Wednesday, May 4, 2011

fesbungkos!

Posted by norzillawatie binti zahidin at 12:39 PM

you know what, kalau ikutkan aku nak post pasal bufday yang mak aku celebrate tapi pakcik tu tak haplot lagi gamba2 tuh. cmano den nak post kalau xde gamba. kalau stok takat story je, manade best. ibarat berjalan tak pakai ape bertelanjang, ibarat minum kopi tawar tak letak gula, ibarat berak tak basuh. satisfy? tak kan. so, maapla perumpamaan 18 SXL pffftfttftf!!! =.='

sebenonye there's nothing to post, but sementelah tenet tgah baik, sopan dan beradab ni, aku pon cari idea tgh2 pagi buta pukul 4 pagi ni ank update jugak belog ohzila ni. ohzilaohzila. kau tak tido lagi dah pukul 4 ni. esok ade marketing test. lusa nak anta assignment. ciscilake. then, i had found something and quite funny. nak2 skrg negara tgh bergelojak. jap. bergejolak...dengan kes2 politik itula inila. gua mmg xminat bab2 ni sebab ini bukan interest guwa. pehh. tapi bile tgok something ni, boleh kring gusi dan gigi lah.


siot je. tunku abdul rahman 53 years ago. mmg bagus tenologi zaman skrg ni dah pandai bermain dengan benda2 macam ni. shit gila! tapi funny la. and yg bawah skali tu anwar errrr__________taknak cakap pape. korg rase??????sile komen yeeeeeeeeeeeee_____________. makin lama makin xpaham dengan anwar. sadis tau dak sebab pakcik aku pengikut setia kamu. tapi tak sangka kamu membelotpembelotbelotbelot macam jenglot.

ok. lets turn on zaman kesultanan dahulu kala di bawah. 520 years ago, paling xleh belah. tahu mark zuckerberg ni mesti de bengang. haha.




siot je sume ni. kalau nak buat versi sendiri boleh tak tapi diri sendiri punye fesbuk nak buat ape. habuk, bangkai?? bungkos la fesbuk aku. namanye fesbungkos. haha. nanti aku sambung lagi kot2 ade lagi benda2 bodohjadaharam macam ni.

adios =)

imageimage

lagu saya

Celine Dion - The Power Of Love

Powered by mp3soup.com


Get your own Digital Clock

 

ohzila lova Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea