Wednesday, November 30, 2011

AA

Posted by norzillawatie binti zahidin at 10:08 PM 5 comments

harus tak bagitau kat sini saya dah ada twitter
bolehla follow saya ohzila di sini

____________________________________________


i have you and i want you

i dont want a perfect boyfriend,
i just want someone to act silly with,
someone who treats me well and loves being with me more than anything.


i love you AA


imageimage


Wednesday, November 23, 2011

muhasabah panjang

Posted by norzillawatie binti zahidin at 3:15 AM 2 comments

mereka juga sebahagian dari hidup kita
bantulah selagi mampu

berat mata nak pandang
berat lagi mereka nak tatang

tak perlula entri panjang2
cerita gambar dah cukup terang
motivasilah diri sendiri sekarang
muhasabah panjangpanjang

bye

imageimage

Friday, November 18, 2011

malaysia sabar jela

Posted by norzillawatie binti zahidin at 9:01 PM 8 comments

apela salah kita
pasal bola je pun
nak mogok sampai macam ni
sori kitorang da menang

malaysiaku
sabar ajela

bye bye

imageimage

Wednesday, November 16, 2011

patah seribu cover by zilla

Posted by norzillawatie binti zahidin at 10:50 AM 2 comments


assalamualaikum peeps dudes ke sape sape tahla sekian alam sekarang yg sedang stalk blog aku. well, here ada satu video aku cover untuk shylla hamzah padahal xkena suruh pun. so please komen lah cakapla mengatalah ape segala yang suka xsuka gua terima.

this is patah seribu for all of you out there :D

eh eh sebelum tu please do stop or pause player aku kat tepi sidebar blog aku ni eh. kang korang dengar suara ori lagu ni plak. kan ...ok. bye

imageimage

wish you're here

Posted by norzillawatie binti zahidin at 2:54 AM 2 comments
miss you please hey you miss you more and even more and more











it's for you
wish you're here
T____T

imageimage


Sunday, November 13, 2011

terasa lebam

Posted by norzillawatie binti zahidin at 7:41 PM 6 comments

memang terkena dekat muka sendiri and terasa lebamnya.
bersabar dan bersabar banyak banyak.
kawan-kawan, tengs 4 support me


imageimage

Thursday, November 10, 2011

jantan boroi

Posted by norzillawatie binti zahidin at 11:41 PM 7 comments

you alls, kali ni takde version kelakar kelakar punye cerita pun sebab gua tengah mengganas melapah marah yang tengah menghangin satu badan gua ni. ya Allah, betapa kuatnya amarah gua. gua sampai nanangis semalam kaw kaw liaw punya kau buat.

+++++++++++++++++++++++


mari sini gua nak sembang. kau ingat kau tu hebat sangat berabad-abad. aku tak penah kacau life kau walau setitik mana pun jatuh air peluh kau sikit pun aku xpenah amik tahu. and aku xtau ape takdir aku boleh kenal kau si jantan boroi. apela punya sui aku kenal kau.

ape je orang buat even ko xkenal, perlu ke ko judge macam tu. perluke kau nak kisah hidup orang lain even ko xkenal, ape punye penyibuk jaga tepi kain dalam orang apesal. ya Allah, aku xpenah jumpe manusia sebegini hina martabat nya, sampai macam tu skali. yang aku xpaham, aku pun xtau ape masalah kawan kawan kau tu sampai diorang pon join skali.

and yang aku xpaham lagi tu sampai susah aku rasa aku nak translate kat google ni, perlu ke kau post kat facebook mengata aku macam macam sampai aku xpaham lagi berabad xpaham, ape punye pengecut betul ko jantan boroi. and yang lagi aku xpaham, kenapa aku gado dengan laki. aku memang dah pelik dah dengan kisah sedih kau ni apehal xpaham aku damn damn kenapa kau gado dengan aku.

lagi satu, ape benda punye hal life aku dengan kawan kawan aku, semua kau nak sibuk,. ke ko suka kat aku. tolongla. muka kau dah buruk, hati dah busuk, weh sampah pun boleh belah lagi dari ko. plzla. buat malu je. yang aku hangin skrg ni, kau bz body hal org lain tanpa sebab. tanpa sebab tu yg pasti aku memang xpaham.

aku rasa, hidup macam ko ni, macam xlama je senang. sbb kau sndiri pun hina kesenangan orang lain. jadi sebelum Tuhan tarik balik ape ko ada, baikla ko bertaubat kaw kaw dulu and plz do improve your menganjing melalak skills sebb tak efisien langsung la ko post macam tu kat facebook.loser. F for you.

kalau kau pempuan memang kau aku panggil hey bitch, kalau ko jantan, dah memang dasar jantan xguna memang babi la aku panggil. babi.paham. so please la orang kaya, jangan nak jatuhkan diri sendiri lepastu ade hati nak jatuhkan orang lain. ape punya PHD ko ada. tau PHD, penghasad dengki. paham. tak style langsung. pergh, orang KL kan. pakcik aku duk KL takdela perak macam kau. macam haram.


++++++++++++++++++++++++++++++

memang setelah sekian lama aku xmemaki di sini. maaf blogger.bye.


imageimage

Wednesday, November 9, 2011

tak suruh korang gelak pun

Posted by norzillawatie binti zahidin at 9:21 PM 6 comments

aku xtau mana kah posisi batu belah batu bertangkup ni tapi sumpah kelakar. kalau ada sape2 tahu informkan saya. saya pun nak duduk berbackgroundkan batu belah berawek ni juga. dem gila dengan 34-28-36. korang paham tak ape maksud number2 tu. hahahahaha.

ni baru satu gamba. ade satu lagi gua nak tunjuk.


ape korang rasa. dem sumpah kelakar.
kalau tak kelakar jangan gelak. >.<
bye.


imageimage

Sunday, November 6, 2011

selamatharirayaaidiladha

Posted by norzillawatie binti zahidin at 8:46 AM 5 comments


duduk rumah di hari raya haji bosan segala macam
bangun lambat tak pegi sembahyang raya ( dapat MC )
lepastu bosan bosan bosan kuasa tigapuluhtiga

sembang bawak buku bebanyak konon
nak belajar study sungguhsungguh
nak ubah nasib pointer memang kan
sembang
sembang sekali lagi sembang

di kesempatan ini gua nak ucap
selamatharirayahajiaidiladhakorban
dan makanla daging lembu tu sepuaspuasnya

mmg bosanbosanbosan
bye



imageimage

Thursday, November 3, 2011

mereka syahid

Posted by norzillawatie binti zahidin at 7:35 AM 0 comments

Ya Allah. this is so pathetic. again and again.

kalau kat Malaysia, pelajar ponteng sebab malas.
kalau kat Palestin, pelajar ponteng sebab SYAHID.

renung2kanla.

credited to you

astaghfirullahalazim

imageimage

angry bird original

Posted by norzillawatie binti zahidin at 3:23 AM 4 comments

ye ye je ni angry bird original. who can prove it?
but this bird is nice to see, nice to hold.

credited here

jangan lupa komen eh. komen box aku dah boleh pakai :D

imageimage

Tuesday, November 1, 2011

monyet, comment box gua tak leh function T__T

Posted by norzillawatie binti zahidin at 3:32 AM 8 comments

this is so sarcastic-sangat-sangat

sebenarnye ape yg aku nak sampaikan kat sini
comment box aku tak bole guna la gilaaa
macamana aku nak buat niiiiiiiiii

mazeerrrrrr tolongla!!!!!!!
T___T



imageimage

lagu saya

Celine Dion - The Power Of Love

Powered by mp3soup.com


Get your own Digital Clock

 

ohzila lova Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea