Thursday, February 23, 2012

show Marina Island

Posted by norzillawatie binti zahidin at 2:31 AM 0 comments

ehem. assalamualaikum. saya baru je lepas jawab test Agama and alhamdulillah semuanya berjalan dengan lancar. bukan ape. kepenatan sebenonye. biasalah belajar kan. belajar belajar nun sampai tembok cina la katakan gitu orang dulu dulu.

well, last nite aku ade performed dekat Marina Island and it was awesome lah sbb dekat tepi pantai plus aku wore dress biru plak tu. wiwiit. hehehehe. dengan budak band yang aku rasa mmg best gila and aku nampak silaturrahim makin terbina kat situ. and I like it. and aku rasa ni sbb aku pengsan la haritu. @_@

last nite punye perfomed not abd jugaklah mmgla ada kureng sikit sikit xpelah yang penting kerjasama. cuba korang tgok kucing kat bawah ni.


tak ke comel bila bekerjasama macam ni. ha aku biasalah dah berblog ni wajib kena ada gambar kan xkisahla gamba plagiat skali pun tapi kali ni aku nak tunjuk gambar aku kat show Marina Island semalam. hihi.







errr. well, aku sangat suka dengan dress aku walaupun preloved. hihi. sayang family ni sangat sangat. mmuah!

imageimage

show Marina Island

Posted by norzillawatie binti zahidin at 2:31 AM 0 comments

ehem. assalamualaikum. saya baru je lepas jawab test Agama and alhamdulillah semuanya berjalan dengan lancar. bukan ape. kepenatan sebenonye. biasalah belajar kan. belajar belajar nun sampai tembok cina la katakan gitu orang dulu dulu.

well, last nite aku ade performed dekat Marina Island and it was awesome lah sbb dekat tepi pantai plus aku wore dress biru plak tu. wiwiit. hehehehe. dengan budak band yang aku rasa mmg best gila and aku nampak silaturrahim makin terbina kat situ. and I like it. and aku rasa ni sbb aku pengsan la haritu. @_@

last nite punye perfomed not abd jugaklah mmgla ada kureng sikit sikit xpelah yang penting kerjasama. cuba korang tgok kucing kat bawah ni.


tak ke comel bila bekerjasama macam ni. ha aku biasalah dah berblog ni wajib kena ada gambar kan xkisahla gamba plagiat skali pun tapi kali ni aku nak tunjuk gambar aku kat show Marina Island semalam. hihi.







errr. well, aku sangat suka dengan dress aku walaupun preloved. hihi. sayang family ni sangat sangat. mmuah!

imageimage

Tuesday, February 21, 2012

so fox i am

Posted by norzillawatie binti zahidin at 12:14 AM 0 comments

last time I went to Teluk Intan for sukarelawan belia la kononnye kan terjah fying fox and abseiling. and it was really fun nak mampos. haha. aku mmg suka buat keje2 ni. and actually masa tu ada pertandingan memancing udang peringkat antarabangsa and there're so many activities kat sana like lucky draw and xtau la nak cakap how fun it was.

broken pun broken la english aku ni. so boleh discover gamab2 di bawah yang diorang dah tag kat aku serba sikit. hehe. the most important, gamba di bawah ni with the purple man tu actually Dato' ape tah yang duk merasmikan open ceremony for this flying fox and abseiling activity here. it is really early in the morning. sakan no tangkap gamba dengan dato'.weee. :)



and below are the families. :)




above adelah barisan jurulatih. hey, it's me there. tabik skit :)

so, pada korang2 yang nak semacam activity like this, can either contact me or email me sesenang yang mungkin and i'll be there for you :)

jangan main main. aku dah jadi fox sekarang ni. not megan fox please. :)

imageimage





so fox i am

Posted by norzillawatie binti zahidin at 12:14 AM 0 comments

last time I went to Teluk Intan for sukarelawan belia la kononnye kan terjah fying fox and abseiling. and it was really fun nak mampos. haha. aku mmg suka buat keje2 ni. and actually masa tu ada pertandingan memancing udang peringkat antarabangsa and there're so many activities kat sana like lucky draw and xtau la nak cakap how fun it was.

broken pun broken la english aku ni. so boleh discover gamab2 di bawah yang diorang dah tag kat aku serba sikit. hehe. the most important, gamba di bawah ni with the purple man tu actually Dato' ape tah yang duk merasmikan open ceremony for this flying fox and abseiling activity here. it is really early in the morning. sakan no tangkap gamba dengan dato'.weee. :)



and below are the families. :)




above adelah barisan jurulatih. hey, it's me there. tabik skit :)

so, pada korang2 yang nak semacam activity like this, can either contact me or email me sesenang yang mungkin and i'll be there for you :)

jangan main main. aku dah jadi fox sekarang ni. not megan fox please. :)

imageimage




Monday, February 20, 2012

love u Amalina Abd Hamid yang hamis :)

Posted by norzillawatie binti zahidin at 12:50 AM 0 comments

aku mmang dah lama terbiar blog ni macam ni. bukan makna aku tak jaga. aku macam xsempat tak terpikir and macam takda makna jugak nak nulih kat sini. life sendiri tertulis dalam hidup bukan dalam blog. macam tu??

okay. lemme; do something with this. today the entry would be just nice maybe or broken at all when u read this. would it be perfect for you its up 2 u lah kan nak judge. ok.

why i dont have any idea with this whole world when i met someone i love but at last he left me. gila bodoh bila aku tak suka jadi suka and cinta but at last i lost him and sad ending gila resah jiwa resah kesal gitu macam lagu ella. cerita ni diadaptasi dari seorang kawan aku punye life dia.sabarla kawan ku, mungkin dia bukan untuk ko. aku geram jugak dengar cerita ko macam tu. i'll alwys be there for you.

seronok kawan kesayangan datang perak jumpa aku semalam. padahal duk belakang umah aje pun. tapi skrg di KLians.

kesian tgok nasib jodoh dia xmenentu. apepun, untuk kawan aku mmg sanggup korban ape je. this is my promise to her. rahsia dia rahsia aku and takda satu pun aku sembunyi dari dia. begitu juga dia.


love u Amalina Abd Hamid yang hamis :)


imageimage

Tuesday, February 7, 2012

puaka la puak puak ni

Posted by norzillawatie binti zahidin at 9:29 AM 0 comments
rimas bila rasa malas berbalas. dah macam patah sebelas.
sakit hati . cakap kang makan hati bila dah tau sentap terasa macam makan cili api. lagi?
benci. buatla kepala laci hias labuci pun, hati tetap benci.

kawan berpuak? kenapa naik lemak? tamak.
jangan tau terngadah ternganga bila dah tau sentap sorang2 nanti

jenis manusia dayus adelah yang xkota janji, yang bila dah dapat buang. tak syukur. hidup macamana nak stable. nanti muka buruk ni la kau cari. kau ingat aku ni macam barang2 murah kat kedai 5 sen ke.


syukur rasa syukur tu tetap ada. sebab rupanya ramai gila kawan kat belakang support. jangan kata kawan ngan diorang. muka pun xnak tengok. xya nak sentap2 sangat and anggap je u are not a part of them. sabar lah ohzila. sabar.

puaka la puak puak ni

imageimage

Thursday, February 2, 2012

maybe this would be the reason

Posted by norzillawatie binti zahidin at 1:02 AM 0 comments


this is great when i watched this iklan panggung sabtu kat tv3. haha. the best part is promo cerita hindustan music background, lagu bumiputra rockers. hey play la sikit. sumpah lawak. bagus juga kepala otak tv3 buat keje macam ni. barulah orang rasa syiokkk. antara cerita hindustan nanti

4 Feb - Bas Ek Pal
11 Feb - Kuch Kuch Hota Hai
18 Feb - I Hate Luv Storys
25 Feb - Sangam


time time macam ni jugala aku bosan tak tahu ape nak buat so youtube jadi mangsa petang2 macam ni. well, ada satu lagi video yang jadi attraction aku. play lagi di bawah yepp :)


ahh super sumpah awesome gilaaaaaa la. budak2 ni dah la comel, boleh plak main gitar yang besar lagi dari badan diorang tu. aku pun gegeh gegeh macam tateh tateh lagi ngan gitar ni. salute nak mampos la sape cikgu diorang ni. busking bukan main kecik kecik dah buskinggggg grrrr -.-''

aku baru prasan entry kali ni xde usrah. malas la plak. adehhh. okay. bosan bosan ni. lets look on the story below. gua saje nak mensampaikan gugusan hati yang gua simpan dalam kotak hati-HUJAN lah sikit.





maybe this would be the reason.

emm. apa yang gua nak sampaikan di sini. gua ada satu feel yang gua rasa tak senang ibarat mencicah sambal belacan dengan petai rasa macam cicah sos dengan pasir. kau makan lepastu berketak ketak gigi kau nak hancurkan pasir tu macam mulut tu function well macam blender. sori, gua bukan william shakespeare tapi kalau idiom yang merepek ni mmg permainan gua. gua balik cerita balik. gua ada satu feel yang rasa tak syok dan tak patut pun ada feel ni. banyak orang akan tanya satu soalan ni. and mmg dah jadi soalan lazim bila kawan kawan ni jumpa gua. soalan apa? ada la. gua tak mau cerita lagi kat sini. tak ready lagi. dari dulu jawapan gua tetap sama and korang janganla tanya memacam lagi. gua penat mengeluh menjawab soalan korang yang sama sejak azali lagi tuh sampai skrg. -.-

apepun, gua mmg macam ni. stubborn. sori.

T__T. bye

imageimage

lagu saya

Celine Dion - The Power Of Love

Powered by mp3soup.com


Get your own Digital Clock

 

ohzila lova Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea