Saturday, April 30, 2011

habuk pun tadak

Posted by norzillawatie binti zahidin at 9:15 PM 5 comments




mentangmentang sekarang ni aku dah ada space yg agak luas nak letak gambar besar2...makin xleh belah gamba aku letak.saje je. hari ni aku agak baik. study and tak kua rumah. japgi malam kua la.mampos la aku terperap aje dah macam tapai. hanyir. tak nak aku. tak boleh la jugak kan kalau tak bersosial. peh. ayat mcam haram nak jadi org KL aje. konon2 tak remaje lah kan. skrg pun kalau lepak bile nak balik awal sikit je, mesti cakap "tak remaje lah beb". kalau ko dah tua nanti terjebak ngan kalabulmalamin which is stands for kelab malam *lain kali p tgok cite ahmad albab* bile nak balik je takkan nak sebut remaja jugak. sampai bile kau nak remaja. lepas tu bile offer rokok, and then cakap xnak pun mesti " ala beb, tak remajela cmni". dah terang2 aku tak suke rokok nak hulur rokok. aku jolok kau pakai rokok berbakar dalam mulut kau. baru ko tau neraka kecik macamane. remaja sangat la kau. lepak sudah. tak payah nak beremaja sangat. mati pun ade je beremaja jugak. remaja2 lah jugak. Allah jangan lupa ye.


so sweeeeeet***** these kids.

sebenonye, aku ade feel something yang unsure. apsal ha aku rasa harini macam awkward kat something aje. takkanla sebb hari esok. entah. ke aku sendiri yang kirekire sendiri. peh. tak yahla cakap. kang buat malu aje. tak tau la tibe2 aje rase macam dupdapdupdap. makin dekat pukul 12 makin takut aku. sekarang 8.22 malam. haih. tak keruan la konon2 macam tu. ok.teruskan menaip. abaikan.next next story.


ok. gamba ONANA ni memang aku first tgok mmg kelaka. credit to tumblr la. deme je yg ade gambo2 macam ni. mak aku pun da cakp aku gila gelak sorang2 heyh. memang entry kali ni aku letak gamba yg aku rasa aku suka. sebab entry ni pun haram jadah tak de menda ape nak citer. ONANA. jgan nak buat interpretasi yg lain. kalau ONANA, ONANA jela.kalau otak kuneng aku tau die nak sebut ape. takde tempat kosong aku providekan untuk korg jawab kat sini.titik.

image

so. as najwa says, senyum tak perlu kata apaapa. jngan sedih. smile. dont cry. big girls dont cry. i'm a big big girl. i know it. kan obama?



to be continued..image

labor day

Posted by norzillawatie binti zahidin at 8:41 PM 5 comments


pagipagi update story pasal hari buruh. dah kalau sume dok kecoh2 hari buruh, so i wish to all da workers, jobbers and for those who are working for anything, hepi labor day tak kirelah kau buruh kasar ke buruh halus ke. maka, banyakla padapada mereka yang kerja harini merehatkan diri. tapi hari ni mmg sepatutnye cuti pun. jadi bagusnye, esok pun kira diisytiharkan cuti sekali ngan hari wesak. cuticuticuti. sape tak seronok kalau dah nama cuti. cuticuticuti. kau tengok, tema pun ade ha. tapi aku rasa, xde satu buruh pun yg peduli pasal tema ni. kahkah.



takda kena mengena dengan minyak buruh.peh.



lalala. haramjadah aku taktahu nak tulis ape dah.podah! aku kena study la tapi jahanam kalkulator xdekkkkkk. selasa nak exam la. otak kalau macam kalkulator takpe gak. hey panjang pulak aku kena taip kalkulator ni. keklete. baru senang taipnye.keklete. kekelete casio 570 aku dulu ade 5 skrang satu habuk pun xde. da hilang, bagi adik, letak merata.harammmmmm lah.

sekian.nak cr keklete


Friday, April 29, 2011

nasi lemak

Posted by norzillawatie binti zahidin at 8:38 PM 11 comments
comel pulak kucing nih =.=

harihari mengucapkan salam sejahtera pada semua penjenguk tempatan. hari sabtu kalau duduk rumah seriyeshit bosan taktahunakbuatape. nampak skali harung nafas aku cakap aku memang taktahunakbuatape. padahal keje belambaklambak ni zila oi bila kau nak buat selasa nak exam dah ko tau. pagipagi bangun tgok jam tidor balik lepastu bangun mandi bukak fesbuk. nampak tak aku bersarapan ngan pc.

tak kenyang.tak kenyang.nak makan nasi lemak roti canai lah tapi pagipagi bukak hamper pertandingan karaoke makan cikedis. sadis tak? mana nak beli nasi lemak, roti canai kalau takda pacuan 4 roda. bukan mintak 4 roda, kalau ada 2 roda pun bolelaaaaaa.barang2 nak buat roda pon takda.rodarodakotakedayu.sayu ke sayau.lantakla.

duludulu bapak punye senang nak cari nasi lemak.boleh kata setiap row rumah jual nasi lemak. skrg sume dah maju mana nak jual nasi lemak.sume dok jual rantai emas Zhulian, Avon kosmetik, Nutri Metics semua lengkap pakai katalog peh jahanam aku kalau dtg kat umah menjualjual.taknak.aku xpakai mekap.xreti nak pakai blusherblusher ni. muka hitam pakai pencerah muka je aku tahu.dah dah jangan datang.terima kasih.jangan datang lagi ye makcik.tak laku.jahat aku.

meliyur meleleh tak boleh belah leleh =.=''''
ni bukan mak aku buat tapi ade style2 mak aku punye cara la....

tapi nak jadikan cerita duludulu mak aku pun jual nasi lemak.peh sedappp memang laku ala-ala nasi lemak antarabangsa. donut mak buat pulak perghhh kau, lagi sedap dari big apple ngan dunkin donat. padahal aku suke big apple gila2. tapi xleh belah la mak aku punye donut mmg sedap laris. kadang2 donut lagi laku dari nasi lemak itself. ape resipi aku mmg tak tahu sebb aku tak suke buat kuih.

traidisi kalau takde sudu macam ni la caranya. jenis yg menyodok aje kompom dah pakai tangan. tapi jenis yg jaga tangan tak nak berbau nasi lemak bagus ade otak, kopak polisterin act macam sudu. bagus gila.tapi kalau nasi lemak tu jenis pakai paper aje xpun ketas minyak tu macamana nak kopak pulak.tu la pasal kena la jdi jenis bertangan sikit kalau makan. kalau dah makan pun sedap, kompomla amik modal KFC. sedap hingge menjilat jari. perghh.

tapi mak aku stop jual nasi lemak nak dijadikan cerita lagi banyak sebb.salah satunye ade lah deret2 mak aku punye umah tu yakni aku punye umahla ade satu makcik ni pun jual nasi lemak. sedap gila lah. tapi die mendengki dengan mak aku sampai nasi lemak mak aku tak laku.jahat gila.mak aku pi berubat la kan.mmg kena buat.sadis nasi lemak mak aku tak laku hari2.

image
muke makcik tu jahat gila agaknye die tgok mak aku dari jauh camni.shit gila.

lepastu ada satu hari tu mak aku beniaga, perghhhh. customer tu tanye mak aku, kenape dah lama tak niage? perghhh.sentap mak aku.kesian gila. padahal mak aku xpenah miss niaga. nampak sangatla kena buat.sedey weh sedey gila masa tu tgok mak aku susah payah jual nasi lemak nak sara kami berlima sebab ayah aku baru je meninggal masa tu. kesian sangatla kat mak. *nangismode*

T___________________________T

sedih kalau teringat zaman susahsusah dulu kala.sekarang pun xdela senang sangat tapi better la dari dulu. dahla xnak ingat. biarla makcik tu. tu urusan die dengan Allah swt. sebab dengar cerita die pun buat laki die tunduk kat die. nauzubillah.aku xtau ape2 aku cuma cerita apa aku dgar dari org lain. sian mak aku nangis ari2. tak pe.berkat kesabaran mak aku punye nasi lemak laku sampai org jauh pun datang kat mak aku sebb nak beli nasi lemak aje. and ade pulak tu yg nak ngorat mak aku. gatal gila laki tu. dah la berbadan dua.eh berbini dua.ah mmg nampak macam berbadan dua pun. tapi die takut ngan aku.geli tak nak r aku. aku sayang ayah aku gila2 smpai aku xnak ayah baru.ok stopstory.

aku berhasrat nak suruh mak aku masak nasi lemak die esok.harap2 dapat pujuk mak.mak.mak.



gosok gigi sampai mampos

Posted by norzillawatie binti zahidin at 6:52 AM 4 comments

ni namenye gosok gigi sampai mampos +_+

tengok sekarang sume dah packing barang nak bercuti sakanlagan 4 bulan dh macam menganggur tak tau nak buat ape.tapi tak la aku. aku tak packing ape pon tapi lagi bersepahsepai sume barang2 lagi adela. makin semak dah macam samunsemak bilik aku yg dulu bilik dah macam bilik pengantin cantik berhias tapi sekarang dah macam tempat simpan barang2 pakai tak buangbuang tak pakaipakai.

pindah tak pindah rumah malas nak pikir sekarang sebab sangat banyak keje nak buat.hasrat kena sidai dulu dah betulbetul pikir habishabis baru amik. takda masa langsung nak mainmain ni dah mengadap belog ni pun dah kira curi masa tapi tak kira haramla sebab ni masa aku yg buat aku yg lagan.

minggudepan la pulak nak buat semua benda test, assignment submission, tapi notes tak buat2 lagi. ape aku nak hapal nanti ape aku nak jawb nanti. test tadi pun aku hentam kromo ke kromok ka tinggal ketas tak konyok ja tadi pe jadah aku tulis tah tadi aku pun tak tau.

sekarang dh pukul sepuluh dua minit malam.saya nak kluar.jom ikhwan.bosan!



Monday, April 25, 2011

feuwwwww.syit

Posted by norzillawatie binti zahidin at 4:36 AM 0 comments

kenapa blog aku ni macam rosakharamjadah!


test.test

Saturday, April 23, 2011

onar

Posted by norzillawatie binti zahidin at 7:57 AM 2 comments


tekan kalau nak lebih mengancam
ape yg pasti aku nak lepaklepak camni boleh tak


pernah merasa tak kalau hari ni tak boleh tido sebb esok kena anta assignment, pastu esok anta then tak bole tido lagi sebab nak kena anta assignment pade esok harinye pulak then esoknye anta lepastu then lagi tak boleh tido sebb kena anta pulak the next assignment on the next day. then bile boleh tido. bangla pun sempat tido. tahu.

kedai mamak 24 jam pun tukar2 syif tapi nak buat assignment tak mandangnye nak tukar syif. jangan berangan nak tido, jangan berangan nak mekap, jangan berangan la nk buat perkara indah-indah. sebb kalau da kepala otak penuh dengan politik subjek, xde masa nak pikir hal luar politik.

abis lanyak jugak laptop kalau 3 4 hari tak tutup tutup. duit pon bole jadi korban tau dak.kalau essignment satu dekat 10bucks, 3 assignment da bape.kire la sendiri.nah.____________.isi lah sendiri. kalau boleh stopkan segala masa, aku nak je buat cepat2 dan tekunnya. tapi masa tu takde lubang. kalau ade, tak jadi la 24 jam sehari kan.

lagu saya

Celine Dion - The Power Of Love

Powered by mp3soup.com


Get your own Digital Clock

 

ohzila lova Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea