Saturday, November 10, 2012

dinner bitec kpmsi

Posted by norzillawatie binti zahidin at 7:54 PM 1 comments

hai semua! assalamualaikum. well, mmg ada yg rindu tak? mmg takde. okay takpe. sememangnye aku mmg dah lama tak tempek cerita cerita aku kat sini. dulu bukan main nak get higher traffic macam2 aku buat and boleh kata kalau ada polis trafik pun dia pun tak mampu nak tampung traffic aku. tu masa perasaan membuak buak nak jadi hot blogger dulu. konon la kan.

skrg perasaan tu da langsung takda dan ko tahu sampai nak update blog sebulan sekali pun susah. nampak tak curangnya aku terhadap blog sendiri. apa boleh buat, gua cari makan bai, susah sikit skrg. belajar lagi, entah habis ke tak habis semester ni. sebab ada lecturer nak repeatkan aku. =.= terang terus aku cerita kan??

tu di atas adalah mukadimah masuk rumah. kena ketuk pintu dulu bagi salam ape sume kan. skrg bila dah masuk rumah kita bukak topik sikit. today the story is about me and the BITec dinner last time. dalam dua hari lepas la macam tu.

we went for the dinner and tema nye retro. so mmg retro la aku that night. and aku sendiri pun tgok diri sendiri macam awesome je aku. tak over ke aku malam ni dengan spek besar takde cerminnya dengan reben besar tak tau malunya atas kepala tapi xpela untuk kepuasan diri sendiri, pakai jela. worth it sudah. kan? kalau malu malu mahu bergaya ni, pegila duk umah duk dapur goreng ikan bilis je sudah ye cik adik dan kakak kakak semua.

batch kami yg datang xramai dalam 8 orang je instead of 38 macam tu. pasif. grrr lantakla. tapi malam tu makan emm biasa biasa jugakle, daging bakar ayam bakar sume bin bakar ada malam tu. lepastu western nya not bad but feel like very bad tapi xpela semua makanan malam tu mmg cop boleh dimakan dan dijamin halal hendaknya. berbaloi tak berbaloi rm40 tu, err ntah. yg penting happy and enjoy.

and the best thing aku dapat jadi princess of the night malam tu. mmg retro habis dik. aku sempat lagi pi ring ring shop beli reben besar jadah semua nak letak kat pinggang. berbaloi mmg berbaloi. pastu siap pinjam lagi spek mata besarnye kat pa'a. mekasih la korang2 yang membantu. ehheh. mekap aku mmg tak over sbb aku mana reti mekap. jadah blusher gincu sume mana aku ada. mmg takla aku nak beli sume tu.

menjadi la aku malam tu and we had our fun together sampai ke manjung karaoke bagai ape sume. mmg boleh tahan gedikla aku and kawan2 malam tu. sape nak balik mmg kami xbagi balik. hahha. yela bila lagi kan nak sama sama macam ni. aku sangat la tersayang sangat dengan kawan kawan aku. and hopefully they love me too.

 
  semester akhir BITec. yang paling tua bazli belah kanan skali. hehe.


 
dapat teddy bear for princess retro. hehe. comel and lembut plak tu. 

so malam tu mmg awesome and maybe that is for the last time. and ada la dua buah lagu aku perform untuk diorang and lagu AKU CINTA PADAMU and lagu shila hamzah MEMORI TERCIPTA in akustik version. semoga that night will keep in my mind, our minds and be a memorable ever day.

thanks sape yang anjurkan dinner ni appreciate ur effort. sayang korang. muacks!

imageimage

lagu saya

Celine Dion - The Power Of Love

Powered by mp3soup.com


Get your own Digital Clock

 

ohzila lova Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea