Saturday, April 30, 2011

habuk pun tadak

Posted by norzillawatie binti zahidin at 9:15 PM




mentangmentang sekarang ni aku dah ada space yg agak luas nak letak gambar besar2...makin xleh belah gamba aku letak.saje je. hari ni aku agak baik. study and tak kua rumah. japgi malam kua la.mampos la aku terperap aje dah macam tapai. hanyir. tak nak aku. tak boleh la jugak kan kalau tak bersosial. peh. ayat mcam haram nak jadi org KL aje. konon2 tak remaje lah kan. skrg pun kalau lepak bile nak balik awal sikit je, mesti cakap "tak remaje lah beb". kalau ko dah tua nanti terjebak ngan kalabulmalamin which is stands for kelab malam *lain kali p tgok cite ahmad albab* bile nak balik je takkan nak sebut remaja jugak. sampai bile kau nak remaja. lepas tu bile offer rokok, and then cakap xnak pun mesti " ala beb, tak remajela cmni". dah terang2 aku tak suke rokok nak hulur rokok. aku jolok kau pakai rokok berbakar dalam mulut kau. baru ko tau neraka kecik macamane. remaja sangat la kau. lepak sudah. tak payah nak beremaja sangat. mati pun ade je beremaja jugak. remaja2 lah jugak. Allah jangan lupa ye.


so sweeeeeet***** these kids.

sebenonye, aku ade feel something yang unsure. apsal ha aku rasa harini macam awkward kat something aje. takkanla sebb hari esok. entah. ke aku sendiri yang kirekire sendiri. peh. tak yahla cakap. kang buat malu aje. tak tau la tibe2 aje rase macam dupdapdupdap. makin dekat pukul 12 makin takut aku. sekarang 8.22 malam. haih. tak keruan la konon2 macam tu. ok.teruskan menaip. abaikan.next next story.


ok. gamba ONANA ni memang aku first tgok mmg kelaka. credit to tumblr la. deme je yg ade gambo2 macam ni. mak aku pun da cakp aku gila gelak sorang2 heyh. memang entry kali ni aku letak gamba yg aku rasa aku suka. sebab entry ni pun haram jadah tak de menda ape nak citer. ONANA. jgan nak buat interpretasi yg lain. kalau ONANA, ONANA jela.kalau otak kuneng aku tau die nak sebut ape. takde tempat kosong aku providekan untuk korg jawab kat sini.titik.

image

so. as najwa says, senyum tak perlu kata apaapa. jngan sedih. smile. dont cry. big girls dont cry. i'm a big big girl. i know it. kan obama?



to be continued..image

5 comments:

Salmiza S. said...

suka post zila kali neh... =) hehehe...lawak...!!

Fatma Diyana MB. said...

haha. yang gambar last comel :D

norzillawatie binti zahidin (che-che) said...

salmiza: tengsss .hehehehhe

fatma: i used to be cute here.haha

nub said...

onana tu masih remaja ka dah dewasa dah?

haha

norzillawatie binti zahidin (che-che) said...

BONGOOK nub!!!!!!!

lagu saya

Celine Dion - The Power Of Love

Powered by mp3soup.com


Get your own Digital Clock

 

ohzila lova Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea