Tuesday, June 14, 2011

the cutest things on churpchurp!

Posted by norzillawatie binti zahidin at 9:50 PM
image

hai sume! ok ladies and gentlemen!!kat sini cik ohzila sangatla seronok. dengan berkat usaha kawan2 blogger, facebookers, and sape2 jua yang dah vote cik ohzila, dengan berbesar hatinya, saya ingin mengucapkan jutaan terima kasih kepada u ols sebb sudi vote ohzila ni yang mengada2 ni. haih.

i menang u ols the cutest thing on churpchurp. weheeeeeeeee. so amatlah berterima kasih kat u ols. i menang plush toys and pen drive churpchurp 2Gb. jadile.....

so, dengan berkat keikhlasan u ols sume, saya xmampu nak belanja sorang2 roti canai mahupun roti jala, sebb saya mmg xmampu lagi. saya masih lagi belajar and tak bekerja u ols. ohmai!hahaha.



silelah klik gambar untuk penglihatan yang lebih jelas. pasti jelas dan terang u ols.


ok kalau perasan, memang entry ni aku harini menggedik geletis gelenyor sume ade ah. hepi la beb. aku dah menang. so wat lagi. mekasih mekasih u ols sume. nak i tuju lagu? hahahah.

and for sure mekasih mak and adikberadik yang terpaksa vote aku sebab aku sendiri yang paksa. termasukla kawan2 mak aku skali. damn kan aku. hahahhaha. mekasihmekasih sangat! and tengs a bigbang tengs to churpchurp!


imageimage

lagu saya

Celine Dion - The Power Of Love

Powered by mp3soup.com


Get your own Digital Clock

 

ohzila lova Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea