Saturday, February 5, 2011

KKB-kasut kaki bulu

Posted by norzillawatie binti zahidin at 12:26 AM

salam keberkatan 1 malaysia
ok.kalau da impian nak jadi Perdana Menteri memang begini salamnye harihari kot.*sigh.sigh lagi punye sigh* =.='

arini ceritenye xseberape gempak.tapi dunia sekarang tgah bz melayan cik negara mesir tuh yang dilanda rusuhan bagai.pape pon semoga kite doa la sama2 untuk rakyat kita and one of them is my friend hazwan mat roslan.

ok.risau risau risau jugak.tapi plz stop luka.paham sendirik ya.tahu tak, tadi aku mengamuk buat kali ke3 untuk hari ni sebab adik aku berlari2 manja tak pakai sliper.aku bengang betol.silap la baling mercun kat naga.ahahaha.meowmeow padahal.kaki berkudis baru kau tau.

kesimpulannye aku memang pantang tgok org xpakai sliper.aku xsuke.xsuke.ok.jangan jadi pengotor.euuwwww...=.=



agak2 malas sangat nak layan sliper sendiri, amik kasut bulu atas ni yang dipanggil KKB (kasut kaki bulu).bukan kuala kubu bahru.reti.euw..tahan ke?aku geli kot.geli mat mat mat habis!


sekian



7 comments:

Si DauN CeRi said...

rasanya nak masukkan kaki dlm tu pon geli.. erghh~

norzillawatie binti zahidin (che-che) said...

tgok pon da geli tau

zirconia said...

uewww..geli kottt..tapi betullah tu zilla, memang pantang tengok budak tak pakai selipar kalau main.

zati embong said...

psiko abes tgk kasut tu.huhu

nway,follow sini jugak

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

berbulu nye...
hahaha...

norzillawatie binti zahidin (che-che) said...

erghhh....geli u ols!

mian said...

gile lah.mane mau carik ini seliper? haha

lagu saya

Celine Dion - The Power Of Love

Powered by mp3soup.com


Get your own Digital Clock

 

ohzila lova Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea