Saturday, April 30, 2011

labor day

Posted by norzillawatie binti zahidin at 8:41 PM


pagipagi update story pasal hari buruh. dah kalau sume dok kecoh2 hari buruh, so i wish to all da workers, jobbers and for those who are working for anything, hepi labor day tak kirelah kau buruh kasar ke buruh halus ke. maka, banyakla padapada mereka yang kerja harini merehatkan diri. tapi hari ni mmg sepatutnye cuti pun. jadi bagusnye, esok pun kira diisytiharkan cuti sekali ngan hari wesak. cuticuticuti. sape tak seronok kalau dah nama cuti. cuticuticuti. kau tengok, tema pun ade ha. tapi aku rasa, xde satu buruh pun yg peduli pasal tema ni. kahkah.



takda kena mengena dengan minyak buruh.peh.



lalala. haramjadah aku taktahu nak tulis ape dah.podah! aku kena study la tapi jahanam kalkulator xdekkkkkk. selasa nak exam la. otak kalau macam kalkulator takpe gak. hey panjang pulak aku kena taip kalkulator ni. keklete. baru senang taipnye.keklete. kekelete casio 570 aku dulu ade 5 skrang satu habuk pun xde. da hilang, bagi adik, letak merata.harammmmmm lah.

sekian.nak cr keklete


5 comments:

unknown girlz said...

selamat hari buruh gak :D

eh..klaka la..jap, kaitan minyak buruh? haha :p

Anitafasha said...

Wakaka.. Eja kalkulator macam tu.. =)

norzillawatie binti zahidin (che-che) said...

anon: hhhaa..xde kaitan ok

anita: kekelete.bunyi same je

Ferdaus Zulkifli said...

...ada la kitan ngan minyak tuh..kilang dye tutup..hahah

norzillawatie binti zahidin (che-che) said...

hahaha...jahat gila.

lagu saya

Celine Dion - The Power Of Love

Powered by mp3soup.com


Get your own Digital Clock

 

ohzila lova Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea