Wednesday, December 28, 2011

menari lagi

Posted by norzillawatie binti zahidin at 7:02 PM 5 comments
selamat pagi Malaysia, selamat pagi Ipoh dan orang Manjung especially :)

dah lama juga tak menari seteruk begini. so, kepada orang Putrajaya, mai la datang ke sana saksikan persembahan tarian Perak dari saya. saya pun tak tau celah mana Putrajaya tu yang saya tahu tu aje tempatnya. tapi bakal tido di Cheras Putri. Apah awak tak tahu maklumla bukan orang KL pun.

ada satu cerita di sini. sedih lagi. biasalah, tak tahu kenapa tiba2 je aku selalu kena marah. selalu sangat rather than others. macam anak tiri jela dibuat. apa salah aku aku pun xtahu. sape marah? adala. nasibla dia orang tua. kalau tak, mulut aku ni dah patah2kan kepala otak dia. boleh tak?

sekarang tinggal sikit aje lagi. sabar dan sabar. lepastu lepaslah azab kau. by the way, smlm aku tido and aku mimpi something weird. aku mimpi aku mengandung. hamil. Ya Allah. sampai sekarang dok teringat ingat, apela maksud mimpi macam tu. sungguh ia permainan syaitan, tapi kadang2 ada maksudnya jugak.

aku dah googled tadi and ada 2 maksud. bagi sesiapa yang bermimpi, akan ada perkara tak baik berlaku and satu lagi maksud, bagi sape yang bermimpi, dia akan bahagia dengan pasangannya. so, mestilah aku nak number 2 kan, tapi apsal ntah aku jadi runsing tetiba pagi2 macam ni. terus diam aku termenung salah, bercakap salah so simpan dalam hati pikir dalam pale otak apekah maksud mimpi tu. Ya Allah, jauhkanlah aku dari musibah.



suatu ketika dulu la :)


cukuplah saya canang banyak ni untuk entry kali ni. tolong doakan perjalanan hidup saya ye. ape pun, saya sayang mak saya sangat2.

imageimage

Saturday, December 24, 2011

please go away, problems :(

Posted by norzillawatie binti zahidin at 12:14 PM 3 comments


watdefish =.=''


hello. sekarang dah pukul 4.23 pagi dan mata saya masih tak pejam lagi dan entah esok pukul berapa pulak nak mandang pagi nye. sekarang hati saya sedang bercakap macam ni "boleh tak dalam sehari, aku tak nak pikir satu pun masalah dalam hidup, nak tenang setenang-tenangnya. please otak please. dah cuba tapi tak mau. masih pikir masih ingat"

otak boleh menipu. tapi hati tak boleh. maka dengan itu, setiap dugaan yang datang satu persatu itu, saya tadah saja dengan kesabaran supaya masalah tu bole pergi dengan cepat sepertimana macam dia datang juga dulu. insyaAllah, ada hikmah yang boleh buat saya senyum semula seperti dulu. :) please go away, problems :'(


ape pun, saya sayang mak saya sangat sangat :')

imageimage

Tuesday, December 13, 2011

cala qisya well inspired me!

Posted by norzillawatie binti zahidin at 7:04 PM 2 comments

macam comel bajet comel memang comel. haha. klaka la :D janji comel paling comel




i heard this from hanabunga and you know what baju baju dia muslimah sungguh and awesome cantik kiut miut phew dalam kepala otak apesalla akuketinggalan and baju2 macam tu jugaklah yang aku cari selama ni. *walaupun aku bukan muslimah sejati tapi mahu sejati juga InsyaAllah*

eh eh balik balik CALA QISYA. baju dia sangat ohohohmaigod lahhhh. nak tengok?? aku dah tengok tau tapi kenapa semua yang aku suka sold out and fully reserved. bengong betul. yang aku tak suka pun masalahnya sold out jugak apah lagi yang aku suka. geram betul aku. but all the model sangat cantik and comel bila pakai baju2 and semua produk yang dijual.


aku nak baju ni kotttttttttttttt. dah sold out jugakkkkk


baju ni baju ni!!!!!!!!! erghhhh!


oh this one.omaigoddddddddddddd


diorang ni sangat comel berbanding dengan aku 20: 1.damn


ala2 tudung labuh tapi ada hoodie. style dohhh!


macam diorang pakai ni ha. awwww awwww
sedih kenangkan nasib semua dah habis dijual. ketinggalan sungguh aku. :'(





ini bukan cala qisya. ni buat kudapkudap aje. nak baju tuuuuuu....warghh!

imageimage

Monday, December 12, 2011

these are so inspired me!

Posted by norzillawatie binti zahidin at 11:58 PM 5 comments

i want this firstttt pleaseee. ada tak orang kaya mahu aku. takda. so berhenti berharap dan tengok saja. so sad me.


-sluts:  can i look like her
rambut dia phew. comel nye :)


muslimah nowadays. sangat mempesona. sangat terpesona. i'm a girl. if i'm a man i would fall in love with them. IF I am the one that they want :). but i think I'm not. hey, i'm a girl!


why moon? this is so beautiful. plus, ada beach and ada gitar dipetik. layan oh bulan mendayu dayu puas cukup bikin hati sayu dan syahdu. asal jangan nyanyi lagu cromok la :D

want some more cool piccasss??

nantilah :D

comment me yeah!

imageimage

we didn't know what tomorrow will bring :)

Posted by norzillawatie binti zahidin at 4:32 PM 6 comments


move on zila kamon zila move on. show them you are rock girl. kalau dah tengok ombak rindu pun melimpah limpah air mata rock apenye. nasibla ada tisu kau kalau tak hembuslah kat baju sendiri. perluke tengok ada pakwe? bahhhhhhhhhhh..



this is what i did for this moment. keep smile. friends are around you. no matter what, friends can keep you chill out. senyumlah walaupun tak lawa zila. senyumlah cek mek molek. apa lagi yang dapat membantu kalau bukan diri sendiri kan? sabar sungguh. sabar lah selagi hidup. you didn't know what tomorrow will bring.

image


imageimage

Sunday, December 11, 2011

stay strong

Posted by norzillawatie binti zahidin at 6:12 PM 0 comments


hidup kena chill baru boleh panggil diri sendiri kuat
boleh menangis tapi jangan kuatkuat
orang lain tengok pun meluat

so i keep myself chill. be myself along the way i'm still alive
just stay strong and wait for the future
what would be happened to me



ape pun jadi dalam hidup kita terima seadanya
itu takdir. sekelip mata sahaja. kalau bukan kehendak kita
turuti saja kehendak Tuhan
Tuhan tak kejam tapi Tuhan sayang kita
he prepared something special for us
just pray, stay strong and wait



chill with friends, they love you.


believe me.

imageimage



Friday, December 9, 2011

my heart is so tired

Posted by norzillawatie binti zahidin at 4:56 PM 2 comments


sarapan aku tidaklah sesedap begini
tapi tapi cukup lah sekdar che nah punya kopi di pagi hari
bagi tenaga sikit kat body
supaya takdela pengsan nanti

untuk hari ini, LUCKY


aku hanya ingin menjadi perempuan yang bertuah dalam hati kamu.
sarat dalam mimpi kamu dan tidur kamu.
penuh dalam jiwa kamu.
dan sentiasa ada dalam ingatan kamu.


kalau boleh, berilah peluang ketuahan ini walau sedikit kepada aku
hati aku banyak letih sangat letih

harihari mahu begini?
tak mahu. aku letih.letih menangis.

mood aku sekarang dah macam ombak rindu
baru malam tadi tengok
sekian terima kasih

imageimage

Thursday, December 8, 2011

heartbroken inside.

Posted by norzillawatie binti zahidin at 9:17 PM 0 comments



this is me for every morning. girls out there, please don't lie. you're just like me dead meat! haha. sebenarnye saja nak mengchillkan diri. heartbroken inside.no one knows. :'(

life is too short to wake up in the morning with regrets, so love the people who treat you right. forget about the one's who don't and believe that everything happens for a reasons. if you get a chance, take it. if it changes your life, let it. nobody said that it be easy, but they just promised it would be worth it. :'(


imageimage


lagu saya

Celine Dion - The Power Of Love

Powered by mp3soup.com


Get your own Digital Clock

 

ohzila lova Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea