Monday, June 20, 2011

contest hitam putih itu retro QILAKIN

Posted by norzillawatie binti zahidin at 6:51 AM

CONTEST HITAM PUTIH ITU RETRO QILAKIN


dateline: 30th September 2011

weyt weyt salam satu malaysia. sini guwa nak kasi tau satu contest yang gua rasa berbaloi je la gua nak masuk. and aku rasa korang pun kalau free free bole la join contest ni. so kalau korang nak join just klik je image kat atas and for sure tak payah bayar.

nak tahu lebih lanjut, tekan la picca kat atas. tarak hal kan.

so gua nak pertaruhkan picca di bawah


d.e.s.c.r.i.p.t.i.o.n

amacam ok tak. time ni gua nak pi fotoshoot. phew petang2 layan angin gerbanggerbang sambil bergitarama bagi ikan makan kat tepi tasik lagi yu ols. ok. jangan jeles. gua ngan ramai2 tapi yang dapat masuk sorang dua je tarak hal la kot kan janji gua dah kasi hitam putih oke.

*************************

ok gua nak penuhi syarat2 contest ni. gua dah letak banner dah cantek2 kat atas. lepastu gambar pun gua dah letak manyak cantek hitam putih michael jackson. description gua dah letak and paling kena buat gua dah folo 2 orang ni



and gua kena tag 2 orang pasal contest ni and gua have to let them know about this contest. so gua rasa gua nak tag kat


so habis cerita. senang. 10 minit saja gua buat ini benda so apekah lagi mahu tunggu. join join la!yeppp. tak rugi. okeh! byebye.


imageimage

8 comments:

kukin said...

thanks join ! :D

norzillawatie binti zahidin (che-che) said...

:)

syashafie said...

gud luck ! :D

NuSaNa NoSa 91 said...

wahhh~ tu nk jln2 gi mana tu?? siap bwk gitar.. heeeee~ ^_^

btw, good luck ye.. ^_^

norzillawatie binti zahidin (che-che) said...

maseh sumeeee

soooooour said...

gua suspect la lu....gudluck......:P

norzillawatie binti zahidin (che-che) said...

masehhhhhhh

zaim mahfuz said...

band baru ni huhu nice picture, datang komen kat sini ea

http://ustazdonut.blogspot.com/2011/06/contest-hitam-putih-itu-retro-qilakin.html

lagu saya

Celine Dion - The Power Of Love

Powered by mp3soup.com


Get your own Digital Clock

 

ohzila lova Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea