Wednesday, June 22, 2011

cikai ke takde blackberry

Posted by norzillawatie binti zahidin at 7:32 PM
image

die ni cantik tapi pendek
dan hak milik JB. ohmai.


hummm. tau tak, sekarang budak2 kecik a.k.a dak2 skola rendahla kan, dah maju. lagi over pun ada. budak2 dajah 3 4 5 ke 6 ke mak ai kemain lagi tayang handphone serba maju. ade kot yang dah pegang iphone and blackberry. and paling xleh belah, dah ade laptop. ya rabbi, cepatnye pendedahan diorang. dulu masa aku dajah 3 4 ke 5 ke 6 ke, tahu tak aku ade ape?

image

ok dah jawab =.='


so damn kan sekarang mak bapak senang2 je bagi handphone macam tu kat anak. aku yg umo 22 ni pun xpenah lagi ade bb ke iphone ke. kdang2 menyirap jugak aku bile ade orang naik status kat fb

"sape pakai bb, nak bbmpin please.."

aku ni mmg sakai xtahu menahu pasal bb ke ape ke tapi xke macam ah cikai gila naik status camtu.lepas tu kadang2 aku tgok die komen orang ke ape ke naik status ke mesti cakap camni

"eh pakai bb x, nak bbm pin please"

aku rasa kalau boleh update status BOLD lepastu font size 72 font balck arial mesti dia dah buat dah. kimak. tu je aku cakap. mestila aku jeles but sometimes aku rase aku sakit hati. sape yg rasa sakit hati je tau kenapa. hahaha. aku pakai handphone biasa je bunyi pun monophony. baling anjing pun anjing mati, begitulah diibaratkan.

kadang2 aku sendiri yg rasa cikai gila plus kuno tak pakai berihitam tu apetah lagi iphone kan.but aku rasa aku da sikit maju la memandangkan aku ade laptop. eh lagi kesian tau x, kat org ygxde laptop. nasib baik takde org naik status camni

"sape ade laptop, nak lappypin plz"

aku tak tau la. mesti hati hancur kecai berderai for those yg takde laptop tu. aku rasa macam xpatutla nak menunjuk2 camtu. kalau ko private its ok la.xde hal lantak korangla tapi kalau macam post kat public, aku rasa

"ok blackberry kawan ngan blackberry je. nokia, samsung, sony ericsson, csl kawan baik lagi ok. xde pun celah celah tayang nak minx num pin. aku pun xtau ape fungsi minx num pin tu tapi lantakla bagi aku kalau nak show up kau punya blackberry mmg tak payah la kau friend ngan aku sebb blackberry kan kawan ngan blackberry je.

ok for those yang ade bb tu janganla terasa sebb aku tuju kat sorang je. yang nak terasa errrr...ade aku kisah?



canggih betul handphone sekarang.
lepas ni mesti kluar strawberry pulak


imageimage

16 comments:

-Faridz- said...

sy pon xde BB.. T___T ade cokia je.

Nurul Jannah said...

bbm pin pon aku taktau apekebende tu..haha

reen said...

reen pun xde bb...huhu.tp xkesah pun sbb mmg xkesah..hehe

echaRierie said...

sy pun xde bb..tp sy paling tak suka org show off jgk .. =.="

syrupmasin said...

alaa biase lah org suke menunjuk nih :D

norzillawatie binti zahidin (che-che) said...

bengang kan..baru tau kan...bengang x bengang kan....xpayahla.nak pakai pakai jela. xyah nak beria repot satu dunia sape ade bb pin

Eyda Dania said...

sme r...xtw pn bb ad no pin..sbb pkai hp cikai je.....erm...

norzillawatie binti zahidin (che-che) said...

hahaha tau xpe

khairul said...

hp sy dh terkeluaq button dah..hp tu jugak dok ambik gambaq utk update blog

fiuzzhafiz said...

zila aku nk baby-pin ko

- SiStEr2SiStErS - said...

org yg pkai bb ni kdg2 cam x reti bersosial sbb bl lepak ngan kekwn je, diorg asik sgt ngadap bb diorg.. nyampahhh * emo seketika *

mavis v. said...

biasala tu. orang ada bb, nak show off la kan. sy pun takde bb. sy pakai nokia je.

Iqbal said...

den pakai nokia je..

bb ni mcam gud gud je..

norzillawatie binti zahidin (che-che) said...

hahahahahha...nampaknye sume sokong aku.jom bakor company bb.hahahha

mmg macam gud gud je pon

fiuzz: gila ke ape.baby pin???


senang citela. pakai je nokia.xde hal.hahahha

HaNa Hani said...

tahu xpe!
kite neyh sndri xpenah pegg bb xpenah pegg iphone 4...
bagi dak zman skrg enpon tuh mcm dah 3310...
hebakkk gile!

norzillawatie binti zahidin (che-che) said...

hebak hebak

lagu saya

Celine Dion - The Power Of Love

Powered by mp3soup.com


Get your own Digital Clock

 

ohzila lova Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea