Wednesday, September 19, 2012

battle of the band gempak merdeka

Posted by norzillawatie binti zahidin at 2:45 AM 2 comments

assalamualaikum :) buddies

iya memang tak diduga lagi aku memang saje kasi habuk blog ni biar tak berupdate lelama nak bagi banyak lemak sikit biar orang rindu. eceh. org rindu konon.

emm, ape cerita? lama tak dengar kabo? gitula org tertanya tanya kan ape cer la ohzila ni sesenyap je memanjang. takkan nak biar berhabuk kot. dah macam kalendar. tang ada big event je baru nak update. sengalan.

bebaru ni on 16 september 2012 kan hari malaysia gitu kan aku ada la join battle of the band ni. kan aku dah cakap mmg aku nye blog ni ikut kalendar entry nya. haha. and the botb was uuuuuuuu sangat awesome lah. aku mmg sangat teruja join benda ni.and lagu yang masa saringan dibawak are lagu Perwira and lagu terubat kembali. aku rasa segan plak nak tunjuk videonye so aku tunjuk picisan potret2 dri DSLR abg zam saja.


dapat num 4 nyanyi lagu patriotik solo


tq abg lighting :)


saringan ni :)


kami dapat num 3 tau :) alhamdulillah



and then kami masa final kena bwak lagu lain so kami bwak lagu bahtera merdeka dengan kesal. ha okay tak korang. alhamdulillah tak sia sia tau kami datang sini. insyaAllah ada battle lagi kasi tau la lagi ya. bukan untuk kmenangan aje tapi untuk pengalaman juga. saya nak gtau kawan kawan yang tak leh nak add saya di Ohzila Lova please find me on Ohzila Letup okay. 

nak tuju lagu? boleh... jomla :D
imageimage

lagu saya

Celine Dion - The Power Of Love

Powered by mp3soup.com


Get your own Digital Clock

 

ohzila lova Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea