Sunday, June 19, 2011

wanted things on me

Posted by norzillawatie binti zahidin at 2:39 AM

hari sudah petang ini. hari ni hari Ahad. tahu tak aku bosan mentekedarah dengan mengadap laptop sampai habis 3 movie aku tengok online bapak dah taktahu nak buat ape. fuh mengeluh fuh fuh lagi nampak tak aku bosan gila cuti ni. aku dah tak tahu nak buat ape dah bila mengadap internet dah ade bapak punya laju tapi kang bila wireless xde dah nanti mula la dalam kepala terbang itu ini nak bukak itu ini nampak tak aku macam hape.

image

bila internet xde depan mata mula la dapat story sikit nak post la kat blog ni mesti meletop ni bajet habis meletoopppp je cerita nak post kan tapi bila dah mengadap benda alah ni mulalah lupela sume tajuk cerita nak post sampai kering kontang darah aku tak berjalan nak tolong bagi idea nak post pasal apa.

sampai aku rasa aku kena bukak tumblr baru aku tau nak post apa.sometimes je ok. coz kadanag2 tumblr ni boleh jugak tolong aku postkan something coz there are variety of related story of me yang aku bole story kat korang.selebihnya rahsia. paham. for sure lah kalau aku post cerita camni xde orang nak komen. pecaya xpecaye just look lah.kalau ade tu mmg korang prihatin gila la kat aku yg tengah bosan san san ni tahu.

so here aku nak post sikit pasal benda pelik2 tapi real exist kat dalam universe ni. and seyes aku nak sangat dot sangap.


can i get this tent? bole la aku letak lepak kat teluk batik ke teluk senangin ke sedap la sikit rase pakai spek mata tengah panas lending lagi kau. kalau hujan fuh ade selimut phew sangat2 lah best gila. aman kan.



mmg cute gila macam alam fantasi kau minum susu pakai cawan jenis macam tu phew kan best. aku mmg pantang nampak benda2 comel ni. ehehe.



xpayah susah2 pi dapur amik air. agak2 air dah xde topup boleh tahan seminggu dua. hew..aku rase benda ni murah je tapi tak tau nak cari kat mana.



ni mmg typographic punya furniture and seyes aku suka gila komfem la umah aku nampak elegan sure lah korang kalau duduk nak ke bangun balik. hahahha. tomey gila lah. kan aku yg dah taipo plak skrg ni. but seyes ni sangat2 interesting.

ade lagi.lain kali oke.

imageimage


2 comments:

al_hakim said...

hari ahad..dah start kelas..=(

norzillawatie binti zahidin (che-che) said...

yeke,,,siannye.....xpe...belaja elok2!

lagu saya

Celine Dion - The Power Of Love

Powered by mp3soup.com


Get your own Digital Clock

 

ohzila lova Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea