Sunday, February 6, 2011

aku MPP?erghhh

Posted by norzillawatie binti zahidin at 2:48 AM

salam harmoni.jangan ade sengketa.pergh.ayat aku mesti nak menggerutu setiap di awal kisah.xdapat jadi perdana menteri xpe. salam tu penting.so tu all muslims

assalamualaikum wbt
=jawablah kamu=

kau tau x gamba ape kat bawah ni



muke aku mmg buruk.mmg xlawa.tapi kat atas is the worst.terima kasih cik syed (=.=')
UNDILAH NORZILLAWATIE ZAHIDIN

kau tau untuk ape
esok aku ade manifesto MPP
MAJLIS PERWAKILAN PELAJAR

ok.sume pelik kenape aku masuk,mcamana muke penyangak bangak macam aku bole dapat pastu of kosla pasni muke aku jadi wanted kat kolej.padahal aku mmg tau rase xlayak tu mmg wujud. mana xnye last2 minit panggil aku suh masuk.aku xbole kate ye or x tapi lecturer backup gile so aku da xbole kate tak.kau tau mesti esok ade org tegor aku and they say:



and aku akan jawab setan!diam!
ni ke MPP style.kenape kau hipokrit nak jadi baik
aku bukan buat jahat mana pon
tu la aku.ok.at least aku jd baikla skit kan.
asyik mencarut je.malu malu O.o

janganla gelak.aku segan xtau pekejadah manifesto esok.speechless!aku rase macam nak naik slide ni bole x.rela naik slide ni dari pi manifesto esok.takut lagi aku naik stage dari naik benda alah ni. nak naik ni.nak naik.




sekian


6 comments:

muhamad zairi bin marzuki said...

peeewiiiittt....haha.tudia2 bakal MPP..undilah beliau..undilah tanpa was-was..hehe

~Eizny Ejan~ said...

waahhh MPP 2 hehehe
syesly snggp naek mntg 2 ke?? hehehehe

TiKa LEh said...

heheh..semoga dipilih yer..gud luck..

norzillawatie binti zahidin (che-che) said...

zairi: kau pon tau kan prangai aku cane

eizny: hahaha..xjugak sebenanye

tika: tengss tau

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

moga berjaya....

norzillawatie binti zahidin (che-che) said...

yeah!

lagu saya

Celine Dion - The Power Of Love

Powered by mp3soup.com


Get your own Digital Clock

 

ohzila lova Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea