Sunday, June 19, 2011

tak tahu pakai

Posted by norzillawatie binti zahidin at 9:46 PM

hallo dear. phewittt. so harini mmg kebosanan stat balik nak nak hari Isnin ni kan. wehehhe. eh gua nak tanya sikit la kat u ols. gua ade lomo camera macam kat atas ni. sebijik la tapi gua tak reti guna. sumpah gua tak reti guna.

lepas tu camne? ade sape2 leh tolong tak. gua tengok org lain cantik je gambar diorang captured tapi gua macam cacat plak bab benda2 ni padahal gua interested habis gila. rupenye pakai filem je bole. so camne ni. gua da la pk nak beli lomo lain tapi gua rasa pakai ni pun gambar da cantik weh. tak caye? jap.



gua tak reti pakai la gila
but the picca is so damn beautyful mysterious
damn

help me ok

imageimage

13 comments:

Azree said...

Alahai, dah dapat tetapi tidak reti guna pula eh..

Pergi kedai tanya kat penjual jer..

syufaa said...

cantik pic tuu..!
yup2..try tanye org..
xpun nk sng, google aje.. :)

meaw said...

search gogle how to use dear :D

= d = said...

cantik seh camera..
pink lagi..
:)

norzillawatie binti zahidin (che-che) said...

AZREE: ala........jauhla plak

syufaa: google la plak

meaw: T___T

=d=: tau xpe

shafifi said...

sye oun tngh usha lomo jugk,dkt sunway ade satu kdai,murah gle kut harga die,

norzillawatie binti zahidin (che-che) said...

shafifi: yeke, kat mana kat mana!

Anyez Nasri ツ said...

tutorial youtube . haha . err , ada ke ? :D

norzillawatie binti zahidin (che-che) said...

anyez: hang biaq betoi

Effa ♥ said...

u kena pandai setting color & contrast dear. I also in lomo mood now. still learning, and waiting for my lomo cam. but mine is digital. rasanya kalau use film ni macam leceh skit :D

norzillawatie binti zahidin (che-che) said...

heheheh. tengs effa. heheh.. but i xnakla waste kan ape yg i ada. justnk try sikit2. hehehe...kalau dapat dgital cam u mestilah lagi camwhore kan!

RedVixen said...

oh! lomo memang banyak pakai filem...

azizan bakry said...

women sngt camera 2h..huhu

lagu saya

Celine Dion - The Power Of Love

Powered by mp3soup.com


Get your own Digital Clock

 

ohzila lova Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea