Monday, January 10, 2011

"Blog Aku, Bukan Privasi Lagi "

Posted by norzillawatie binti zahidin at 10:15 PM


assalamualaikum w.b.t

ok.kalau da nampak header ni kompom2 contest lah kan.ok.aku join selepas di tag oleh pikapika si pikapika. hahah.tengs tengs tengs. nak join sile klik je header atas tu pastu kalau korang ikut cakap incik tuan contest tu ade rezeki, korang menanglah. okai.

description about my blog


*ohzila*

ape yang penting ini bukan versi ohtidak ohmedia dan oh sebagainye oh. sekadar tempat untuk mencoret ragam sendiri ragam orang kisah sendiri kisah orang and kisah sekeliling. yang penting jike ade yang berlaku keterbetulan itu adelah secara tidak disengajakan.


+simple+
(+_+)


so saye tag kan kepada 3 orang ni and sile lah amik tahu ye




sekian

0 comments:

lagu saya

Celine Dion - The Power Of Love

Powered by mp3soup.com


Get your own Digital Clock

 

ohzila lova Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea