Thursday, February 3, 2011

25 random facts about me

Posted by norzillawatie binti zahidin at 1:42 AM
halo sayangsayang bloggers, post aku kali ni adelah sebab aku ditagged oleh cik ieda kite.citenye begini...

"Once you have been tagged, you are suppose to write a note, with 25 random thing, fact, habits or goal about you. At the end, choose 25 people to be tagged. You have to tag the person who tagged you. If I tag you, it's because I want to know more about you. Your cooperation is highly appreciated.

so jom start :


1. nama aku zila kan? tapi nama pena aku che-che bunyiknye (cici).

2. sekarang tggi aku 162 tapi tau x masa aku skola rendah aku la paling terpendek kat skola.pasal pendek la aku xdapat jadi pengawas.cikgu takut aku kena buli.

3. aku xsuke durian.korang buatla pesta durian besarbesaran.aku xnak.sampai arwah ayah aku cakap aku bodo sebb xsuke makan durian.T___T.tapi the fact is aku suke gile gile hantu makan tempoyak.

4. of course.aku pemain gitar.suke nyanyi.banyak masuk petandingan.masuk final.tapi xpenah menang.T___T.sedih jugak.

5. aku hepi go lucky.tapi panas baran membe2 aku je yang tau.kat skola menengah, diorang panggil aku otai pengawas paling garang.kahkahkah.takut x takut x.haha.

6. aku mmg banyak cakap.kalau aku diam aku letih. *0.o*

7. aku ade frenster, meebo, myspace, tagged, facebook, blog, tumblr, aper, tapi aku xde twitter.cukup2la.kang tetibe buat kang tetibe nak tutup macam mark zuckerberg.sia2 buat fb.

8. aku gile pepedum.suke gile pi kedai mamak makan pepedum.

9. aku pandai masak ko tau.cakap je nak ape.heheh.

10. puasa aku xpenah cukup.ahahaha.of kos lah.

11. aku ni kategori kuat mencarut gakla.kena mintak ampun banyak2 ni.lain kali jgn bg aku marah ea.

12. aku pon suke menari. penah jugak masuk petandingan menari bawah badan2 kebudayaan.

13. masa sekolah berat aku 60 lebih penah tercatat.skrg berat aku 44 kg.awesome x?hahaha.

14. aku suke bundle dress.murah.mane ade duit nak beli mahal2.

15. aku penah masuk UiTM pulau pinang sampai 5 sem pastu aku quitted.aku blaja bodobodo.bukan blaja pandaipandai.baru skrg nak blaja pandaipandai.

16. sekarang umo aku 22.ko tau.aku xbole terima.

17. aku sedih gile bile tgok orang berlapar xmakan ape2.

18. aku kentot diamdiam.haha.

19. aku da pandai race kete.kononkonon jap.tapi aku xda lesen keta.haha.

20. aku da dok perak da almost 14 tahun.tapi aku actely asal tawau, sabah.aku orang sabah,ok.berbangsa bugis.bugis ape aku pon xtau.nenek aku taula.

21. bufday aku 2 mei.sama dengan ziana zain yang suke ngankat kening sebelah macam aku, the rock pon suke gak ngankat kening sbelah macam aku, and david beckham yang terer main bola macam aku.hahahhaa...

22. aku peyed xnormal.2 x sebulan.erghhh..

23. aku senggugut macam orang nak bersalin.perit.

24. aku xsuke orang merokok.xsuke.xsuke.

25. aku sekarang tgh donload cite kak limahbalik rumah!hahaha.


so, aku tag kan la keje ni pada beberape orang membe aku kat blog ni.nak buat buat.xnak sudah.hahhaa..tata.

|fikri | fiffy | yam | henry | xaxia | ifwat | bulan |

and malas da nak tag....hahahahhaha



sekian


11 comments:

Fikri said...

Tima kasih cik zilla.. hehe.

norzillawatie binti zahidin (che-che) said...

orait!

Aimi Razman said...

i suka durian ! teehee durian sedap taw .

ShafiqIzwan said...

kantoi kentut diam2. haha.

norzillawatie binti zahidin (che-che) said...

aimi: xsuke xsuke!!hhaha

shafiq: alah..agaknye sume pon mesti la camtu..hahah

Miss dorayAki said...

hahaa lucu! aki pun senggugut terok sgt. org ckap, nak bg kureng, kahwin la. hehe ;)

norzillawatie binti zahidin (che-che) said...

hahahaha...ade juge kate begitu..mmg xsaba2 nak kawin ni...hahaha

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

tag jgn xtag...
hehehe...

tikuzza said...

nice en3....da polo awk....jgn lupe polo saye k (^^,)

imah said...

rugi la xsuke durian..

norzillawatie binti zahidin (che-che) said...

ape bole buat.mmg xsuke

lagu saya

Celine Dion - The Power Of Love

Powered by mp3soup.com


Get your own Digital Clock

 

ohzila lova Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea