Friday, November 13, 2009

corot2 kpm

Posted by norzillawatie binti zahidin at 2:03 AM
1. cencorot

lepas suda 2 paper yg xdela killer mana pon..
tp ku mmbawa harapan penoh n tinggi pd exam ni..
kamis paper business..
banyak baca bikin kpala serabut..
jumaat paper english..
main tulis2 surat plak da..
tah ape tah aku tulis tibai cincai je..
format surat lupe a sket..
tapela..da lepas...
menunggu lagi 4 paper yg akan datang berturut2 nih..

*********************************************************************

2. cencorot 2

aku baru je lepas baik ngan dak bilik aku..
em..baik2 anjing je la kot..
tahla..tu pi mampos kat u all la..
hey!hu cares!
lemak serabai taik lembu ko la nk kena ikut cakap ko mmnjg..
tah..mmg ku xsuke ko sejak kejadian tu..
bajet bagus ke hoi @*y...
sebb ko yg len pon cam turut serta..
lepas aku buat tmbakan mendadak kat bilik tu..
barula nk peluk2 aku,minx2 maaf ngan aku...
tu tanda sedar kesalahan mereka..
tp ko??ko blah..xnk solvekan prob..
ade aku kisah ke pempuan???
g mampos la...ape sangat ko pon kat bilik tu..
wateverla...skali je lagi..tau la ko...
ko xtengok lagi Norzillawatie yg sebenar..
she never appear here...

*******************************************************************

3. cencorot 3

lecturer plak satu hal...
hei kamu n kamu...
yg bernama lecturer..
xde otak-kah??
ape hal ko nk wat assgnment aku camtu..
u scratched it n wrote aku xde manner??
hei gemok...apehal lu???wak lu?
beza ko ngan aku pon bape tahun je...
ko jgn perasan aku leh hormat ko kalo style ko camni r doe..
mnyesal aku letak kpcayaan pade ko...
aku stgh mati wat projek utk subjek ni..
utk ko...tp apehal balas camni bai..
even ko lecturer pon...to ingatla...
lu jgn ingat sume student leh tunduk kat lu..
kalo pk pasal lu...geram je doe..
pastu ko ni mmg jns ske mengapi2kan keadaan ek...
ko nk sangat ke tgk aku berapi syial..
hei if SOC aku fail@pass je@merit 1...
ko tgkla...norzillawatie bangkit time tu camane...
ok...miss ija (beware!!)


p/s : name je lecturer padehal ko yg xde manner...

0 comments:

lagu saya

Celine Dion - The Power Of Love

Powered by mp3soup.com


Get your own Digital Clock

 

ohzila lova Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea