Tuesday, June 21, 2011

better write than talk

Posted by norzillawatie binti zahidin at 5:40 AM
image

hey guys. i'm on blog now. can u see me? no? okbai.


entry for today. entah. aku pun xtau. but today really messing me up. serabut. then dibawak ke teluk batik lending2 jap layan angin menderu2 phew sedap betul bayu laut. datangla ke teluk batik! tahun depan tahun melawat perak so marilah ke negeri perak for those yang duduk kat luar perak la especially. jangan ckap perak xde pape coz u ols xexplore habis lagi kat sini.

karaoke lagi phew mmg sangat layan ah. lama jugak but aku rasa baru beberapa seketika hari aku karaoke. damn. phew. entah. then then, emmm.. ade prtandingan karoke but dunno nak masuk ke tak.

eh eh korang, aku pi dulu la. xtau la nak cakap ape. macam malu la plak cakap macam habuk kat sini. kalau blog ni boleh reject aku punye entry ni da lama kot die reject oz its nothing and macamana tah blog habuk ni ade peminat. hehehe

thanks for keep support hasil aku di sini. ya. sumtimes for me it is better write than talk. i cant say but i can tell u ols. kan. xsalahkan.

teruskan support ohzila even aku rase aku dah xde idea skrg.

=.='

aku tau kalau entry aku xmenarik mesti xde orang komen langsung. and untuk entry ni aku xharap ape2 pon. maap kawan2.

imageimage

5 comments:

syrupmasin said...

cakap macam habuk?? haha :D

norzillawatie binti zahidin (che-che) said...

yelerrr..hehe

sLpmEpLz™ said...

blog anda cumil.

emeera asnary said...

teluk batik ? hey, tggal mana haa ? saya stay manjung, hehe

norzillawatie binti zahidin (che-che) said...

maseh slpmeplz :)

emeera: ye ke. duk taman seri mawar la u?

lagu saya

Celine Dion - The Power Of Love

Powered by mp3soup.com


Get your own Digital Clock

 

ohzila lova Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea