Sunday, May 8, 2011

this is what i got from tumblr

Posted by norzillawatie binti zahidin at 7:48 PM


ok. aku agak jelik jugak tgok citer ewah-ewah ni. ntah pape. tu my opinion la.kalau korg suka bagusla sebab korg ade gak perasaan nak tgok. i tak care. bukan i take care. ok. so, entry mother's day masih lagi tak leh nak post. gamba tak sampai ke tngan lagi so sabo jela. kang ngamuk kate emosional sangat pulak. cukuplah fesbuk punye status dari semalam emooooo je memanjang. nak tutup muka emo pakai mask monyet macam kat atas takde perasaan. agak2 nak jadi pembunuh pun org tak perasan kalau kau buat perangai macam clown.

this is wat i got from tumblr.


homg. this is hilarious! rofl.

this make me sooooo.. jap aku bukan suke JB pun. lagu die je ngetop habis. budak2 je suke.opps. kalau korg suke takpela. bagusla sebab korg ade perasaan kat die tapi aku takde. so, i tak care bukan i take care ok. beria sangat bercintan ngan selena gomez. hamboi aku. haha. sajela. tak bz body pon pasal hal diorang tapi memang dah terotomatik tau kalau dah satu dunia hebah lepastu kau ngadap pulak pc 24 jam. mestilah tau kan. nak2 lagi mengadap tumblr so mestilah ade je muke diorg mencapap. sorryla, aku tak reblog artis2 ni. kalau reblog pon pasal ade somthing funny je kat diorang like above. hammek. sape punye keje aku tak tau.

this is what i got from tumblr.



this lagi lah buat aku rase oooooooo...so sweet..pity of him the yellow one. no hands at all. feet is the strength. kesian giler. aku kalau palng kaye di dunia, aku nak tolong budak2 macam ni. they are the citizen of ours, country and world. korang jangan ek. ade je org yg ade kekurangan bole berjaya. ko tengok toke gula paling terkaya kat malaysia kot. ko ingat die pandai membaca ke, pandai kire. tak kot. tapi die ade sifat leadership yg patut kite kagumi and salute. tapi kite yg cukup semua sifat ni ape macam. macammacam kan. kalam lah sendiri.

this is what i got from tumblr.



ok.speechless. tapi nama die bukan watermelon. name die Moonmelon. or known as asidus in scientific world. kalau nak buah ni boleh. kau pi jepun. seyes. nak tahu lagi ko search lah Google. and the best things about this fruitta is die boleh switch flavor. ppeh dah macam kertas litmus pulak. biru tukar jadi merah. merah tukar jadi biru. peeh. tapi ni tak tukar warna. die tukar flavor. contohnye, die masam tau. but die akan jadi sweet masa korg ngapngap. and kalau masin die akan taste bitter. pastu kalau buat air, die akan rasa macam oren. and disebabkan buah ni teramatlah sedap deme kata, so buah ni tersangatlah mahal. berangan tak nak beli. pi Japan.

this is what I got from tumblr.


fuckyeahhlove:  wimpydrawings

aku suke gila benda animated macam ni. mana buat ntah. nak belajar beb. sape nak ajar. jenuh jugak kalau mintak tolong pakcik google. so sweet. orang bercinte bolehla. aku takde perasaan. korang ade perasaan baguslah. i tak care. bukan i take care. ok.

so this is what i got from tumblr.



and this the most awesome picca that i got. astaghfirullah. amin amin. kau kurniakanlah kepadanya hidayah dan petunjuk dariMU. berikanlah kekuatan iman kepadanya dan tunjukkanlah jalan yg lurus supaya dapat menampung kekuatan hidup di masa yg akan datang.

this is what i got from tumblr.

AMIN



imageimage
to be continued..image

9 comments:

----- ----- said...

ermnn..owh..

norzillawatie binti zahidin (che-che) said...

wat?

Ain Zulaikha said...

errrr motifnye?

norzillawatie binti zahidin (che-che) said...

i just want to show wht i loved from tumblr.reti

Shamsuddin Amin said...

cantik melon tu...
tapi kompom ade kesan sampingan
cuz of bhn yg dorg gune tuk tukar
ciptaan Allah...^^

norzillawatie binti zahidin (che-che) said...

so, r u sure benda ni bukan bahan semulajadi??

syefi said...

love tumblr. banyak gambar cantik-cantik and unique :)

norzillawatie binti zahidin (che-che) said...

tau xpe kan!

Anis izyan Abd Rahman said...

sgt comel gambar last ! i like!

lagu saya

Celine Dion - The Power Of Love

Powered by mp3soup.com


Get your own Digital Clock

 

ohzila lova Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea