Monday, June 25, 2012

my nabil

Posted by norzillawatie binti zahidin at 11:39 PM 9 comments

terima kasih nabil. leviu.


perempuan zaman skrg mostly kalau nak kawin mmg cari laki berharta or berduit baru boleh hidup. kan. dulu dulu punya cinta muda mudi dah lapok gila and susah betul nak cari percintaan laut api sanggup kuberenangi, laut cina selatan sanggup ku jalan kaki.eh menipu semua tu. 

skrg banyak jenis, kalau kau tinggal aku, kau rugi. nak tinggal tinggalla. banyak lagi yang lain.semudah itu kata cinta yang kononnya mmg cinta dan sayang rindu geletis letis.

and what if for me. yes, we need future. so kena cari laki berduit, but yet, aku tak cari laki kaya. cukupla untuk aku dan dia, sama sama susah dan senang. jangan susah terus. and then as long we have the good attitude to make our relationship long lasting forever and never let him go. and then what I can see is, he always do anything and everything for me. but jika tidak, dia akan usahakan itu even it takes time. he always looking for future for us. he always advising me not to do that this and there. 

and jika ada laki lain dengan aku, he always said that BMW that is stand for Best Man Win. So, he won my heart walaupun dia amik masa lama nak ngorat aku. kiki. aku harap dia tak baca la ni wey malu aku. and right now, he's on duty nak keje cari duit. sian dia. and the sad thing is akan datang next sem, i have to live without him. dia dah habis while aku tggl satu sem lagi. serius aku dah tak masuk otak nak sambung belajar dengan KPM tu lagi. aku sabar ajelah 6 month to go no anyonyoooo meyampahhh tau dak.



mine.


ini namanya nabil. muhammad nabil bin ahmad shokhaily. orang suka panggil Bang Bil. 25 years skrg. suka korea bajet korea, suka tako tao,suka maher zain, suka makan mahal2, suka juga makan murah macam nasi lemak and roti canai asalkan sedap.and paling penting suka main game football manager, gila bola, and aku rsa kalau euro tu buat kat malaysia, hari hari dia pi tengok live. 

kalau dia baca blog ni harap2 topupkanla aku rm10. hehe. sorila aku mmg suka pau topup, pau makan, pau macam mcam kat dia biasalah tu kan keje gurfren but the thing is, i love him so much. 

berani gila aku pampang laki aku camni.
bye.

rindu dia. Mmuah!
imageimage

Wednesday, June 20, 2012

tuhan tolong aku cover contest

Posted by norzillawatie binti zahidin at 3:27 AM 0 comments

assalamualaikum 



this is so delisiosoooooo~~~~~~~~~~~~


hye. saya ohzila di sini bersama anda dalam leter.FM. pergh mmg cecite aku nak jadi DJ ni menjadi jadi ni. semua orang tau aku ni mmg jenis manusia tak duduk diam. kalau diam je mesti at least aku nyanyi ke cuit sana sini ke. huhue. btw. aku penat abru balik dari kem and jadi fasi kat kursus kepimpinan SMK Tanjung Rambutan di Kem Alam Damai Chenderiang, Tapah, Perak. 

kalau ada budak SMK Tanjung Rambutan yang gila tu baca blog cikgu ni. i just wanna to say Haiiiii!!! OTAK!!! ingat pisang goreng ingat cikgu yeee. hikhik.

again. feel free to comment this entry when u end read this. di bawah adalah satu cover untuk IamNeeta lagu Tuhan Tolong Aku where aku and partner in crime and his name is Luqman 15 years old as a guitarist. we both masuk contest actually. so korang dengar2 kanlah video kitorang kat bawah ni give some comment yeah. hope semua sukeee :)



actually banyak lagi cover org lain and kitorang just harap dapt menang contest ni. korang supportlah tauuu :) and sebelum entry ni berakhir, mestilah saya nak promote bisnes saya as well.

so bertandanglah ke Ohzila Shopping Online and banyak baju2 menarik kat sana and murah2. nak2 dekat2 raya ni. so baik korang grab cepat tau! 

Photo: RM30
Size : Free
Material : Cotton
Shoulder : 37cm
Sleeves : 54cm
Length : 76cm
Bust : 76cm ~ 128cm
Waist : 62cm ~ 98cm
RM30 only

Photo: rm34
eea46

Weight:

280grams


Measurement:

Length:145cm Waist:66-88cm Hip:100-120cm Bust:82-100cm


Materials : Cotton
RM34

WD2473 V Neck Dress Black
RM29

and macam2 lagi. tau!! take a look!


Photo: RM29
Measurement :
Size M:Bust: 90cm Shoulder: 36cm Sleeve: 59cm Length: 59cm
Size L : Bust: 94cm Shoulder: 38cm Sleeve: 59cm Length: 62cm
Material : Blended Cotton

RM29


Photo: RM38
Measurement : Length: 120cm Bust: 84-100cm

Material : Cotton Jersey
RM38


and baju laki pun ada tauu! so ape2 like page saya tu and take a look. and sape nak add saya di FB, fb saya dah FULL di Ohzila Lova. so bolehla add saya di Ohzila Letup which it is my 2nd account. ye.

byeee!!!

imageimage

Wednesday, June 13, 2012

orang islam dibakar hidup hidup

Posted by norzillawatie binti zahidin at 10:30 PM 6 comments

selamat tengahari. dah pukul 1 ni. so u ols mesti tengah lunch kan. or tengah masakkan?? or ada juga yang tengah puasa selamat ganti puasa. hiks. yang mana tengah datang rajin nak baca entry ni rajin2la  like page saya di sebelah kiri korang ni je. nampak tak?? :) tengs much xD

there is a news and look at the picture below. ia adalah mereka yang beragama islam bangsa burma dan myanmar tak silap saya  yang dibakar hidup2 oleh tentera negara itu sendiri. apela salah diorang. ini memang tak boleh diterima oleh kita semua right? sama2 lah kita doakan mereka agar berada di kalangan orang yang beriman.



sumber : Lie Gj Penang


++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++


tengs much for reading. btw kepada sesiapa yang berminat untuk shopping datangla ke page saya di ohzila shopping online <-- klik sini. dan di bawah antara hot item yang terlaris!


Photo: RM28
3663black

rm28
hitam,hijau, putih


Photo: RM32
Measurement : Length: 66cm Shoulder: 35cm Sleeve: 40cm Bust: 100-140cm
Material : Soft Cotton

rm33
hijau,biru

Photo: RM29
Measurement :
Size M:Bust: 90cm Shoulder: 36cm Sleeve: 59cm Length: 59cm
Size L : Bust: 94cm Shoulder: 38cm Sleeve: 59cm Length: 62cm
Material : Blended Cotton


rm29


nak lagi?? datangla ke page saya tau! hey, agen juga diperlukannn :)

imageimage

Monday, June 11, 2012

ohzila shopping online!

Posted by norzillawatie binti zahidin at 5:42 AM 6 comments
hye buddies. kat sini saya nak buat promo sikit boleh. kalau tak boleh, kenapa? blog aku. k fine. haha. sorry buddy. begini ceritanya, saya ada menjual couple T, men's wear, ladies wear, dresses, bags dengan harga yang murah murah and yang pasti semua ready stock and no pre order. so, di bawah adalah antara hot item yang laku di pasaran.


 
-click gambar-
RM38
hitam, merah,biru



-click gambar-
RM42



-click gambar-
RM34
pink/orange/blue


-click gambar-
RM34
kuning/biru muda/hitam


-click gambar-
RM42


so actually banyak lagi baju2 dalam ni. and korang sangat2la dipelawa diundang dijemput ke page saya yang ni di OHZILA SHOPPING ONLINE <-- CLICK SINI tau. 

saya juga mencari agen ni. sape2 berminat sila pm saya tau. senang je jadi agen. bukan susah pun. hehe. jom shopping!


imageimage

Sunday, June 10, 2012

caroline mentor 6- i admire u

Posted by norzillawatie binti zahidin at 8:33 AM 6 comments
its been a long time kenapa tah aku dah malas nak layan blog ni. kena didik jari tangan ni kena rajin update blog tetiap hari nak cari sales pun takkan kat facebook je kan. oh ya, right now tgh tgok mentor 6 final ni. and aku sangat ghairah tengok caroline, ziana zain and azlan typewriter and ada satu yang tertinggal atas stage tu iaitu aku. kahkah. 

Photo: Caroline pandai menari! #Mentor6 #DemamMentorFinal

sumber : TV3 Malaysia punye facebook. 

people know me coz i can sing, i can dance, i can play guitar a bit, i mulut bising, penat kalau diam, and of course saya adalah penjual baju ha ha. jap. part i can sing tu macam tak betul. maaflah. ok pasal mentor ni aku rasa yang bole menang is caroline. berdasarkan sms pun caroline agak tinggi gak percentage dia. so i wish that she can be the champion of the mentor as well. so go go caroline. 

aku tgh runsing ni sbb fb aku xleh komen xleh like and xleh post status ni xtau kenapa. sape tau kenapa. aku maleh betulla dengan fb ni leceh betul ada limitation macam ni buat aku rasa nyampah tau tak.i feel so bad so bad. erk. as for me zatul dah buat yang terbaik and aku suka la die berganding dengan ziana zain. and the great thing would be happen kalau aku ada dalam penjara tu. pergh eh meletup juga nabila huda. biasalah peranan sbg hot chick or mak ayam kena menyerlah mak...and aku sangat admire dia berlakon. phew. 

ok sama2 vote for caroline. suka dia suka dia. :)



i wish i can be one of the protege some day .boleh tak? 

imageimage

lagu saya

Celine Dion - The Power Of Love

Powered by mp3soup.com


Get your own Digital Clock

 

ohzila lova Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea