Saturday, June 4, 2011

terliyor

Posted by norzillawatie binti zahidin at 11:34 PM

ok sabar sabar. gua kan asyik nak post entry emo emo je kan. so nak bagi hilang emo gua nak post pasal benda makan yang bagi gua melting punye badan dalam keadaan suhu bilik. gua tak tahan. kalau gua puasa komfom lah habis air liur yang kosong jadi penuh bermuntah meleleh leleh sebaldi dua dan tiga. gua tak tahan weh dahla gua tak lunch lagi rasa sekarang jugak nak p cari makan benda2 nih. gua dah banyak cakap ok now sile lah scroll ke bawah and sambil kangkangkan mata tengok di bawah. jangan sampai pengsan sudah.





leilockheart:  more food photos here


leilockheart:  more food photos here

leilockheart:  more food photos here











trima kasih bikin gua terliyor ayor liyor
sekarang gua ada keropok mamee saja untuk dimakan

sekian

imageimage

6 comments:

rara pinkmafia said...

mak aiiiiii beso nye nutella.nk jugak.

lapo trus.

norzillawatie binti zahidin (che-che) said...

tahu pun. haha

A N E F F said...

mmg terliyuk abeh naaaa . gulp :/

norzillawatie binti zahidin (che-che) said...

sabo na

hazirah cw said...

ho3, mmg terliur...tp x meleleh lg r, msih dikawal, ha3 (^^,)

norzillawatie binti zahidin (che-che) said...

phew.hebat

lagu saya

Celine Dion - The Power Of Love

Powered by mp3soup.com


Get your own Digital Clock

 

ohzila lova Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea