Tuesday, January 11, 2011

hari serabut

Posted by norzillawatie binti zahidin at 4:48 AM

assalamualaikum
kali ni nak cakap baikbaik
xnak mencarut carut
xnk cakap something rude
ohzila!


maap atas entry yang di post sebelum ni
geram mencacai otak
xdapat nak kawal jiwa diselubung maraharam


petang tadi dalam keadaan kusut masai and tak tahu malu bersekitaran di seri iskandar bandar U aku berjalanjalan pi anta beg untuk di repair.esok pakai beg repair. lepastu singgah mamak al-Bayan memakan megi sup.megi ok.megi.nak bodoh lagi makan megi.makan sampai jadi bodoh.




*hish..sebenarnye aku ni tgh geram lagi ni*




lepas tu tgok ade orang mengamuk plak depan Bank Rakyat.sume manusia yang ade tengkok kat mamak tu memalingkan kepala tgok kejadian.tapi aku xnampak semedang walaupon dekat sebab buatbuat xrabun xpakai spek mata.jadi kabur menggelupur hancur.kite memangkan suke tgok bendabenda macam tu.



lepastu pikirkan mana lagi nak cari duit.nak keje kang kena sumpah pulak dengan pakcik.bising semedang.orang tua.hish.dapat tau kantoi mati aku. da la kak sedara pon mengajar kat UiTM situ aje.matila aku.xbole xbole.nak buat muke kesian pon kat sape kan.xpayah.redho jela.ade je pon orang lagi susah dari aku.



*bagus aku ni.think positive*



itula yang berlaku harini.eh ade lagi.aku da la xpegi JPA.bole tak K*M tolongla tingkatkan sikit mutu kualiti khidmatan anda tu.aku bengang betolla.da bagi iklan suh datang pukul 5. tibe2 last2 minit buat announcement pukul 4.tahu tak aku ni outsider.memang kau buat announcement sampai umah sewa aku dengar.kau ingat bole sepantas kilat ke outsiders ni tahu announcement mengejut tu.tolongla.lepastu nak bar plak kalau xdatang 2x.harini aku xdatang bukan salah aku.menyusahkan betol.



aku ni sebenornye baru je habis period.terangterang aku bgtau tp rase nak marah tu bertalutalu je semedang datangnye.xtahu da cmane nak bendung hot temper aku ni.belom lagi ha datang esemen bertempektempek nanti.ok.stop marah.


jadi untuk mensejukkan hati tadi aku pi umah cik bujang senang pi mainmain dengan arnab belaan mereka.sangat comel.kiutpiut.



tengah sembang dengan arnab hal dunia




aku pon xselera tengok muke aku sendiri
serabut tau dak




comel tau dak.jinak pulak tu




sekian.kalau serabut bole pegi chow.aku pon serabut

2 comments:

zOeY zAu YaH said...

x mau tensen2,geram2 k..
hai comel,im your new follower.
zoeyzauyah.blogspot.com

norzillawatie binti zahidin (che-che) said...

tengs tau!

lagu saya

Celine Dion - The Power Of Love

Powered by mp3soup.com


Get your own Digital Clock

 

ohzila lova Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea