Friday, April 15, 2011

entry macam haram

Posted by norzillawatie binti zahidin at 7:00 AM


korang jangan nak menipu. mesti korang penah buat keje xsenonoh ni kan. giler r. tak payah nak baik sangatla =.=. aku lempang pakai berus tandas baru tau. garagara tahu malu mestila kena menipu.kalau tak jatuh standard jatuh tandasla kau tergolek molek kat situ dengan berceceran tahi.

leysyamia:  Lil Bean - Haters Gonna Hate.
ish.ish.ish

jangan benci orang tak baik.wlaupun tak ngaku tgh berak tapi di ada misi dan visi hidup. kalau tak berak macamana nak hidup.berak tu penting. kalau tak, xkan kau nak bia makanan berkepamkepam dalam perut kau. dah macam dipam pam pulak nanti.berakla weh.jangan tahan nanti buasir.kalau terberak, kau pilih la. nak tahu malu ka tak tahu malu.

apsal cerita pasal berak plak ni.macam harrammm la plak.=.=
tukar cite lain ah


bagus bile ade gambo camni kadang2 rasa kelakar walaupon tak de benda ke jadah. funny because of those words give the funny meaning. gila tak aku.kisahnya takda idea tatkala intenet tgh laju macam roket, bila tenet tgh lembap cerita gosip hot panas meletup sume da dlm kepala otak nak cerita. skrg da tak tau ape nak cerita da macam kes rawak story. there's no point to make the entry macam mee basi. nak basi lgi sile scroll ke bawah.

start.tapi ni tak kelakar.korang jangan jadi camni.kalau takda lama, xdala baru. ibarat tak ada mak ayah, tak ada la kita.simple. so jangan la jadi bagus sangat macam kat atas ni. kesian org lama. org baru jadi takhta. ko xtau yang orang lain kata mengata.lain kali pandang dengan mata. bongok aku ni.kat atas cite kelaka.kat bawah sibok ceramah. tu la pasal.aku tak da cerita.


=.= entry macam haram.syit gila.

7 comments:

Budak Chomot said...

Haha. Comel je entry :)

norzillawatie binti zahidin (che-che) said...

comel ape nye.hoho

xidijuleyah said...

yeeeeee.....ni name dia berehem2 dan dlm islam mmg haram if kita sedang berhadas(mcm silap jer)....aka buang air besau ke kecik ker....sambil bersms....berborak2 kosong dgn org sebelah...heheheh sumpah comel.......

amranaiman said...

sedang membuat pelaburan g bank ...pak guard marah men msg dlm bank...lalalla~~

~~ytazzizzaty~~ said...

ehem..........x pnah wat p0n....x brani bwk nset msuk t0ilet.... =)

BHAIHAQI COOL said...

hahahahaa... lawak2 , ,,, Cool ..

norzillawatie binti zahidin (che-che) said...

xidie: comel org berak smbil bersms?

amran: sebb kat bank da berceceran tahi

izzaty: kenapa xberani?

baihaqi: tengsss... :)

lagu saya

Celine Dion - The Power Of Love

Powered by mp3soup.com


Get your own Digital Clock

 

ohzila lova Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea