Sunday, January 30, 2011

mari berbeg

Posted by norzillawatie binti zahidin at 12:48 AM

hye everybody
(+_+)y
pis no war!
ho yeah


korang kenal pempuan kat bawah ni?
penah tengok mana2 ke?
lawa mmgla lawa
masalahnye aku pon xkenal
haha..lantak kau


actely aku nak promote beg ni
ya Allah.cantek kot.hitam tu menawan kiah
tgok pon cantek je nak bawak pi klas ka
aku rasa style je.regenye RM 42 tapi berkualiti
aku jamin sebab yang jual ni budak umah aku gak
so nak tau lagi klik je gamba tu
pilihla mana2 korang nak aku xkaco
kalo nak bole la pm aku atau anna tuh.k
klik gamba.aku kate klik klik jela.


ade org cakap pi kelas untuk berstyle
ok,suke kau la nak jadi kampungan pon xde sape nak kacau kiah
org nak style atas hijau bawah kuning
diorang xusik kau punye duit..haha..apehal


membe aku ni name anna
so xpayhla pelik sebab die bukan jual 1 beg je
banyak da beg die laku. aku yang jeles.
hahahah...


sekian


9 comments:

Raji berkata said...

hohoho mcm berminat pulak ;P

norzillawatie binti zahidin (che-che) said...

oder la....tlong membe2

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

order2...
hehehe..

lina said...

nampak cool beg tu...

dyg said...

dear..done following u..
:)

fLy_AwAy said...

cantik w0oh beg tuh ! tapi sayang tak kan saia plak nak pakai beg tuh. hee ~ :P

fathiah said...

wah... berminat nih... nak diskaun bole. heeeeeeeeeeeeeeeeeee

fathiah said...

x bole nak klik pun :(

norzillawatie binti zahidin (che-che) said...

yeke...jap2

lagu saya

Celine Dion - The Power Of Love

Powered by mp3soup.com


Get your own Digital Clock

 

ohzila lova Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea