Tuesday, May 31, 2011

hari cuti 1

Posted by norzillawatie binti zahidin at 7:45 PM
image

hey malaysians!
tgok jam bangun awal2 dah pukul 7.30 so kena bersiap2 dah sebab si ikhwan janji nak belanje aku breakfast mcd. phew. sangat semangat bangun pagi kemas bilik konon2 bodek mak dapat kluar pagi2 buta mesti pelik mak aku tgok apehal la. hujan pulak lebat guruh berdentamdentum dah macam ade meriam je sebelah aku.

sampai mcd ape lagi layan lah pancake, hush puppies hotakau, hash brown lah dengan fillet o fish phew sangat semangat bukan ape memberontak nak makan breakfast mcd tuh. bergelak ketawa pulak lepastu bile citer pasal membe2 skola lama yg pe'el semakin menjadi2 sekarang ni yg kadang2 makin besar makin kelakar. mmg sangat urbanklasiktive background lagu plak kat mcd tu yang xde la semberono sangat klasiknye sebb lagu 2 plak yang jenis bile dengar mul la bahu goncang2 tangan goyang2 kaki regang2 phew. dah macam pop yeh yeh kan.


sembang pasal nak buat gathering lagi tapi tukar konsep sikit. hahaha. tapi sibukla si mamat tu nak p tgok bola liverpool lawan malaysia kan so ape lah daya kan tunggu sampai sume free lah baru dpt g vacation baru seronok kan. so memang aman damai tak kalau p vacation dekat rumput hijau yang terbentang luas depan tu pulak ade beach plus plus boleh main baling2 bola and main kejar2 arnab phew. sangat comel kan. xdela comel tapi nampak la bermakna sikit vacation tu. bawak plak makanan macam sandwich ngan tuna, buah2an phew plus pulak cocktail fruit sape setuju? manis pulak tu memang orang kate, eh so sweet lah. plus lagi lah dengan agar2 kan. ok stop dreaming.

cite2 ni mmg tinggi menggunung tapi xsetinggi bukit busu kang xpasal2 kang daki punya daki jatuh pulak dah kan. so, jangan plan awal2 sangat bukan vacation bsar sangat pun.


so, let's get move! sape nak ikot. let's go! aku sendiri pun xtau nak p mana.

imageimage

0 comments:

lagu saya

Celine Dion - The Power Of Love

Powered by mp3soup.com


Get your own Digital Clock

 

ohzila lova Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea