Tuesday, June 14, 2011

photoshoot ipoh :)

Posted by norzillawatie binti zahidin at 2:42 AM

haritu aku datang ke ipoh untuk satu sesi phooshoot. hahah. suke gila. it was on sunday. pagi2 jogging layan erobik ja memang menyihatkan badan yang dah lama aku tak lentoklentik untuk bersenam ni. hai dah lama jugak aku tinggalkan sesi olahraga ni. ok dah. mari cerita photoshoot. ni semua untuk nanolensa crew.

yg edit2 tu actly aku yg edit sendiri. dah haku xde watpe. so saje saje lah. nak post kat cni. yeppp. hopefully dapat join wedding photoshoot nanti :)














u ols mmg crazy. ade lagi yg xupload. so ni saje yg ade.
credit to abg izzad, naim panda, sue, mizi

imageimage

9 comments:

fiezafie said...

kat mne tmpt neh ? heheh

norzillawatie binti zahidin (che-che) said...

padang polo, ipoh :)

mazeermohamad said...

dah okay, alhamdulillah~ btw, sori lambat~ saya buzz kamu penat2 x kena layannn~ :'{ baru je excite dapat dah buat~~

AIR MATA AKU RASA NAK MENGALIR.....!

norzillawatie binti zahidin (che-che) said...

sowiiii nnt i buzz u

mazeermohamad said...

salam, awak, saya try buat tutorial awak okay~ dalam 10 minit, awak datang blog saya~ saya nak keluar kejap lagi~ (^_^)v hope menjadi~ saya pun x janji sangat~ :'P

norzillawatie binti zahidin (che-che) said...

ohkey dear

Muhd Fadil said...

apesal seluar kau nampak besar? hehehe

star in heaven said...

ececeh... Lepak padang sebelah sekolah kita nampak. hihi

norzillawatie binti zahidin (che-che) said...

fadil: damn. sluar tu bukan saiz aku sbb tu je sluar aku ada pada hari tu.damn

missfara: sekolah kita la ape lagi!

lagu saya

Celine Dion - The Power Of Love

Powered by mp3soup.com


Get your own Digital Clock

 

ohzila lova Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea