Sunday, January 16, 2011

suda masuk isnin

Posted by norzillawatie binti zahidin at 7:28 AM

...assalamualaikum wbt..

selamat malam.sekarang pukul 12.00 tepat tengahmalam bertarikh 17/1/2011. aiseh.da hari isnin.ok.sume buat muke ketat pi kelas esok.permulaan hari yang mmg xsume suke.xpela. so di atas kesempatan ini, tanpa sebarang kesempitan aku nak wish hepi buday kat Aizat Tahir selaku ex classmate aku masa sekolah rendah.


may engko panjang umor and have a blast!
and ko da 22 dulu baru aku.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++

ok.mari mencerite benda lain


actely kan. aku rindu kat diorang ni.sedey aku. ni la bestie aku masa aku blaja kat uitm penang. n now diorang da sambung degree kat shah alam.congrats la kawan. sampai skrg pon diorang still sticky each other. so harap2 sampai bile2 la diorg camtuh. ade lagi orang yang xde dalam ni macam paan, shikin komander, izzati, farah, amal and etc...

dah.xnak cakap banyak2.nanti sentap sendiri.


pecaye tak


ape ke jadahtilam ade sign fb kat blog kan.haha.




sekian ke jadah

4 comments:

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

xpe..
bukan senang ade kwn sejati...
so kep it up...

::nuRuLaDHar:: said...

kawan2 belangkas saye dulu2 dah lost contacts da..wuwuwuu

norzillawatie binti zahidin (che-che) said...

meniti senja: huhu...tu la kan...hope bestfren 4eva la

nurul: yeke..try la cr kat fb.kot2 ade

elianesuriane said...

aizat tahir.. my classmate tym kat matrik perak..

lagu saya

Celine Dion - The Power Of Love

Powered by mp3soup.com


Get your own Digital Clock

 

ohzila lova Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea