Thursday, April 14, 2011

ctrl+A and backspace.

Posted by norzillawatie binti zahidin at 12:20 AM

ctrl+A and backspace. ape jadi. habisssssssssssssssss sume aku tulis dari atas sampai ke bawah. satu cerita pon xmenjadi. kalau kali ni xmenjadi lagii, nampak lah sangat aku ni gila delete gile backspace. tanda aku suke memangkah ape aje.

tapi aku sangat2 pangkah bile orang anta kat aku video konon2 ombak paling dasyat dalam dunia tapi xsampai 5 saat kluar gambar hantu. bangang gila. n 'f' untuk u. dasyat tak dasyat la dapat 'fak' kan. best pulak kalau video tu dianta tengah malam buta. memang mintak perang dasyat la kalau macam tu kan.

nak stop gado n stop taiping.nanti pasti ctrl+A lagi and backspace buat banyak2 kalinye. tgok bby kat bawah comel tak.comel tak.=.='


bye bye baby

6 comments:

Blogberry Emry said...

Salam ziarah Blogberry Emry™ dari Indonesia

Mr Laptop.ez said...

Ko nih mental la zilla, baik ko g main baling selipa la pulak lepas nih..

Kang aku takot kat laptop ko hilang button Ctrl, A, ngn Backspace.kah3

norzillawatie binti zahidin (che-che) said...

hai emry

mr laptop: weh kau pon ade!!!!

Mr Laptop.ez said...

Walah! tak payahla nak terkejut sakan plak..hak3

witLURVE said...

kalo wl la, kne prank bunguk tu mmg wl tampo laju2 jek dkt org yg ngantoo tu... huahhuaaa

norzillawatie binti zahidin (che-che) said...

din: xsangkenye, kau pon ade blog, kena letak bloglist ni!!!

wl: tau xpe.bengang betol

lagu saya

Celine Dion - The Power Of Love

Powered by mp3soup.com


Get your own Digital Clock

 

ohzila lova Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea