Wednesday, January 19, 2011

ape ke jadahnye ni sume!

Posted by norzillawatie binti zahidin at 12:51 AM

assalamualaikum wbt.hey hye. aku cam da lame la plak xupdate blog ni. tau x. Seri Iskandar menyakitkan hati.apesal line maxis and celcom acam sedikit haram***.aishh!!sakit ati.line penoh.paling2 pon 1 2 bar tapi kalau line penuh pon xleh nak connect ni kan lagi yang 1 2 bar tu. apesal la.rumet aku pakai digi , die kate die bahagia. digi no problem.tapi ade ke plak membe aku pakai digi.ape ke payah bebenor.haish.tolong perbaiki mutu anda maxis and celcom.broadband pon da ala-ala rupe beruk.berukband~nak load aku punye blog pon sempat lagi aku pi tekencing teberak sume xabis2 lagi loadingnye.ni kan lagi nak keje donload.


well.stop bebel.here i want to share something.nak pecahkan pale otak korang on this below



disebabkan sekranag pukul 5 petang.otak aku xleh nak bejalan nak kire2 benda ni.blur sebab gelak kaw2 tengok benda nih.penat aku pikir.ce korang explain kat aku yang lembab ni.ape ke jadahnye cte ni.hahahaha.nak gelak lagi.gelak gelak (^o^).tolong aku mana lagi rm1 tu..hahaha





hahaha.ni lagi satu hal.ape ke jadahnye ni sume!
sekian.blurr

3 comments:

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

rm1 ade dalam poket nieh ha...
nak berape pon ade..
hahaha...

norzillawatie binti zahidin (che-che) said...

ish.tah pape.haha

shazmonaz said...

RM27 tu termasuk tips la..
RM30-RM3(bg balik)=RM27
RM27-RM2(tips)=RM25(harga bilik)

kenapa nak RM27+RM2 pulak..

org yg bagi formula soalan dkt awk tu yg berpusing sebenarnya..hahaha..

lagu saya

Celine Dion - The Power Of Love

Powered by mp3soup.com


Get your own Digital Clock

 

ohzila lova Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea