Saturday, June 4, 2011

gambit saifullah, prema yin dan asmara. pandai bikin panas dunia.

Posted by norzillawatie binti zahidin at 10:09 PM


ok ok sangat bahaya bile artis makin naik makin menggelabah phew nak buat video keasyikan mesti nak panaspanas. apehal aku pun xtahu. kalau tu cara nk naikkan rating diri sendiri gua cakap tak payah nak menggelabah sangat la. gua tengok siti nurhaliza lek je xde menggelabah macam korang nak kena buat video panas panas goreng pisang tengokkan sekarang dah terhangat di pasaran bikin kami orangorang golongan bawahan ni jadi tak suka ngan lu orang.

aku xpaham ape hal nak kena buat video klip boleh kata separuh porno la jugak kat Malaysia ni macam dah takda adat resam sendiri ke hape. aku rase adat sendiri pun ko tak tahu ape jadah kah binatang itu.




sumber: google
(aku kena letak sumber ape kang ade org bising aku plagiat)

setelah mengkaji rupenye diorang buat 2 version, melayu satu english satu. kenapa nak kena buat malay version, ape ko takut peminat tak paham english ke hape. ok prema, pliz let other people know u because of your talent. bukan talent atas bed. asmara ni pun satu, dalam tv punyelah baik, kat luar kenalah baik jugak. ish. ok gua paham brader u ikut arahan si gambit saifullah yang berbahasa macam anjing kat dalam twitter tu. tapi kalau itu lu nak ok fine, lu dah buat dah pun kan. so buatlah. lepas ni buat yang berat2 lagi kasi panas lagi dunia. dalam video tu ringan lagi gua tengok. sakit hati betol gua.

yang si gambit saifullah ni pulak dah ape masalahnye entah yang sakit hati sangat dengan blogger2 ni apehal lu. lu artis gosip2 ni lu kena telan sendiri lah. tak payah nak sentap sangat lah, orang keliling tak leh nak tutup mulut. lu la ade something wrong somewhere tu pasal orang bercakap. der, kite xleh nak puaskan hati sume orang der. hayyo.






sumber: google jugak

apelah deme ni. dah naik buat perangai macam ni pulak. bagoih bebenar gua tengok lu orang. gua pempuan tak da daya nak tumbuk korang, tapi gua punye master taekwando cakap, tendangan gua paling kuat antara anak2 buah yang lain.


sumber: mediamalaya.com

ok gambit, gua tak penah pi makkah, tapi teringin nak jejak sana tak nak buat perangai nak jadi baik. nama lu pun saifullah maksud pedang Allah, lu kena jadi pedang @ pendekar nanti masa hari kiamat, bukan nye hero dalam lakonan lu yang serba lakonan tu. bahasa cantik sikit, jangan nak beranjing2 sangat, deme manusia gak macam lu nak panggilpanggil anjing yang menggelabah macam haramjadah tu kenapa?

lu tak cari pasal ngan gua, tapi gua blogger bai, gua terasa walau serpihserpih sisi je. karier gua di abad sekarang tengah2 belajo ni nak2 gua remaja belia lagi, gua boleh ajak sejuta belia suka lu ka tak suka lu. so bikin perangai baik2 sikit sementelah lu pulak belia jugak kan. lu tak tengok lagi kuasa belia kuasa blogger ni. sekejap je boleh menjatuhkan lu kalau kami nak. hadoi. nak jadi produser pun baik2 la sikit video klip menjahanamkan bangsa lagi adela. haih.


asmara lu punye lakonan dah mantap bikin hati gua terpalit termimpimimpi tapi masa gua tengok kat youtube lu ngan prema marilah marilah marilah gua jadi tak semangat bukan sebab gua cair tengok video klip lu tu, tapi gua jadi ayyo apsal asmara berasmara pulak nih. haih.

sampai ade orang kat youtube komen
"asmara ni entah2 penah tgok citer biru"

gua nak gelak tapi gua minat lu so gua macam curang
so pliz la jangan buat gua tak minat lu
kalau lu takda peminat sapa lah lu kan

siti nurhaliza pun ingat peminat2 dia

ok gila panjang entry aku harini, so mintak maap la cik gambit, cik prema yin, cik asmara sebab gua bagi komen membina tak membina gua cakap gua xsuka. mulut orang xleh tutup and mulut gua pun xleh tutup. tapi gua tutup mulut masa gua taip entry nih. takdela menganga kan kang masuk lalat dan serba hampagas halus pulak. so, pliz jagelah karier and anda kalau nak terus bertahan and tak payah nak berkipas hangit panas sangat la kalau nak bikin video klip ke ape ke. ok.

gua perempuan berbahasa ala "gua" ni tanda gua marah and gua protes


ni lagi cun dari lu prema.
sekian

imageimage

13 comments:

ZouL said...

perghh.video clip yg sungguh porno..

Fikri said...

Cayalah Mr Bean.. Haha.

norzillawatie binti zahidin (che-che) said...

zoul: gelimat tahu

fikri: hahahaha

muhamad zairi bin marzuki said...

ak nk no awek cun irip mr bean tue weyh...haha

cik mas said...

bongek la diorg ni... mcm xde cara lain nak ekspresikan cara buat vedio. aku bukan org seni tapi cara mereka tu x betul lah..
kang ckp bebanyak kang kata kita beriya nak jadi ustz ustazah. so say good bye utk diorg suma. malas amik port dah kat retis 3 org lps ni kan :)

norzillawatie binti zahidin (che-che) said...

zairi: ko mmg xleh belah kan. awek ko nak campak mana

cik mas: tu lah. elok2 kite suke ajdi xsuke.okbai

FaTinFiRDaUs said...

erkk. marah bebeno ye.. huhu.. agak porno jugak la video klip 2..

Azree said...

Dunia akhir zaman...

Wordless..

alif haris said...

hurmm .. selenger punye artis .. layak jadi artis porno je tu ..

norzillawatie binti zahidin (che-che) said...

fatin: marah le. haih. terok artis sekarang ni

azree: almaklum kan

alif: hayyo. hum

che timah said...

dahsyat nyer````

safiera zamri said...

dasat tol si gamit uh..teros haku tak minat dier...!! entah pape ntah!!

Pisyek Kumar said...

Er, kak.

memang la sumber google. Tapi google-google pun, mesti ada link website yang sebenar-benar website kan?

patut relate kepada link tu la. bukan recite google je. :P

Bak kata PISYEK xD

lagu saya

Celine Dion - The Power Of Love

Powered by mp3soup.com


Get your own Digital Clock

 

ohzila lova Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea