Tuesday, April 19, 2011

sofieatul asyila =.=

Posted by norzillawatie binti zahidin at 7:11 AM

hai everyone. above adelah saya bersama kawan sekolah saya masa sekolah rendah. namanya sofieatul asyila. <--boleh tekan sini kalau nak berkenalan.single kot. kahkahkah. homaigod, memang dah lama xjumpa minah ni. jumpajumpa terus panggil aku Godzila.celaka punye membe. cissskek dapat kau. oh dulu kawan saya ni jadi pengawas memakai tudung biru muda and saya pakai tudung biru tua bukan tanda saya jadi ketua pengawas. oh tidak. saya hanyelah pengawas pusat sumber masa tuh tapi belagak macam pengawas skola. jumpa minah ni kat seri iskandar untuk presentation ape ke benda jadah keje nye. lepastu datang sini im aku kat fb tuntut bihun sup.ciskek lagi.so, kami pi la pasar malam tu. tapi mengada2 nak demand lebih nak pulak ayam goreng uncle bob. amik. tak ape. makan untuk semakin sihat. kalau boleh, aku nak badan macam kau boleh tak bagi tipstips macamana nak menambahkan isi dalam badan. sebab aku kalau makan, mesti keluar balik. macm air paip, air masuk n air keluar tak tersimpansimpan.___________='.'=


setelah sekian lama kot.sekian lama.kesian tak. aku sekian lama tak jumpe nenek ni. jumpa gelak cter itu ini.actely xlama pun jumpa sebab aku ade meeting.**meeting la sangat**.seyes aku ade meeting. kesian tak boleh nak sembang lama2. xbole nak buat keje perempuan. bergosipgasap. woppps.jadi sebagai tanda kenangan dan kononkonon penghargaan, kami melengkapkan tanda pertemuan dengan mentangkap gambar kami untuk dihaplot kat fb. padahal aku nak buat citer kat belog aje.


nanti kau datang kau bagi tau eh.jangan lupe turn kau plak belanje aku.shretttttttt.


2 comments:

= d = said...

y ur fren panggil u godzila??
dulu my fren pon pgl gitu..
coz my name fadhilah.. so la-lah blkng nye..
n tyme tu citer tu ngah meletop.
lau skrang dorang pgl cm tu lagi..
kene tembak la jwb nye..!!
hahah..

blogwalking.. n follow..:)

norzillawatie binti zahidin (che-che) said...

nama i zilla.so they use the point to called me godzilla la.hahah.tengs :)

lagu saya

Celine Dion - The Power Of Love

Powered by mp3soup.com


Get your own Digital Clock

 

ohzila lova Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea