Saturday, January 8, 2011

story mory

Posted by norzillawatie binti zahidin at 9:33 PM
sume orang dah tahu


image
jangan buat muke terkejut esok Isnin


esok suda bermula kelas untuk semester baru ni.biasalah pasti semua kepingin excited menjejak kelas masing2 melihat kelibat sorangsorang samada sakai atau tidak, hebat atau tidak dan mungkin ade yang berkenampakan seperti lagaknye OhTidak! mungkin ade juge seperti yang mahu menerjah ke gaya lagak senior citizen yang bajet digeruni adik2 junior. ade juge xkurang hebatnye memang selalu jadi bile da naik sem ade yang sudah obvious menunjukkan parti kesenioran die padahal die adelah orang yang sangat gile tak SEBERAPE.




ade juge yang sudah tak sabar menanti menunggu sapekah bakal gerangan lecturer yang bakal mengFAILkan meMERITkan or mengDISTINCTIONkan student2nye. mmg ade sejumlah lecturer yang jenis pschyco student sampai gile babi stress pasal esaimen. naik HND all students are worried about esaimen. sebab esaimen adelah bertempek2 dalam 1 masa untuk diSUBMITkan.



jangan jadi macam dalam cerita 3 idiots sudah.stress pastu bunuh diri sebab project being rejected. sape yg xtengok mmg xtau ape2.maap2.



apepon kalau da hati berbeku besi panas seperti nak tadah ke muke orang libas kiri kanan laju2 gara2 xlepas geram, bawak bersabar jela. just do forcing laughter with faking smile. even hati da macam haram perasaannye terhadap orang itu.





*i no i can do it*
ini bukan sembang bersahaja tapi ini bermakna

apepon.silelah ke selingan video di bawah ni.lagu CARI JODOH versi English da laris terjual kat Eropah.memang aku xbole bayangkan camane org Eropah bole terima lagu ni.apepon congrats Wali Band.



sekian.da terase nak demam

0 comments:

lagu saya

Celine Dion - The Power Of Love

Powered by mp3soup.com


Get your own Digital Clock

 

ohzila lova Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea