Wednesday, June 8, 2011

blogger kena la respek sesame blogger

Posted by norzillawatie binti zahidin at 6:54 AM

blogger blogger, jangan la kuat gado. tak best lah cani. kalau ini tak puas hati kat sorang ni, pasni ajak plak membe2 tak suke kat sorang ni, kesian la dia. kena banned. sukahati la die nak tulis cane. itu diri diela. die nak tulis cane die punye suke la. tu pendapat dia, biarla.

ok kalau pasal kes adinda evans tu mmgla sangat2 tak boleh dimaafkan sebab bagi akula die dah malukan kaum perempuan. sentap lah pasti. aku tgok, die tulis baik2 pun kena kutuk. mak ai, abistu nak tulis pasal ape plak. die buat blog tu bukannye satu2nye untuk ko tapi untuk semua skali. ape la tak puas hati lepas tu pi malukan plak and aibkan depan2 public. ayyo.

kesian la brader tu, padahal die yang satukan blogger2. mmg la dalam 1000 mesti sorang buat perangai, aku tak paham tapi plis la respek hasil orang lain. lu nak komen kat die punye post pun its ok la lagi tapi ni pi aibkan lagi kat facebook. ape ke jadah lah manusia camtu. ape org buat sme tak puas hati.

tgokla, what goes around comes around. karma tetap karma weh. ke ade sape2 jugak yg tak puas hati ngan ape aku tulis selama karier aku dalam bidang blog ni ngadap aku skrg.

and jangan nak jatuhkan orang lain je tahu. ko tak jatuh kat sini la maybe, tapi ko jatuh eksiden patah tangan padan muka. tuhan dah tak kasi kau taip blog dah.

aku respek gila kat blog ni tu je

imageimage

5 comments:

Chempaka Sari said...

i like...itu hak individu. memang lah berdosa dia buat mcm tuh. mereka yg dok heboh2 psl adinda tu, tak berdosa ke? cer jawab.

nur adam said...

uittt..ada mcm tu ka...baru tau ni..adeh den ktinggaln zaman..

norzillawatie binti zahidin (che-che) said...

chempaka: deme yang nak do heboh2 sebb nak populariti tu xleh nak kate ape la, tapi pad yang nak nasihat or nak peringatkan org lain ape la salahnye. xkan nak diamkan. u pun mesti ade penah cakap pasal something kan.

nur adam: hadoya

AzwanRamli said...

betol doh tu.... respect each others..

Askrie Hishamuddin said...

terima kasih zilla :) hehe

lagu saya

Celine Dion - The Power Of Love

Powered by mp3soup.com


Get your own Digital Clock

 

ohzila lova Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea