Monday, May 2, 2011

osama died

Posted by norzillawatie binti zahidin at 1:03 AM

oh. scary jap. betul x btul aku xtau. cop! sekarang ni aku da pening sikit. aku ni xpernah pun nk terlibat dalam hal2 politik ni. cume yelah kan. kalau dah naik berita2 sensasi ni mestilah aku nk tau. mana bole beb. kang xpsal2 org cakap aku ni ketinggalan. erghh. okey. bole tak sape2 tolong jawabkan segala persoalan aku. aku runsing. peh. nak study pun xboleh. dah naik berita la pulak but aku xtau ape pokok pangkal citernye. ~sigh~ jap.


pasal ni la yg aku runsing ni. aku pun xtau die ni jahat ke tak. ape keje nye. yang aku tau die ni pemimpin kuat Al-Qaeda. aku pun xtau ape function nye association macam tu. and kompomla US xsuke kan die ni. ape salah dia. ape masalah die ngan org2 especially org bukan Islam. ape ni. ape ni. sampai nak perang2. aku xtau la. yess. umo aku da 22 tapi mmg aku xfolo cter2 diorang nih. just let me kno lah. yela kan.aku ni tgh bersifat ingin tau. kalau x, mmg sumpahla ak xnak tau.

osama bin laden dead

sekarang kat fb pun dah naik gamba ni. but, for sure gamba ni xbetul.2 nampak macam edit. exposure nye pun dah nampak dah. kesian la. kadang2 rase nasib die sama macm saddam hussein. kadang2 aku paham die nak tegakkan Islam tapi kenapa ek sampai perang2 bagai. aku xpaham. pokok akarnye, sape2 boleh tak citer kat aku. apsal osama ni kena bunuh. sian dia.


to be continued..image

7 comments:

NiNaBaNaNa said...

huhh . mereka2 yang bukan Islam ni memang BENCI dengan orang Islam . tu pasal banyak kes ILLUMINATI dalam lagu2 artis nak sosat kan kite .
then tu pasal mat salleh orang amerika ni semua suka buat makanan yang mcm McD tu bagi orang Islam
macam kita terpengaruh supaya cepat mati .
Dari rokok pun jadi punca jugak . Diaorang
memang nak lalaikan orang Islam dan sesatkan
kita . Kalau takde perang or pembunuhan terang2
pun , dalam senyap2 diaorang ni dah
cuba bunuh kita sikit demi sedikit tau tak .
huhh . ANTI mereka ni =='

RedVixen said...

ngeri gambo tu...
tapi betul2 nampak trang tang2 editnye...
tu la tertanya2 jugak. mana dia pegi sebenarnya ye?

norzillawatie binti zahidin (che-che) said...

ninabanana: tu la. tapi tu jugakla yg kita makan skrg ni hummm

red: die dah mati da. selama ni die ade kat pakistan

Fatma Diyana MB. said...

gambar yang atas tu, serius scary. -__-"

nub said...

konspirasi konspirasi

Mr.Kay said...

itu semua fake la....x caye la

norzillawatie binti zahidin (che-che) said...

fatma : real ke x rasanye

nub: woot woot

mr kay: yeke. tapi seyes kan osama da mati

lagu saya

Celine Dion - The Power Of Love

Powered by mp3soup.com


Get your own Digital Clock

 

ohzila lova Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea