Wednesday, January 16, 2013

butik impian ohzila. LISTEN!

Posted by norzillawatie binti zahidin at 2:29 PM 14 comments

assalamualaikum kawan kawan

aku ni tengah meroyan mengenangkan satu benda ni. mmg kalau  5 6 pagi kalau tak tido, cenggini le aku citenye. bukan ape, aku ni da la tak kerja, *malas* -- sebab takde transpot la chor. so, makin malas dan ligat aku di rumah hempap bantal kat simen depan tv untuk melelehkan air liur buat peta baru. itu je keje aku. matlamat -gemuk-

well, aku duk sesaje pun tak juge, penat juge hari hari hurung diri pi pos opis hari hari ngantor barang customer. well, aku ni niagaa baju baju. nak tau baju ape mai sini Ohzila Shopping Online. alhamdulillah ok le juge setakat nak tanggung diri sendiri punye makan minum cekadak kayu besi ape sume. so, sekarang ni plan untuk tahun baru, aku nak bukak butik. eh tengok gambar bawah ni. comel tak?? comel tak??

vintage, woody, brownie sangat and i like it very much!


and i hope i can get something like this!

kalaula butik aku camni, korang nak datang tak. doakanla murah rezeki aku, amin amin. aku sangat2 berharap aku berjaya dalam bisnes. bisnes ni seronok, actually sebelum jual baju aku da bisnes. aku tolong mak aku jual kuih2, nasi lemak. sonok tau. pastu jual rojak, pastu masa arwah ayah aku ada, bapak aku pun buat bisnes. jual ikan sayur naik lori pi taman taman orang. boleh bayangkan tak. aku tolong bapak aku masa tu, bungkus2 cabai, ayam, bayam, kangkung kire kire lagi. tu pasai masa kecik2 aku pandai bab2 ngira2 ni. senang cite aku suka calculation la. 

and finally lepas bisnes nasi lemak, rojak, air air, ikan, sayur sume, aku pilih bisnes baju. aku start pun buat keje ni, jual kasut sebenarnye. online. pasal aku pikir aku nak belajar takde duit masa tu. so aku buatla keje2 ni. dah lama gakla aku wat keje ni. adela dua tahun kot. so, last2 aku expand jual baju la. bolela sikit2. lepastu dpt supplier murah2, aku pun jual la jugak. dengan adanya kawan2 lain yg buat bisnes online, aku punye bisnes makin maju. kami sama sama naik. nak jadikan cite, aku gado le dengan sorang dua ni. mungkin ada salah paham. last2 aku rasa tak tahan aku unfriend, aku tak suka cakap pasal friendship, aku tau diorang banyak tolong aku, tapi aku bukan ada untuk diorang untuk dikutuk2 atau entahla. kenapa nak marah aku tiba2 aku sangat tak suka. mungkin kami mmg tak serasi. maafla. apepun kite tetap kawn walau bukan di fb dan di dunia lagi.

eh, xnakla cite cite sedih. aku masih menghargai mereka. skrg ni aku nak bukak butik ni citenye dulu. tapi entahla. ssm pun tak daftar lagi. nyesal juge tak daftar awal2 masa promotion haritu.skrg da melepas. huhihuhi. well, statistic for online shopping skrg makin deras dan mendadak bilangannya so banyak competitors. kena kerja keras sikit untuk ini. 

korang supportla bisnes aku. hanya di sini.


jangan lupe like tau.

and aku ada buat satu video LISTEN ni. click untuk tengok. xpun usha je la video bawah ni pun boleh. aku xmasuk youtube takut nanti meletuppp. temberang sihhh. maaf, suke suke je. okay. ni a song video only. takde kena mengena pun dengan isu semasa skrg sbb time aku nyanyi ni pun dalam 2 3 minggu lepas yg tak tercetusnya lagi isu LISTEN ni. okay.  


mungkin dah xde ape da kot saya nak cakap. cuma doakanla impian saya ni. kalau la saya dapat bukak butik comel pun jadila. kan. doakan saya ya. amin. sayang korang sangat2. terima kasih!

imageimage

lagu saya

Celine Dion - The Power Of Love

Powered by mp3soup.com


Get your own Digital Clock

 

ohzila lova Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea