Friday, June 10, 2011

nak guna tutorial ape

Posted by norzillawatie binti zahidin at 8:02 AM
image

sape ade tutorial yang boleh buat blog aku ni xde 2 post dalam satu2 masa. fedap la aku tengok benda sama berulangtayang rollingrolling cerita tu jugak diputarputar. haih.

need help


imageimage

11 comments:

nur adam said...

akk singgah sini baca n3..betul tu..pusing cari idea..

----- ----- said...

Terbaik lah...

norzillawatie binti zahidin (che-che) said...

nur adam: cane nk buat ni
-----: terbaik ape kalo cani

syaza kelyza said...

saya tak pasti sangat, tapi cuba awak pegi kat edit HTML , dan cari perkataan Blog Post. delete ayat yang sebaris penuh dengan perkataan blog post, pape backup dulu template okay :)


kalo tersalah sorry. sebab saya dulu pun pernah ada probs mcm ni gak :)

ღ p!nk veLvet ღ said...

ptot la stiap kali komen, mcm kompius da komen ke blom sbb ad 2 entry yg same, hehe~

sorry, tatau jugaq na watpe :(

Dea said...

http://nusananosa91.blogspot.com/2011/06/tutorial-cara-buang-double-post.html

RedVixen said...

xpe... biar baca 2 kali baru afdol... keskeskes :D

saiful said...

mari membaca

mazeermohamad said...

hehehe! baca dua kali baru afdal beb! :'P

Jangan Pernah Berubah!

norzillawatie binti zahidin (che-che) said...

xnakla baca 2 kali!

cik nana said...

prob kte same. cik nana pun biol tgk blog sendiri ad dobel post. haha

lagu saya

Celine Dion - The Power Of Love

Powered by mp3soup.com


Get your own Digital Clock

 

ohzila lova Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea