Monday, February 7, 2011

chinese new year =.='

Posted by norzillawatie binti zahidin at 4:02 AM


=.='
halo lai lai lai!!
kali ni nak kisahkan cuti selama 5 hari minggu lepas yang baru nak bawak bersembang hari ni.silekan lah baca entry gonggok ni.

haritu berjalan pi Marina Island kat Lumut.tau ka?pi Lumut kome tau la.tempat ni baru lagi.tempat ni tempat baru Jeti nak ke Pangkor.10 minit je da sampai Pangkor.kalau dari sini bau Pangkor tu da menusok kalbu kau..~~haha

dan kisahnye.saye pi bersama mereka.
silekan~

adik si nabil dengan nabil




mereka ni sume budak2 baik.sukesuke.





kalau aku xmencapap bukan ohzila la namanye.
masa haritu ramai plak cinacina ni dok main tanglung.selama ni aku tgok benda2 tu fly2 away up above the sky.hahah.sekali tgok depan mata la weyyy


mencapap belakang mereka.ohzila.


api dipasang.siap sedia.


kasi kembong sikitsikit da naik


tada~~~


bye bye!!


aku tgok dekat lantern tu deme tulis wish2 diorang la sempena CNY ni.so hepi CNY la kat u ols chineses!!gong xi fatt choy!

sekian CNY!



6 comments:

bantalbucuk said...

dalam diam ikut raikan juga eh belakang diorang..hehe

muslim said...

lama xtgk pesta tanglung..kat taiping

norzillawatie binti zahidin (che-che) said...

terikut...hehehehe

muslim: yeke..best x..mesti kalerful kan

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

terbanggg...

tims said...

wah zila join skali ke..

norzillawatie binti zahidin (che-che) said...

hahahhaa..tgok aje..kebetolan

lagu saya

Celine Dion - The Power Of Love

Powered by mp3soup.com


Get your own Digital Clock

 

ohzila lova Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea