kat kedai rahmath tu. sebb dibeli untuk menghilangkn kesam lebamkepam kat muke aku ni.masalahnye aku tak penah pakai pon.aku sembang ape kn.ak nak beli tapi time nak beli tu asyik tak jadi je.


entry pasal assignment dalam blog aku ni entah da keberapa kali da aku pon tak tau.lantakla.

sekian

Thursday, March 17, 2011

sorry morry nazwa wawa

Posted by norzillawatie binti zahidin at 11:20 PM 2 comments

image

oh mai!!!aku da buat big mistake da beb! ingat tak aku ckp nak cr follower ke 1111?masalahnye..si nazwa wawa tu actually follower ke 1011!!adoi da silap ni cane ni.i'm so sorry nazwa wawa coz i tersilap pandang.

p/s: masih mencari sape yg bertuah untuk 1111.napela xde sorang pon tegur psal ni T____T

sekian jahanam

tunduk dan muhasabah diri kejap

Posted by norzillawatie binti zahidin at 5:36 AM 5 comments

assalamualaikum wbt..^^

belekbelek tumblr, i found these picca


sangat menyentapkan hati.masyaAllah.Allahuakbar.tak tau kenapa aje tibetibe merasa pilu. besarkan keagungan Allah swt. tapi diri still tak dapat bentuk. aku bukan jahat tapi kadang2 sebagai orang yang tak sempurna macam aku ni, ade je sifat lalai.korang mesti penah lalai kan??jangan oke.hindar.mintak ampun sebab Allah Maha Pengampun.


nak p makkah, tapi nak p KL pon payah.alasan memang nak serbaguna aje. tu pasal ade bank tabung haji.bukan nak promo bank tabung haji tapi pikir rukun islam ke5.camane la nak bersifat tabligh, fatanah, amanah, siddiq bagai kalau diri sendiri kadang2 xamanah dengan masa dan sebagainye.leka kan.tu sebab kalau da kaya, simpan duit p haji.bawak mak ayah.lebih afdhal.mengucap dah, semayang dah, puasa dah, zakat dah last2 haji xsempat.mmg xcukupla lima kan.selagi mampu pegi weh.peluang dunia skali je sumur hidup.aku baru 22 ntah tahun bile nak p kalau skrg pon mintak duit kat mak mengada-ngada.

ni bukan ceramah forum perdana tapi sebenarnye nak postkan gambar makkah atas tu yang tibe2 aje terkedu bile tengok.nak berlinang tapi kadanag2 jadi kadang2 tak.last2 telan air liur bermuhasabah kejap.dalam kepala otak pikir, kiamat nak dekat.astaghfirullahalazim.tunduk ke bawah bermuhasabah lagi skali dan berkalikali.

dan tibetibe juga ternampak muslim footballers yang agak dikagumi juge.

mesut oezil

Serdar Tasci

Samir Nasir

Sulley Ali Muntari

Frank Ribery

Anelka

hsajmereka pon mengharapkan keredhaan dari Tuhan. kite boleh mintak kesenangan tapi utamakanlah dulu mintak supaya dipermudahkan segala halangan yang mendatang dalam hidup baru boleh dapat kesenangan.kalau nak jadi ustazah aku memang xlayak,usah cite la.tapi kan kite kena sentiasa berpesanpesan sepertimana dalam surah Al-Asr.sekali lagi termenung dan tunduk muhasabah.pikirpikir balik masyaAllah.tipu la tak insaf tapi__________(fill in da blank sendiri).nak ngan tak nak je.kan?tunduk dan muhasabah diri lagi.bukan susah pon kan 17 rakaat sehari.doa jela mana2 tanda kita ingat Dia.jangan sombong dan takbur,Allah tak suke.**pesan Ustazah kat kami terngiangngiang lagi masa Darjah 4**sama2la insaf dan renung2kan.dan selamat beramal.jangan marah aku amik modal orang lain.bukan untuk dijual.



sekian T____T Allahuakbar!!

rupawan dan hp bergaya

Posted by norzillawatie binti zahidin at 2:54 AM 13 comments


bole tak status klua camnih. i'm using samsung murah.20 biji bru bole dapat bb.nak nangis ke?..T____T.. tumpah berlinang sebb hp murah malu nak tunjuk kawankawan.

ni la hp aku..tada!!!

ape hal.aku bangga dengan samsung sebegini murah jual di pasaran harga 60.bukan 2nd hand ok.semurah2 begini produk battery tahan der. aku pi camping 4 hari elok je tak turun2 bar battery. aku ade. Kau ade??buat2 la pengsan.


bb pon xlama lagi murah. so, kalau dengan memiliki hp bergaya bole menunjukkan taraf hidup korang, silekanlah. maap.menunjuknunjuklah jika ade rupawan atau hodohwan sebegitu. saya sayang samsung saya.sape taknak hp bergaya, aku pon nak. dikata macam tu sbb ade rupawan dan hodohwan yang mentayang hp mahal konon banyak features inside berbanding hp aku yang murahwan ni. xpela. tapi pade sape2 yang nak gunakan hp bergaya untuk diri sendiri dan kepentingan diri sendiri tanpa menyakitkan hati org lain.xpela.gud 4 u.jadi lah asertif.

menarah otak

Wednesday, March 16, 2011

senang gile dapat duit.

Posted by norzillawatie binti zahidin at 3:37 AM 4 comments

assalamualaikum ^_^

ni adela post aku yang keempat kot dalam hari ni. mmg aku harini bergiat aktif tibetibe entah kenapa. and dalam jalan2 harini i found something new. hello. sile baca. this is about money. quite interesting. salu nak gain money ni, dekat nuffnang la, cupcup lah kan. but, ade 1 lagi care without naikkan trafik, korang da bole dapat duit. insyaAllah.halal.boleh nampak kan. so, pi la daftar kat ipanelonline. kejap aje. pastu korang akan dibagi 50 points = rm 0.50. cubela.

keje korang sekarang ni, jawab je surveysurvey yang die tanye but u ols must be honest.kalau ade soalan untuk 55 tahun ke atas, korang jgnla cakap korg 55 tahun. nampak penipu sangat. kalau kene reject, maknanye xde rezeki la.kalau korang jujur lagi banyak korang dapat peluang untuk jawab survey.okey.xcaya, g earncent.com.

aku rase macam xrugi la. so register la sini oke.



kalau nak tebus korang punye duit at least rm 5 tau. jangan nak tebus 50 sen plak. korang g kat "menebus markah" and "halaman saya" pastu ikut jela arahan oke. jangan dgil2, tipu2. xbaik oke.


sekian.cube tau!

i got her!

Posted by norzillawatie binti zahidin at 2:33 AM 3 comments
sekadar gambar hiasan.jangan perasan.

assalamualaikum. ^_^

sari berita penting. tapi bukan channel rtm oke.sekejap saja. congrats lah kan pada 1111th person yang dapat mandatt dari ohzila untuk adiah misteri.pergh. congrats to wawa. yeay! i got the winner and just the way u are wawa!!haha. well let people know more about u!! take care and waiting 4 u!so, xlama lagi cek ohzila nak buat satu benda kat sini.and harap korang alert la ye kalau nak tau!!okey!

sekian.wassalam.

sape follower ohzila ke 1111th??

Posted by norzillawatie binti zahidin at 12:13 AM 3 comments

assalamualaikum buddies.

aku nak kabo kan. sape jadi followers aku ke 1111 akan dapat hadiah!!!so well-untung la sape follower aku ke 1111 kan. so, sape2 yang berkenaan tu cepat2la kontek aku ye.hadiah nye adele.bukan mahal pon.murah takat aku mampu je.nak demand xpela.aku pas kat orang lain.pekena kentot kat muke kau laksana busuk tahi, silekanla.

ingat oke nyah. the only one 1111th person.

sekian

Tuesday, March 15, 2011

be strong Japan!!

Posted by norzillawatie binti zahidin at 7:30 PM 2 comments

assalamualaikum. ^_^

bukan nak dendangkan lagu, sambil bergitarama di pagi2 buta nanti mak bising sebab aku buat bising. aku dah xdop idea nak nulih ape kat sini. tengok berita terkini, sume pasal tsunami Japan. tengok berita Utama on pasal Tsunami Japan. bukak fb, bukak tumblr suma pasal Japan. T__T. sedih kan.

kite kat Malaysia ni kenala bersyukur gile2, aman lagi ni. xde malapetaka. sesungguhnya Allah tu, kalau die nk sesuatu terjadi, die buat. Kalau Dia xnak, die xkan buat benda tu terjadi. Jadi, Malaysia peace.bebas dari anasir2 jahat. kalau ade pon seglintir la yang xde otak tu, nak duk bunuh2 orng tak tentu pasal. kite ni kalau x aman, xdenye pemerintahan care demokrasi.tibe tibe aku masuk cerite pengajian malaysia.ok.stop.xsuke.

lagu G6 ni top plak skrg ni kan. sampai da terbit bahasa melayu. kan HUSIN?(sambil goyang2 tangan kanan) ^_^


tibe2 terbaca suratkabar.tsunami japan, ade antara rakyat Malaysia yang memperlekehkan Tsunami tu.mmgla xkena kat muke kau.kena kat kau, padan muke la.ni jenis xpakai otak ke ape aku pon xtau la. tak yahla dok nak salahkan doraemon ke ultraman ke. padahal da beribanriban mati kat sana. mulut tu cakapla manis3 sikit, paling2pon doa2kanla untuk diorang, even diorang non muslim pon, doakan jela.kite nak aman bukan kat Malaysia je, kat dunia sekali.

apepon, stay strong Japan!!!

sekian



Monday, March 14, 2011

pray 4 Japan

Posted by norzillawatie binti zahidin at 9:25 PM 4 comments

masya Allah :'(
please pray for them
pray for Japan
i'm crying
T_T


help them. who we are. selagi mampu. bantulah mereka. simpati.kesian. terpikir kalau jadi kat kite. kite kena bersyukur. terkejut pon ade. balik balik camping kat ULU BENDUL, negeri sembilan, tau tau ade tsunami kat Jepun. Unbelievable. sangat tragis.


sad T_T



Thursday, March 10, 2011

bercerai

Posted by norzillawatie binti zahidin at 2:14 PM 0 comments
assalamualaikum buddies :p

gile lama aku bercerai dengan blogspot ni. xmengupdate2 cerita bukan tanda merajuk tapi tanda sibuk.sibok ni mungkin berkekalan sampaila aku abis belajar ni.makin lama makin sibok sudahsudah lagi da naik HND. aku sendiri pon sampai terpengsanpengsan ape ke jadahnye nak update blog. tapi seyesla, sebenonye banyak je cite nak cite, tapi kekangan masa, kekangan idea secara tibetibe nak buat cane.

ni pas ni aku kena g negeri sembilan.minggu lepas pi sungai siput.kursuskurseskursus. perghh...mmg aku penat. tapi lepas tu cuti seminggu. tapi janganla ingat aku bersenang lenang waktu cuti ok kiah. aku ade 3 esaimen yang kena salu tempek kat kepala otak, supaya aku salu bear in mind aku ade esaimen berjumlah 3.

skrg cuba nk stabilkan diri, hormon, otak sume ade.penat lelah membahang badan sendiri so emosi harus dikawal sentiasa. ade kala terlepas juge kata, tapi apekan daye, korng yang cakap membabi buta. so, padanla muka.nasibla kome.


ni mmg ciriciri orang yg bekerjaya. buat assignment pon senyum aje. tapi aku buat esaimen mana penah senyum. muka mmg berkerut tak de makna nak senyum. sebenarnye dah xnk ulang dah, haritu da anta lambat so kena warning. takut aku. so, lepas ni kononkonon ke tak kononkonon ke haruslah aku buat sebaikbaik mungkin demi masa yang ada.

yang penting aku syg blog aku.kite tak bercerai ok.


sekian seimbas lalu

lagu saya

Celine Dion - The Power Of Love

Powered by mp3soup.com


Get your own Digital Clock

 

ohzila lova Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea