Sunday, May 8, 2011

aj

Posted by norzillawatie binti zahidin at 8:51 PM

citer indon tak abis2. tiap2 petang je cite indon. bosan aku. baik dok indon aje. dah tu kalau dengar lagu kat radio je indon jugak mmanjang, abislah melayu aku.haih. cewek lah, maling lah, ganteng lah, kakek lah.. hamboi, memanglah kan. hari2 citer benda sama. kalau tak nangis tak sah. lepas tu, play scene die suke sangat buat lambatlambat. ya rabbi, geramnye aku tgok citer camtu. ok2. stoplah ngan indon. nak ckp melayu ni.dah dah.scroll ke bawh sikit.



sape tau ni sape. maksud aku yg kat atas ni. ni org korea aku tau n aku nampak trus aku grab then aku paste sini. sebab, bukan aku fan die. nama pun tak tahu kejadah apenye nak jdi fan dia. taktak. sorry. aku grabbed sebab muke die sijibik lah macam bestfrendffffffpptttrtt aku ni..haha.silesile scroll lagi ke bawah.



satu





dua




tiga



cukup. kang terlebih market pulak dah. okey. ok. namanye azri jamaluddin lah. dats y i called him AJ. bestie aku masa kat uitm penang, permatang pauh. and aku post ni sebb aku nak bg kau perasan sikit muke kau ade la ala2 muka artis korea kat atas tu. tapi jadah aku tak tahu ape namenye. aku tak amik tahu pun. so, ade sape2 tahu boleh tak bgtau aku sape nama artis korea tu. so lepas ni aku boleh bgtau membe aku ni and mesti die nak google banyak2. ok. tp, aku rase tak la sebab die pon dah jadi artist on stage dah. tak caye??

pi search sendiri THREE MYTH CALLS. tak pun p beli ROTTW. budak band ni. jangan mainmain, lagu paling ngetop NASI LEMAK. hahaha. rindu kau la gila. lama tak jumpa. nanti cuti aku turunla jumpe kau okey.

tu sahaja.
and last but not least aj

image

sekian

imageimage
to be continued..image

7 comments:

ShafiqIzwan said...

ha'ah same la. haha.

Izlan HoiHoi said...

ko nyer gambo gerak2 nie menarik wooohhh..
btw,header ko ak jeles..haha

norzillawatie binti zahidin (che-che) said...

shafiq: jangan ckp terang2. membe aku tu dah perasan sejamban

izlan: haha. sume benda kat aku ko nak jeles. hahaha.jeles lettew

RedVixen said...

oohh! syoknya kawan dengan artis! (bajeeet) hahaha

norzillawatie binti zahidin (che-che) said...

hhahahaha. jels lettew

.Aleez.othman. said...

itu onew ketua kumpulan shinee :P

jwpan kepada soalan diatas :D

norzillawatie binti zahidin (che-che) said...

hehehehhe. best ke kump die

lagu saya

Celine Dion - The Power Of Love

Powered by mp3soup.com


Get your own Digital Clock

 

ohzila lova Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea