Thursday, May 5, 2011

header cantekkkkk!

Posted by norzillawatie binti zahidin at 6:37 AM

you ols you ols!!! tengok tengok kat header aku kat atas. lawa tak lawa tak? hahha. badan aku tengah shakingshakng nih. seronok gila. wahahahah. ade gamba domo pulk tu. memang suke gile ah. so so so. korang nak tak. chopchop. first aku nak tengs gila2 kat qusya sebab aku dapat ni pun daripada die. tgok header kau pon lawa siyot so aku jeles. *jeles lettew* wakkaka.


so if korangkorang nak, pi kat blog si fahmimahat ni pi usha tgok belog dia and dia banyak buat utk header blog orang lain. korang boleh p tempah kat die. susah2 sangat p je fesbuk cik kacak ni p tempah and order kat dia. okey. lalala. seronotttttnye.

imageimage

16 comments:

syufaa said...

comelnye headerrrr!!! =)

teyqahd said...

hahahah , sumpah comel !!

eyza_messymiss said...

siyes comey...cmne wt? tlg la ajo...

Eyka said...

sukeeee yeee headerrr~ :)

Fatma Diyana MB. said...

waaa :DDD

Salmiza S. said...

jelesnye.... header dye cantekkk..!! =)

Fahmi Mahat said...

ya, saya muncul di sini~ :D

mari2 tempah2 header2 flash2 ~ hehe

yang suka tengok org suka,
FahmiMahat

MuhD NoR AzyM said...

Semart kot!!! =D Makin popular eh Domo nih?

norzillawatie binti zahidin (che-che) said...

ape lagi p la kat fahmi mahat. suh die pahat kasi smart!

♥Putri ilyanie♥ said...

comeinya header.. jeles2.. huhuuu.. meh bace entry terbaru saya.. mood: jelesnye!! Dia masuk surat khabar..

Azree said...

Terpana jer tengok header ni..

Siap leh gerak2 lagi..

~~

DefarhanoVII a.k.a BoyPJ said...

canteknye header blog...siyes.... huhuhu....flash gitue...



Layari juga update terbaru

"United Mara Ke Final UCL 2010/11 4-1 (Agg 6-1) .Bertemu Barcelona...Final Ulangan 2008/09"
"Facebook Dilanda SPAM "Osama Shot Down Video"

RedVixen said...

domoo! my fave!!

norzillawatie binti zahidin (che-che) said...

jekles lettew!

gadisBunga said...

saya takde header. :D

norzillawatie binti zahidin (che-che) said...

ohhoo..buatla satu!

lagu saya

Celine Dion - The Power Of Love

Powered by mp3soup.com


Get your own Digital Clock

 

ohzila lova Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea