Monday, December 24, 2012

pagi yang pelupe -.-

Posted by norzillawatie binti zahidin at 2:06 PM 2 comments

blog ni dah tak macam dulu. dah tak meriah. dah tentu aku yg salah. bukan aku nak gundah, cuma hanya bermadah. isi bukan untuk berpaling tadah, cuma ada sikit masalah, sampai nak post entry pun cukup susah.

hye. skrg dah pukul 6 pagi.
and korang masih tidur lagi -.-
bangunlah. dah subuh kawan kawan



selamat pagi. hey selamat pagi.



merry Christmas for those yg sambut.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++=

aku ada cerita ingin dikongsi bersama
tapi apekan daya
kabel blackberry aku entah di mana
+..+
so xjadi nak cite panjang menggila
and cukup la sampai di sini saja
aku pun memang mengada ngada
dah post entry baru nak cari kabel di mana
nak jadi ape?

imageimage

Thursday, December 6, 2012

4 rangkap saje

Posted by norzillawatie binti zahidin at 1:41 PM 2 comments

hai kawan kawan. jam 4.45 pagi. di telinga sedang berdendang lagi jambatan tamparuli akustik. boleh tahan kan. ape kabar? ohzila bizi gila sampai blog pun tak lalu nak ngadap dah sekarang.

masih tak tidor lagi dan sedang pegang gitar, umur dah 23 tapi tgok hidup macam laki bujang pegang gitar pukul 4 5 pagi main lagu cintan jiwang tangkap leleh masuk sangkar terburai perasaan. silap tak nampak bulan je. kalau nampak bulan , keluarla lagu widuri agaknya. bob tutopoli penyanyi nye. penah dengar??

ade benda aku nak citer tapi aku rasa keadaan tak sesuai lagi nak story. something that i want to share with all of you. :) sudi ke nak dengar. mentang2 la aku da lama xon kan. xtau la kan mana la tau. korang dah lupe si cengeng yg nama ohzila lova ni.

ape pun gua harap u ols semua mantap2 belaka dalam kehidupan memasing. skrg bulan disember macam2 nak kena plan baik2, banyak function, org lain dan macam2 lagi la plannye. 

imageimage

lagu saya

Celine Dion - The Power Of Love

Powered by mp3soup.com


Get your own Digital Clock

 

ohzila lova Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea