Sunday, June 26, 2011

semanis kurma!

Posted by norzillawatie binti zahidin at 12:37 AM

ade jugak yg lagi lembap dan slow daripada turtle ni.

so, internet pliz la jangan slow sngat.pliz pliz. apehal bukan banyak server pun.

okok.hari ni tuan tuan dan puan puan, saya nak belanja anda sume makan. ahhaha. makan ape. betol. gua tak tipu. lu nak ngan tak nak je. so, sebelum tu tengs pada 2014 orang yg dah folo gua punye blog ni. setelah berkecimpung bertahun lamanya dalam karier blogger ni, gua still xrasa gua ni otai blogger sangat la sebab ade la gi otai dari gua. sape lagi kan kalau tak Ben ngan Hanis Zalikha kan. mmg depe otai habis gua nak cakap ape. gua 2000+++ je bai. korang dah 3000++ lagi la kan.apetah lagi si Hanis Zalikha tu dah 24000+++ bai!ahaha

ok2. untuk menghargai korang2 yg dah folo and view blog aku ni, aku nak bagi pnghargaan sikitla kat korang. untuk santapan yg enak lagi sedap di tengahari buta ni

ni diaaaaaaaaa...

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.



bukan teloq mata kerbau
bukan ikan parang masak lemak
bukan kangkung goreng belacan
apetah lagi sotong goreng tepung

tetapi
gua menjanjikan yg enak buat korang sume
.
.
.
.
.



buaya masak tiga rasa!


korang makanla.gua dah kenyang makan nasi beriyani ayam madu campoq pepedum!
have ur meal!
AUMMMMm!

imageimage

8 comments:

cik aisha said...

buaya msk tiga rasa?haha

-Faridz- said...

pergh~

norzillawatie binti zahidin (che-che) said...

ye cik aisha :)

ape faridz :)

Aki said...

eeeiy!

Syukri Kamaruddin said...

sebulan xpayah makan kalau mcmni..

IFA Athirah said...

biar btol ade masakan cmni!mkn pn brani tkut buaya tu ngap!haha http://www.geekintherainbow.blogspot.com/

syashafie said...

hahahaha. telur camtuh pon hado ?

norzillawatie binti zahidin (che-che) said...

aki: hehehe..yekkk

syukri:kan kan.hahaha

ifa: xtaula betol2 wujud ke x

syashafie: telor???

lagu saya

Celine Dion - The Power Of Love

Powered by mp3soup.com


Get your own Digital Clock

 

ohzila lova Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea