Monday, January 10, 2011

botol air

Posted by norzillawatie binti zahidin at 9:39 AM

jangan tanye apeape.mmg aku xtau nak buat tajuk ape untuk citer ni.hanye botol air terlintas di kepala.maap atas kecetekan otak pada pukul 2pagi ni.mari bermula.

assalamualaikum(^_^)

ini bukan contest bergambar ye.harap maklum.salam muhibahbahbah.hari ni da stat kelas menjangkau ke alam HND.means HIGHER NATIONAL DIPLOMA. konon2 da stat2 kelas berazam nak study hardhard.mmg sume orang akan berazam begitu kuat di awal2 kelas pertama semester.last2 tinggal bangkai je.begitu jugak aku.ceyt.dengan harapan hari ni akan aman tanpa berjumpe pempuan terngadah tu tapi2 ditakdirkan pulak bergabong kelas tadi. haiseh.kacau harun betol!ok.just let it be.awal2 da ade keje.xmacam longlai pulak basah terasa jiwa dengar ade keje segebukk kena antar ari Rabu.


*madam, ni kan 1st class kenape trus kena ade keje*
-hati cakap-


(+.+)
muke toye.mmg aku buat muke toye tanda xrela


padahal mule2 masuk da berazam kuatkuat nak study hardhard tanpa rasa lemau.dapat keje je terus lemau kot.oh.plz get it over.


ok.mari bercerita lain.


yesterday,
i met my bff kesayangan si Mashitah Mokhtar budak pandai belajar kat UTP otak xkan tepu2 biar seluas laut ilmu di dada.perghhh.dulu ingat lagi masa kecik2 salu rehat (recess) ngan die makan sama2.mulut comot makan aiskrim main kejar2 xtentu hala.seronok bile ingat darjah 2.

ni la Mashitah Mokhtar lepas xjumpe 9 tahun. padahal satu daerah je blaja ngan aku skrg ni.manela aku tau kau menapak kat UTP tu gile!haha.dok Ipoh plak tu.Ipoh tu pon xlalu tgok muke aku.


akibat nak menjeleskan kawan2 yang lain sajesaje snap gambar post kat facebook cepatcepat.itulah si Mashitah.aku balik2 tgok2 da upload pastu wat default pic profile.haha.mmg aku suke lantas tros lintas buat keje yang same.


biasala jumpe2 mesti la bergosipgasap kan.xbanyak pon sikitlah.baru Gossip Girl!yeay!



tahu x tahun ni aku da masuk 22 tahun.dalam kelas tadi xnak ngaku sape paling tue.lecturer pon anggap aku 20.hoho.diamdiam paham.

sekian.si perepek.

2 comments:

teyqahd said...

http://teyqahd.blogspot.com/2011/01/blog-aku-bukan-privasi-lagi.html

ni aku ade tag ko , check it out ;)

norzillawatie binti zahidin (che-che) said...

okai!

lagu saya

Celine Dion - The Power Of Love

Powered by mp3soup.com


Get your own Digital Clock

 

ohzila lova Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea