Tuesday, May 3, 2011

i am 22 on my birthday

Posted by norzillawatie binti zahidin at 10:00 PM


tengok gamba kat atas memang gelipayau. so, diam janganberletercakappanjangpanjang. kejadian berlaku kat marina island lumut. so tengs pada dalangdalang nye. dayah, pak aji, od, shahrul, ikhwan and din. time kasih ingat kat aku. time kasih daunkeladi daunkesom daunketom. aku pun da naik 22 nampak tak diorang rumble aku pulak macam budak2. pehh.. yela, da tua mana nak merasa dah tepungtepung telur tembelang nanti. kan kan. peh. aku tak boleh terima muke aku bertepung dah macam zomb tepunggomak. ^_^ siotla korang ni. memang time buday korang nanti turn aku, i'll make you suffer. hahah. plan dah ade dalam pale otak ni.


you ols memang istimewa di hati aku. sayang korang banyakbanyak. kek tu sedap babeh!



aku sangka ko baik sangat dayah, muke innocent gila tapi penipu paling besar. haha. sayang ko. and and aku suke gegiggegilaaaaaa kek tu.



my sweetheart



bersame abg palapessss. badan tough!peh!! macam bersalji pulak.




yang takde dalm gamba adelah od. time kasih sume for having a great time on my great day. padanla beria suruh aku jangan balik lagi.

time kasih jugak pada kawan2 yang wish kat fesbuk almost 5hundredssss peh. dah amcam artis pulak rase. on that day ajelah. and for those yang kol aku, sms bagai sume tuh, tengs tengs. oh time kasih la sebb ingat aku yg 22 ni.pliz pliz. aku sayang sangat kat korang.

lepas ni tggu entry birthday dari mak and family lain pulak sebb gamba tak upload lagih! yeay! and tengs juga pada sweetymeety yang bagi ferrero rochers and kad ❤.


imageimage

18 comments:

nurkaloi said...

waaa bestnyer
epy birthday yerrr

kucarkacir said...

happy birthday..

Salmiza S. said...

waa.... happy besday yer...!! =)

imah said...

hepi besar day ^^

Mambang Terbang said...

hepi besday mambang ucapkan, smoga pjg umo dan murah rezeki :)singgah2 mambang same ye klau rajin...haha

http://violencexx.blogspot.com/

Fatma Diyana MB. said...

main tepung ! hee. Happy Birthdaaay ;)

Eien Mohmad said...

yeahh! happy birthday ((:

Azree said...

Selamat Hari Lahir~~

;)

norzillawatie binti zahidin (che-che) said...

oh tengkiutengkiu semuanye =)
sangat2 suka. sygs korg!

Eyka said...

hepyy besdayy~ :)

unknown girlz said...

epy bday!!!
tepung2 = hadiah wajib ..hehe :D

norzillawatie binti zahidin (che-che) said...

hahahaha..tengs tau eyka


eleh, tgokla turn diorg pas ni

Mr.Kay said...

congratz dah 22 now,tp sy tua lagi la.hahaha

norzillawatie binti zahidin (che-che) said...

tengkiu mr kay!

SYAFIQAHSALEH said...

happy belated birtday ya :)

norzillawatie binti zahidin (che-che) said...

tengs tengs!

ucu keyna said...

cntik la kek ni..
sbb de kale ijau ^_^

norzillawatie binti zahidin (che-che) said...

mentang2 katak kan ,,hehe

lagu saya

Celine Dion - The Power Of Love

Powered by mp3soup.com


Get your own Digital Clock

 

ohzila lova Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea